Arutelu:WordPress

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

statistika ja sellele viitamine[muuda lähteteksti]

Mumeelest ei peaks säherduse tarkvara sikutamiste arv üldisest veebist näitama suur miskit, sest nt kui võtta veebiprauser ja paigaldada see pc-sse saab seda ka mõne minuti jooksul kasutama hakata, ning selle kasutus protsentides on mõõdetav. Kuid kui miski cms oma pc-sse sikutada, ei pruugi seda veel kuude kaupa kasutada ... samas võib ühe sikutamisega saadud tarkvaraportsu kasutada tuhandete veebipäevikute taustarkvara/protsesside käimashoidmiseks. Kokkuvõtvalt, mumeelest ei näita säherduse tarkvara sikutamise arv miskit peale selle numbri enese. Seega ei peaks säherdustel viidetel olema kohta kirjutises. suwa 23. aprill 2011, kell 14:35 (EEST)[vasta]

Tekst on kirjutatud reklaamina. --Oop 27. aprill 2011, kell 09:43 (EEST)[vasta]

Tekst ei ole kirjutatud reklaamina, statistika väljatoomine ei tee sellest veel reklaami. Hetkel on Wordpress üks populaarsematest sisuhaldussüsteemidest, mis on kirjas ka ingliskeelses Vikipeedias. Postituvi 28. juuni 2015, kell 22:25 (EEST)

Vikiõpiku link läheb tühjusse. --Epp 3. juuli 2015, kell 05:41 (EEST)[vasta]

Enam mitte. Postituvi 3. juuli 2015, kell 21:20 (EEST)

sõnastus ja tõlge[muuda lähteteksti]

Viimati muudetud lause ("2015. aasta juulis oli WP kasutatavus tõusnud juba üle 60% statistikat tegevale ettevõttele teadaolevatest veebilehtede sisuhaldusprogrammisest kokku, mis tähandab ligikaudu 24% teadaolevatest veebilehtedest") on nüüd täiesti arusaamatu.

mis virised?, võta viidatud tekst ja tõlgi paremini ...
WordPress is used by 60.2% of all the websites
whose content management system we know.
This is 24.1% of all websites.
suwa 4. juuli 2015, kell 12:08 (EEST)[vasta]