Baltic Logistic Solutions

Allikas: Vikipeedia

Baltic Logistic Solutions OÜ ehk BLS on transpordi ja logistika ettevõte, mis tegeleb peamiselt toidu- ja esmatarbekaupade logistikaga. BLS-l on kokku Eestis rohkem kui 30 000 m2 laopinda (nii tavatemperatuuri, jahutatud kui külmutatud toodetele) ning oma transpordiga (kõik autod multitemperatuursed) teenindatakse igapäevaselt enamusi Eesti toidukauplusi ning Ho-Re-Ca sektorit.

Tegemist on Sanitex OÜ tütarettevõttega, mis omakorda kuulub Sanitex gruppi. BLS tegutseb kolmes Balti riigis ning Eesti üksus on kõige noorem. BLS Eesti tekkis aastal 2016, kui Sanitex OÜ ehitas omale uue laohoone, mis asub Tallinna külje all Rae külas. Aastal 2022 laiendati laohoonet ning ehitati juurde ligi 10 000 m2 tavatemperatuuri laopinda, mis tõstis ettevõtte konkurentsivõimet kohalikul turul. Ettevõttes töötab üle 200 inimese ning töö toimub praktiliselt 24/7 - hetkel on ladu tühi vaid pühapäeval ligi 8-ks tunniks.

BLS Eesti on uhke FSSC22000 toiduohutuse sertifikaadi omanik ning ainuke logistikaettevõte Eestis kellele mainitud sertifikaat on väljastatud. Samuti vastab BLS laohoone ja ka transport TAPA1 turvaohutus nõuetele.

BLS Youtube tutvustav video:

https://www.youtube.com/watch?v=bvm3FoE4Ts8&t=2s