Mine sisu juurde

Arutelu:The Secret Diaries of Hitler's Doctor

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Hippokratese vande kohaselt ei kuulu abivajaja andmed avalikustamisele. Kuidas ja kas Theodor Morelli žurnaali pidamine võimalikuks sai, pole teada. Ilmselt tol ajal selles riigis isikuandmete kaitse seadus ei kehtinud või oli siin tegu nn "saksa täpsusega".

Minu meelest see on üleliigne, sest midagi positiivset öelda ei ole. Tõstan selle välja. Andres (arutelu) 28. september 2017, kell 06:03 (EEST)[vasta]
Tere, Andres! Vaidlen vastu, maailm täna võiks isegi Saksa "whistleblower"'iks saada. Teisalt kui keegi hakkab Theodor Morelli biagraafiat ja temaga seonduvat täpsemalt uurima, siis võib selle "saksa täspsuse" taga peituda mitmeid nähtumi, nende hulgas üks näiteks tema väike "artstiteaduse teadmiste pagas" ja sellest tulenev ebakindlus aga samas ühes alliaks vist oli kirjas, et ta sai aru, et teised Hitleri arstid olid "temast millegipoolest üle" aga Hitler valis ju tema nii, et vahet pole.
Mariina 28. september 2017, kell 06:34 (EEST) alias Простота

Minu meelest alajaotus "Theodor Morell ihuarstina" on üleliigne, sest kogu sisu peaks olema artiklis Theodor Morell. Andres (arutelu) 28. september 2017, kell 06:07 (EEST)[vasta]

Vastulause: Need olid tema patsiendid ja kantud dr Morelli päevaraamatusse, lugeja leiab need raamatu veebiversioonist kindlasti ka ülesse (CTRL+f).
Mariina 28. september 2017, kell 06:34 (EEST) alias Простота