Arutelu:Tarvi Thomberg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Taivo muudatused on tagasi pööratud. Milles siin asi on? Andres (arutelu) 26. september 2012, kell 14:00 (EEST)[vasta]

Olümpiamängud on piisavalt tähtis võistlus, et ta eraldi välja oleks toodud ka siis kui see pole medali koht. Kustutatud oli ka tuntumate vastaste loetelu, samas kui nendel enda profiilis on jäänud eestlaste nimed alles ja lisaks matši seisud(tennises on see alati märgitud). Usun et see pole üleliigne kui võimalikult huvitavaid siduvaid asju on sportlaste vahel. Üldse on tekkinud mingi korrapärasus maadlejate kohta keda olen siia üles jõudnud panna. Oleks võinud aasta varem kohe muutused ära teha või kui huvi on siis kõik ära muuta muidu on see lugu väga kirju.

Oli ka trüki- ja keelevigade parandusi. Andres (arutelu) 28. september 2012, kell 08:13 (EEST)[vasta]
Ma keerasin tühistamise tagasi. Kõigepealt ma parandasin keelevigu ja vormistust. Olümpiamängude osas ma olen osalt nõus, et päris medalile ei pea tulema, aga 19. koht on alguses suurelt äramärkimiseks siiski natuke nadi. Minu jaoks võiks see piir käia kusagilt 6. või 8. koha kohalt. 19. koht olümpial on lihtaslt artiklis sees ja sellest piisab, MM-il on ta isegi 10. kohale tulnud ja see on minu meelest tähtsam tulemus.
Tuntumate vastaste loendid on alati kahtlased, sest puudub kriteerium, mille järgi just need vastased on välja valitud ja ülejäänud valimata jäetud. "Samas kui nendel enda profiilis on jäänud eestlaste nimed alles" on vale, sest neist vastastest poolte kohta pole üldse artiklit ja ülejäänud pooltest polnud kellegi artiklis Thombergi mainitudki. "Lisaks matši seisud" – ma pole ühtki matšiseisu välja võtnud, neid polnudki varem artiklis (kui olnuks, siis jätnuks ma nad kõik sisse, sest see on huvitav ja minu meelest vajalik).
"Oleks võinud muudatused aasta varem kohe ära teha" on üldiselt õige märkus, eks tulebki sellega pikkamööda tegelema hakata. Taivo 11. november 2012, kell 17:41 (EET)[vasta]

Siin pole midagi kahtlast! Välja toodud vastased on kõik olnud MM, EM või OM medalimehed lisaks parimad Eesti konkurendid see on olnud kriteerium.Pole siia pandud suvalisi vastaseid kellega kusagil maadeldud ja neid oleks siia panna sadu. Selle asemel et infot kustutada oleks võinud lihtsalt märkuse või ettepaneku teha et võiks matši seisud juurde lisada. Usun et mõistlikum on siiski asju täiendada wikis mitte infot lihtsalt kustuda.