Calvadosi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Calvadosi departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Caen, Falaise, Hérouville-Saint-Clair ja Lisieux on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Bayeux[muuda | muuda lähteteksti]

Balleroy kanton

  1. Balleroy 14 035
  2. La Bazoque 14 050
  3. Bucéels 14 111
  4. Cahagnolles 14 121
  5. Campigny 14 130
  6. Castillon 14 140
  7. Chouain 14 159
  8. Condé-sur-Seulles 14 175
  9. Ellon 14 236
  10. Juaye-Mondaye 14 346
  11. Lingèvres 14 364
  12. Litteau 14 369
  13. Le Molay-Littry 14 370
  14. Montfiquet 14 445
  15. Noron-la-Poterie 14 468
  16. Planquery 14 506
  17. Saint-Martin-de-Blagny 14 622
  18. Saint-Paul-du-Vernay 14 643
  19. Tournières 14 705
  20. Le Tronquay 14 714
  21. Trungy 14 716
  22. Vaubadon 14 727

Bayeux' kanton

  1. Agy 14 003
  2. Arganchy 14 019
  3. Barbeville 14 040
  4. Bayeux 14 047
  5. Cottun 14 184
  6. Cussy 14 214
  7. Guéron 14 322
  8. Monceaux-en-Bessin 14 436
  9. Nonant 14 465
  10. Ranchy 14 529
  11. Saint-Loup-Hors 14 609
  12. Saint-Martin-des-Entrées 14 630
  13. Saint-Vigor-le-Grand 14 663
  14. Subles 14 679
  15. Sully 14 680
  16. Vaucelles 14 728

Caumont-l'Éventé kanton

  1. Anctoville 14 011
  2. Caumont-l'Éventé 14 143
  3. Cormolain 14 182
  4. Foulognes 14 282
  5. Hottot-les-Bagues 14 336
  6. La Lande-sur-Drôme 14 350
  7. Livry 14 372
  8. Longraye 14 376
  9. Sainte-Honorine-de-Ducy 14 590
  10. Saint-Germain-d'Ectot 14 581
  11. Sallen 14 664
  12. Sept-Vents 14 672
  13. Torteval-Quesnay 14 695
  14. La Vacquerie 14 722

Isigny-sur-Meri kanton

  1. Asnières-en-Bessin 14 023
  2. La Cambe 14 124
  3. Canchy 14 132
  4. Cardonville 14 136
  5. Cartigny-l'Épinay 14 138
  6. Castilly 14 142
  7. Cricqueville-en-Bessin 14 204
  8. Deux-Jumeaux 14 224
  9. Englesqueville-la-Percée 14 239
  10. La Folie 14 272
  11. Géfosse-Fontenay 14 298
  12. Grandcamp-Maisy 14 312
  13. Isigny-sur-Mer 14 342
  14. Lison 14 367
  15. Longueville 14 378
  16. Monfréville 14 439
  17. Neuilly-la-Forêt 14 462
  18. Osmanville 14 480
  19. Les Oubeaux 14 481
  20. Sainte-Marguerite-d'Elle 14 614
  21. Saint-Germain-du-Pert 14 586
  22. Saint-Marcouf 14 613
  23. Saint-Pierre-du-Mont 14 652
  24. Vouilly 14 763

Ryes' kanton

  1. Arromanches-les-Bains 14 021
  2. Asnelles 14 022
  3. Banville 14 038
  4. Bazenville 14 049
  5. Colombiers-sur-Seulles 14 169
  6. Commes 14 172
  7. Crépon 14 196
  8. Esquay-sur-Seulles 14 250
  9. Graye-sur-Mer 14 318
  10. Longues-sur-Mer 14 377
  11. Magny-en-Bessin 14 385
  12. Le Manoir 14 400
  13. Manvieux 14 401
  14. Meuvaines 14 430
  15. Port-en-Bessin-Huppain 14 515
  16. Ryes 14 552
  17. Saint-Côme-de-Fresné 14 565
  18. Sainte-Croix-sur-Mer 14 569
  19. Sommervieu 14 676
  20. Tierceville 14 690
  21. Tracy-sur-Mer 14 709
  22. Vaux-sur-Aure 14 732
  23. Ver-sur-Mer 14 739
  24. Vienne-en-Bessin 14 744
  25. Villiers-le-Sec 14 757

Trévières'i kanton

  1. Aignerville 14 004
  2. Bernesq 14 063
  3. Blay 14 078
  4. Le Breuil-en-Bessin 14 103
  5. Bricqueville 14 107
  6. Colleville-sur-Mer 14 165
  7. Colombières 14 168
  8. Crouay 14 209
  9. Écrammeville 14 235
  10. Étréhamv 14 256
  11. Formigny 14 281
  12. Louvières 14 382
  13. Maisons 14 391
  14. Mandeville-en-Bessin 14 397
  15. Mosles 14 453
  16. Rubercy 14 547
  17. Russy 14 551
  18. Sainte-Honorine-des-Pertes 14 591
  19. Saint-Laurent-sur-Mer 14 605
  20. Saon 14 667
  21. Saonnet 14 668
  22. Surrain 14 681
  23. Tour-en-Bessin 14 700
  24. Trévières 14 711
  25. Vierville-sur-Mer 14 745

Caen[muuda | muuda lähteteksti]

Bourguébusi kanton

  1. Airan 14 005
  2. Bellengreville 14 057
  3. Billy 14 074
  4. Bourguébus 14 092
  5. Cesny-aux-Vignes 14 149
  6. Chicheboville 14 158
  7. Clinchamps-sur-Orne 14 164
  8. Conteville 14 176
  9. Fontenay-le-Marmion 14 277
  10. Frénouville 14 287
  11. Garcelles-Secqueville 14 294
  12. Grentheville 14 319
  13. Hubert-Folie 14 339
  14. Laize-la-Ville 14 349
  15. May-sur-Orne 14 408
  16. Moult 14 456
  17. Ouézy 14 482
  18. Poussy-la-Campagne 14 517
  19. Rocquancourt 14 538
  20. Saint-Aignan-de-Cramesnil 14 554
  21. Saint-André-sur-Orne 14 556
  22. Saint-Martin-de-Fontenay 14 623
  23. Soliers 14 675
  24. Tilly-la-Campagne 14 691

Bretteville-sur-Laize'i kanton

  1. Barbery 14 039
  2. Boulon 14 090
  3. Bretteville-le-Rabet 14 097
  4. Bretteville-sur-Laize 14 100
  5. Le Bû-sur-Rouvres 14 116
  6. Cauvicourt 14 145
  7. Cintheaux 14 160
  8. Condé-sur-Ifs 14 173
  9. Estrées-la-Campagne 14 252
  10. Fierville-Bray 14 268
  11. Fontaine-le-Pin 14 276
  12. Fresney-le-Puceux 14 290
  13. Fresney-le-Vieux 14 291
  14. Gouvix 14 309
  15. Grainville-Langannerie 14 310
  16. Grimbosq 14 320
  17. Magny-la-Campagne 14 386
  18. Maizières 14 394
  19. Moulines 14 455
  20. Les Moutiers-en-Cinglais 14 458
  21. Mutrécy 14 461
  22. Ouilly-le-Tesson 14 486
  23. Rouvres 14 546
  24. Saint-Germain-le-Vasson 14 589
  25. Saint-Laurent-de-Condel 14 603
  26. Saint-Sylvain 14 659
  27. Soignolles 14 674
  28. Urville 14 719
  29. Vieux-Fumé 14 749

Caen 1. kanton

  1. Bretteville-sur-Odon 14 101
  2. Caen 14 118

Caen 2. kanton

  1. Authie 14 030
  2. Caen 14 118
  3. Carpiquet 14 137
  4. Saint-Contest 14 566
  5. Saint-Germain-la-Blanche-Herbe 14 587

Caen 3. kanton

  1. Caen 14 118

Caen 4. kanton

  1. Caen 14 118
  2. Épron 14 242

Caen 7. kanton

  1. Caen 14 118
  2. Mondeville 14 437

Caen 8. kanton

  1. Caen 14 118
  2. Fleury-sur-Orne 14 271
  3. Louvigny 14 383

Caen 9. kanton

  1. Caen 14 118

Caen 10. kanton

  1. Caen 14 118
  2. Cormelles-le-Royal 14 181
  3. Ifs 14 341

Caen-Hérouville'i kanton (Varem Caen 6. kanton)

  1. Caen 14 118
  2. Hérouville-Saint-Clair 14 327

Cabourg'i kanton

  1. Amfreville 14 009
  2. Bavent 14 046
  3. Bréville-les-Monts 14 106
  4. Cabourg 14 117
  5. Colombelles 14 167
  6. Escoville 14 246
  7. Gonneville-en-Auge 14 306
  8. Hérouvillette 14 328
  9. Merville-Franceville-Plage 14 409
  10. Petiville 14 499
  11. Ranville 14 530
  12. Sallenelles 14 665
  13. Varaville 14 724

Creully kanton

  1. Amblie 14 008
  2. Anguerny 14 014
  3. Anisy 14 015
  4. Basly 14 044
  5. Bény-sur-Mer 14 062
  6. Cairon 14 123
  7. Cambes-en-Plaine 14 125
  8. Colomby-sur-Thaon 14 170
  9. Coulombs 14 186
  10. Courseulles-sur-Mer 14 191
  11. Creully 14 200
  12. Cully 14 212
  13. Fontaine-Henry 14 275
  14. Le Fresne-Camilly 14 288
  15. Lantheuil 14 355
  16. Lasson 14 356
  17. Martragny 14 406
  18. Reviers 14 535
  19. Rosel 14 542
  20. Rucqueville 14 548
  21. Saint-Gabriel-Brécy 14 577
  22. Secqueville-en-Bessin 14 670
  23. Thaon 14 685
  24. Vaux-sur-Seulles 14 733
  25. Villons-les-Buissons 14 758

Douvres-la-Délivrande'i kanton

  1. Bernières-sur-Mer 14 066
  2. Cresserons 14 197
  3. Douvres-la-Délivrande 14 228
  4. Hermanville-sur-Mer 14 325
  5. Langrune-sur-Mer 14 354
  6. Lion-sur-Mer 14 365
  7. Luc-sur-Mer 14 384
  8. Mathieu 14 407
  9. Plumetot 14 509
  10. Saint-Aubin-sur-Mer 14 562

Évrecy kanton

  1. Amayé-sur-Orne 14 006
  2. Avenay 14 034
  3. Baron-sur-Odon 14 042
  4. Bougy 14 089
  5. La Caine 14 122
  6. Curcy-sur-Orne 14 213
  7. Esquay-Notre-Dame 14 249
  8. Éterville 14 254
  9. Évrecy 14 257
  10. Feuguerolles-Bully 14 266
  11. Fontaine-Étoupefour 14 274
  12. Gavrus 14 297
  13. Goupillières 14 307
  14. Hamars 14 324
  15. Maizet 14 393
  16. Maltot 14 396
  17. Montigny 14 446
  18. Ouffières 14 483
  19. Préaux-Bocage 14 519
  20. Sainte-Honorine-du-Fay 14 592
  21. Saint-Martin-de-Sallen 14 628
  22. Tourville-sur-Odon 14 707
  23. Trois-Monts 14 713
  24. Vacognes-Neuilly 14 721
  25. Verson 14 738
  26. Vieux 14 747

Falaise-Lõuna kanton

  1. Damblainville 14 216
  2. Eraines 14 244
  3. Falaise 14 258
  4. Fresné-la-Mère 14 289
  5. La Hoguette 14 332
  6. Pertheville-Ners 14 498
  7. Versainville 14 737
  8. Villy-lez-Falaise 14 759

Falaise-Põhja kanton

  1. Aubigny 14 025
  2. Bonnœil 14 087
  3. Bons-Tassilly 14 088
  4. Cordey 14 180
  5. Le Détroit 14 223
  6. Falaise 14 258
  7. Fourneaux-le-Val 14 284
  8. Les Isles-Bardel 14 343
  9. Leffard 14 360
  10. Les Loges-Saulces 14 375
  11. Martigny-sur-l'Ante 14 405
  12. Le Mesnil-Villement 14 427
  13. Noron-l'Abbaye 14 467
  14. Pierrefitte-en-Cinglais 14 501
  15. Pierrepont 14 502
  16. Pont-d'Ouilly 14 764
  17. Potigny 14 516
  18. Rapilly 14 531
  19. Saint-Germain-Langot 14 588
  20. Saint-Martin-de-Mieux 14 627
  21. Saint-Pierre-Canivet 14 646
  22. Saint-Pierre-du-Bû 14 649
  23. Soulangy 14 677
  24. Soumont-Saint-Quentin 14 678
  25. Tréprel 14 710
  26. Ussy 14 720
  27. Villers-Canivet 14 753

Hérouville-Saint-Clair'i kanton (Varem Caen 5. kanton)

  1. Hérouville-Saint-Clair 14 327

Morteaux-Coulibœuf'i kanton

  1. Barou-en-Auge 14 043
  2. Beaumais 14 053
  3. Bernières-d'Ailly 14 064
  4. Courcy 14 190
  5. Crocy 14 206
  6. Épaney 14 240
  7. Ernes 14 245
  8. Fourches 14 283
  9. Jort 14 345
  10. Louvagny 14 381
  11. Le Marais-la-Chapelle 14 402
  12. Morteaux-Coulibœuf 14 452
  13. Les Moutiers-en-Auge 14 457
  14. Norrey-en-Auge 14 469
  15. Olendon 14 476
  16. Perrières 14 497
  17. Sassy 14 669
  18. Vendeuvre 14 735
  19. Vicques 14 742
  20. Vignats 14 751

Ouistrehami kanton

  1. Bénouville 14 060
  2. Biéville-Beuville 14 068
  3. Blainville-sur-Orne 14 076
  4. Colleville-Montgomery 14 166
  5. Ouistreham 14 488
  6. Périers-sur-le-Dan 14 495
  7. Saint-Aubin-d'Arquenay 14 558

Thury-Harcourt'i kanton

  1. Acqueville 14 002
  2. Angoville 14 013
  3. Le Bô 14 080
  4. Caumont-sur-Orne 14 144
  5. Cauville 14 146
  6. Cesny-Bois-Halbout 14 150
  7. Clécy 14 162
  8. Combray 14 171
  9. Cossesseville 14 183
  10. Croisilles 14 207
  11. Culey-le-Patry 14 211
  12. Donnay 14 226
  13. Espins 14 248
  14. Esson 14 251
  15. Martainville 14 404
  16. Meslay 14 411
  17. Placy 14 505
  18. La Pommeraye 14 510
  19. Saint-Denis-de-Méré 14 572
  20. Saint-Lambert 14 602
  21. Saint-Omer 14 635
  22. Saint-Rémy 14 656
  23. Thury-Harcourt 14 689
  24. Tournebu 14 703
  25. Le Vey 14 741
  26. La Villette 14 756

Tilly-sur-Seulles'i kanton

  1. Audrieu 14 026
  2. Bretteville-l'Orgueilleuse 14 098
  3. Brouay 14 109
  4. Carcagny 14 135
  5. Cheux 14 157
  6. Cristot 14 205
  7. Ducy-Sainte-Marguerite 14 232
  8. Fontenay-le-Pesnel 14 278
  9. Grainville-sur-Odon 14 311
  10. Juvigny-sur-Seulles 14 348
  11. Loucelles 14 380
  12. Le Mesnil-Patry 14 423
  13. Mondrainville 14 438
  14. Mouen 14 454
  15. Putot-en-Bessin 14 525
  16. Rots 14 543
  17. Sainte-Croix-Grand-Tonne 14 568
  18. Saint-Manvieu-Norrey 14 610
  19. Saint-Vaast-sur-Seulles 14 661
  20. Tessel 14 684
  21. Tilly-sur-Seulles 14 692
  22. Vendes 14 734

Troarni kanton

  1. Argences 14 020
  2. Banneville-la-Campagne 14 036
  3. Cagny 14 119
  4. Canteloup 14 134
  5. Cléville 14 163
  6. Cuverville 14 215
  7. Démouville 14 221
  8. Émiéville 14 237
  9. Giberville 14 301
  10. Janville 14 344
  11. Saint-Ouen-du-Mesnil-Oger 14 637
  12. Saint-Pair 14 640
  13. Saint-Pierre-du-Jonquet 14 651
  14. Sannerville 14 666
  15. Touffréville 14 698
  16. Troarn 14 712
  17. Vimont 14 761

Villers-Bocage'i kanton

  1. Amayé-sur-Seulles 14 007
  2. Banneville-sur-Ajon 14 037
  3. Bonnemaison 14 084
  4. Campandré-Valcongrain 14 128
  5. Courvaudon 14 195
  6. Épinay-sur-Odon 14 241
  7. Landes-sur-Ajon 14 353
  8. Le Locheur 14 373
  9. Longvillers 14 379
  10. Maisoncelles-Pelvey 14 389
  11. Maisoncelles-sur-Ajon 14 390
  12. Le Mesnil-au-Grain 14 412
  13. Missy 14 432
  14. Monts-en-Bessin 14 449
  15. Noyers-Bocage 14 475
  16. Parfouru-sur-Odon 14 491
  17. Saint-Agnan-le-Malherbe 14 553
  18. Saint-Louet-sur-Seulles 14 607
  19. Tournay-sur-Odon 14 702
  20. Tracy-Bocage 14 708
  21. Villers-Bocage 14 752
  22. Villy-Bocage 14 760

Lisieux[muuda | muuda lähteteksti]

Blangy-le-Château kanton

  1. Les Authieux-sur-Calonne 14 032
  2. Blangy-le-Château 14 077
  3. Bonneville-la-Louvet 14 085
  4. Le Breuil-en-Auge 14 102
  5. Le Brévedent 14 104
  6. Coquainvilliers 14 177
  7. Le Faulq 14 261
  8. Fierville-les-Parcs 14 269
  9. Manerbe 14 398
  10. Manneville-la-Pipard 14 399
  11. Le Mesnil-sur-Blangy 14 426
  12. Norolles 14 466
  13. Saint-André-d'Hébertot 14 555
  14. Saint-Philbert-des-Champs 14 644
  15. Le Torquesne 14 694

Cambremer'i kanton

  1. Auvillars 14 033
  2. Beaufour-Druval 14 231
  3. Beuvron-en-Auge 14 070
  4. Bonnebosq 14 083
  5. Cambremer 14 126
  6. Corbon 14 178
  7. Formentin 14 280
  8. Le Fournet 14 285
  9. Gerrots 14 300
  10. Hotot-en-Auge 14 335
  11. Léaupartie 14 358
  12. Montreuil-en-Auge 14 448
  13. Notre-Dame-d'Estrées 14 474
  14. Repentigny 14 533
  15. La Roque-Baignard 14 541
  16. Rumesnil 14 550
  17. Saint-Ouen-le-Pin 14 639
  18. Valsemé 14 723
  19. Victot-Pontfol 14 743

Dozulé kanton

  1. Angerville 14 012
  2. Annebault 14 016
  3. Auberville 14 024
  4. Basseneville 14 045
  5. Bourgeauville 14 091
  6. Branville 14 093
  7. Brucourt 14 110
  8. Cresseveuille 14 198
  9. Cricqueville-en-Auge 14 203
  10. Danestal 14 218
  11. Dives-sur-Mer 14 225
  12. Douville-en-Auge 14 227
  13. Dozulé 14 229
  14. Gonneville-sur-Mer 14 305
  15. Goustranville 14 308
  16. Grangues 14 316
  17. Heuland 14 329
  18. Houlgate 14 338
  19. Périers-en-Auge 14 494
  20. Putot-en-Auge 14 524
  21. Saint-Jouin 14 598
  22. Saint-Léger-Dubosq 14 606
  23. Saint-Pierre-Azif 14 645
  24. Saint-Samson 14 657
  25. Saint-Vaast-en-Auge 14 660

Honfleur'i kanton

  1. Ablon 14 001
  2. Barneville-la-Bertran 14 041
  3. Cricquebœuf 14 202
  4. Équemauville 14 243
  5. Fourneville 14 286
  6. Genneville 14 299
  7. Gonneville-sur-Honfleur 14 304
  8. Honfleur 14 333
  9. Pennedepie 14 492
  10. Quetteville 14 528
  11. La Rivière-Saint-Sauveur 14 536
  12. Saint-Gatien-des-Bois 14 578
  13. Le Theil-en-Auge 14 687

Lisieux 1. kanton

  1. Beuvillers 14 069
  2. Cordebugle 14 179
  3. Courtonne-la-Meurdrac 14 193
  4. Fauguernon 14 260
  5. Firfol 14 270
  6. Fumichon 14 293
  7. Glos 14 303
  8. Hermival-les-Vaux 14 326
  9. L'Hôtellerie 14 334
  10. Lisieux 14 366
  11. Marolles 14 403
  12. Le Mesnil-Guillaume 14 421
  13. Moyaux 14 460
  14. Ouilly-du-Houley 14 484
  15. Ouilly-le-Vicomte 14 487
  16. Le Pin 14 504
  17. Rocques 14 540

Lisieux 2. kanton

  1. Lisieux 14 366
  2. Saint-Martin-de-la-Lieue 14 625

Lisieux 3. kanton

  1. La Boissière 14 082
  2. La Houblonnière 14 337
  3. Lessard-et-le-Chêne 14 362
  4. Lisieux 14 366
  5. Le Mesnil-Eudes 14 419
  6. Le Mesnil-Simon 14 425
  7. Les Monceaux 14 435
  8. Le Pré-d'Auge 14 520
  9. Prêtreville 14 522
  10. Saint-Désir 14 574
  11. Saint-Germain-de-Livet 14 582
  12. Saint-Jean-de-Livet 14 595
  13. Saint-Pierre-des-Ifs 14 648

Livarot' kanton

  1. Auquainville 14 028
  2. Les Autels-Saint-Bazile 14 029
  3. Bellou 14 058
  4. La Brévière 14 105
  5. La Chapelle-Haute-Grue 14 153
  6. Cheffreville-Tonnencourt 14 155
  7. Fervaques 14 265
  8. Heurtevent 14 330
  9. Lisores 14 368
  10. Livarot 14 371
  11. Le Mesnil-Bacley 14 414
  12. Le Mesnil-Durand 14 418
  13. Le Mesnil-Germain 14 420
  14. Les Moutiers-Hubert 14 459
  15. Notre-Dame-de-Courson 14 471
  16. Sainte-Foy-de-Montgommery 14 576
  17. Sainte-Marguerite-des-Loges 14 615
  18. Saint-Germain-de-Montgommery 14 583
  19. Saint-Martin-du-Mesnil-Oury 14 633
  20. Saint-Michel-de-Livet 14 634
  21. Saint-Ouen-le-Houx 14 638
  22. Tortisambert 14 696

Mézidon-Canon'i kanton

  1. Les Authieux-Papion 14 031
  2. Biéville-Quétiéville 14 527
  3. Bissières 14 075
  4. Castillon-en-Auge 14 141
  5. Coupesarte 14 189
  6. Crèvecœur-en-Auge 14 201
  7. Croissanville 14 208
  8. Grandchamp-le-Château 14 313
  9. Lécaude 14 359
  10. Magny-le-Freule 14 387
  11. Méry-Corbon 14 410
  12. Le Mesnil-Mauger 14 422
  13. Mézidon-Canon 14 431
  14. Monteille 14 444
  15. Notre-Dame-de-Livaye 14 473
  16. Percy-en-Auge 14 493
  17. Saint-Julien-le-Faucon 14 600
  18. Saint-Laurent-du-Mont 14 604
  19. Saint-Loup-de-Fribois 14 608

Orbec'i kanton

  1. Cernay 14 147
  2. Cerqueux 14 148
  3. La Chapelle-Yvon 14 154
  4. Courtonne-les-Deux-Églises 14 194
  5. La Croupte 14 210
  6. Familly 14 259
  7. La Folletière-Abenon 14 273
  8. Friardel 14 292
  9. Meulles 14 429
  10. Orbec 14 478
  11. Préaux-Saint-Sébastien 14 518
  12. Saint-Cyr-du-Ronceray 14 570
  13. Saint-Denis-de-Mailloc 14 571
  14. Saint-Julien-de-Mailloc 14 599
  15. Saint-Martin-de-Bienfaite-la-Cressonnière 14 621
  16. Saint-Martin-de-Mailloc 14 626
  17. Saint-Pierre-de-Mailloc 14 647
  18. Tordouet 14 693
  19. La Vespière 14 740

Pont-l'Évêque'i kanton

  1. Beaumont-en-Auge 14 055
  2. Bonneville-sur-Touques 14 086
  3. Canapville 14 131
  4. Clarbec 14 161
  5. Coudray-Rabut 14 185
  6. Drubec 14 230
  7. Englesqueville-en-Auge 14 238
  8. Glanville 14 302
  9. Pierrefitte-en-Auge 14 500
  10. Pont-l'Évêque 14 514
  11. Reux 14 534
  12. Saint-Benoît-d'Hébertot 14 563
  13. Saint-Étienne-la-Thillaye 14 575
  14. Saint-Hymer 14 593
  15. Saint-Julien-sur-Calonne 14 601
  16. Saint-Martin-aux-Chartrains 14 620
  17. Surville 14 682
  18. Tourville-en-Auge 14 706
  19. Vauville 14 731
  20. Vieux-Bourg 14 748

Saint-Pierre-sur-Dives' kanton

  1. Boissey 14 081
  2. Bretteville-sur-Dives 14 099
  3. Hiéville 14 331
  4. Mittois 14 433
  5. Montviette 14 450
  6. L'Oudon 14 697
  7. Ouville-la-Bien-Tournée 14 489
  8. Sainte-Marguerite-de-Viette 14 616
  9. Saint-Georges-en-Auge 14 580
  10. Saint-Pierre-sur-Dives 14 654
  11. Thiéville 14 688
  12. Vaudeloges 14 729
  13. Vieux-Pont-en-Auge 14 750

Trouville-sur-Mer'i kanton

  1. Benerville-sur-Mer 14 059
  2. Blonville-sur-Mer 14 079
  3. Deauville 14 220
  4. Saint-Arnoult 14 557
  5. Touques 14 699
  6. Tourgéville 14 701
  7. Trouville-sur-Mer 14 715
  8. Villers-sur-Mer 14 754
  9. Villerville 14 755

Vire[muuda | muuda lähteteksti]

Aunay-sur-Odoni kanton

  1. Aunay-sur-Odon 14 027
  2. Bauquay 14 056
  3. La Bigne 14 073
  4. Brémoy 14 096
  5. Cahagnes 14 120
  6. Coulvain 14 188
  7. Dampierre 14 217
  8. Danvou-la-Ferrière 14 219
  9. Jurques 14 347
  10. Les Loges 14 374
  11. Le Mesnil-Auzouf 14 413
  12. Ondefontaine 14 477
  13. Le Plessis-Grimoult 14 508
  14. Roucamps 14 544
  15. Saint-Georges-d'Aunay 14 579
  16. Saint-Jean-des-Essartiers 14 596
  17. Saint-Pierre-du-Fresne 14 650

Le Bény-Bocage'i kanton

  1. Beaulieu 14 052
  2. Le Bény-Bocage 14 061
  3. Bures-les-Monts 14 115
  4. Campeaux 14 129
  5. Carville 14 139
  6. Étouvy 14 255
  7. La Ferrière-Harang 14 264
  8. La Graverie 14 317
  9. Malloué 14 395
  10. Montamy 14 440
  11. Mont-Bertrand 14 441
  12. Montchauvet 14 443
  13. Le Reculey 14 532
  14. Saint-Denis-Maisoncelles 14 573
  15. Sainte-Marie-Laumont 14 618
  16. Saint-Martin-des-Besaces 14 629
  17. Saint-Martin-Don 14 632
  18. Saint-Ouen-des-Besaces 14 636
  19. Saint-Pierre-Tarentaine 14 655
  20. Le Tourneur 14 704

Condé-sur-Noireau' kanton

  1. La Chapelle-Engerbold 14 152
  2. Condé-sur-Noireau 14 174
  3. Lassy 14 357
  4. Lénault 14 361
  5. Périgny 14 496
  6. Pontécoulant 14 512
  7. Proussy 14 523
  8. Saint-Germain-du-Crioult 14 585
  9. Saint-Jean-le-Blanc 14 597
  10. Saint-Pierre-la-Vieille 14 653
  11. Saint-Vigor-des-Mézerets 14 662

Saint-Sever-Calvadosi kanton

  1. Beaumesnil 14 054
  2. Campagnolles 14 127
  3. Champ-du-Boult 14 151
  4. Courson 14 192
  5. Fontenermont 14 279
  6. Le Gast 14 296
  7. Landelles-et-Coupigny 14 352
  8. Le Mesnil-Benoist 14 415
  9. Le Mesnil-Caussois 14 416
  10. Mesnil-Clinchamps 14 417
  11. Le Mesnil-Robert 14 424
  12. Pont-Bellanger 14 511
  13. Pont-Farcy 14 513
  14. Saint-Aubin-des-Bois 14 559
  15. Sainte-Marie-Outre-l'Eau 14 619
  16. Saint-Manvieu-Bocage 14 611
  17. Saint-Sever-Calvados 14 658
  18. Sept-Frères 14 671

Vassy kanton

  1. Bernières-le-Patry 14 065
  2. Burcy 14 113
  3. Chênedollé 14 156
  4. Le Désert 14 222
  5. Estry 14 253
  6. Montchamp 14 442
  7. Pierres 14 503
  8. Presles 14 521
  9. La Rocque 14 539
  10. Rully 14 549
  11. Saint-Charles-de-Percy 14 564
  12. Le Theil-Bocage 14 686
  13. Vassy 14 726
  14. Viessoix 14 746

Vire'i kanton

  1. Coulonces 14 187
  2. Maisoncelles-la-Jourdan 14 388
  3. Roullours 14 545
  4. Saint-Germain-de-Tallevende-la-Lande-Vaumont 14 584
  5. Truttemer-le-Grand 14 717
  6. Truttemer-le-Petit 14 718
  7. Vaudry 14 730
  8. Vire 14