Arutelu:Valter Lang

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
1) Artikli info on mitmes osas vananenud ja keegi peaks selle ära parandama (nt tegelikult on juba ammu dekaaniks preemiate laureaat ja professor Margit Sutrop)
2) See võib tunduda esmapilgul ebaolulisena, aga kusagil tuleks viisakas vormis vihjata, et Valter Lang on (erinevalt paljudest teistest) hea inimene. – Eelneva allkirjata kommentaari kirjutas 90.191.106.78 (arutelukaastöö).
Märkus õige. Püüdsin ETISe põhjal kiirelt artiklit natuke ajakohastada, aga seda tuleks siin endiselt oluliselt laiendada ning väiteid kontrollida. Nt ETISes on, et ta ametiaeg professorina lõppes 31.08.2009. See vajab seal vist ka uuendamist.
Võid julgelt ise artiklit täiendada ja parandada. Kindlasti tead teemast palju rohkem. Või siis erinevalt minust tead vähemalt midagi selle kohta.
Kui leiad mõne viidatava allika, kus on tema headust kuidagi esile tõstetud, siis oled teretulnud seda artiklis refereerima. Üldiselt püüaks küll hinnangute kohalt väga ettevaatlik olla, sest entsüklopeedia asi ei ole hinnanguid anda. Küll võime vahendada seda, mida teised on väitnud. Ivo (arutelu) 27. jaanuar 2017, kell 00:46 (EET)[vasta]
Laiendasin artiklit. Aga ikkagi võiks keegi teadjam isik seda täiendada. Ivo (arutelu) 27. jaanuar 2017, kell 01:25 (EET)[vasta]