Arutelu:Täkk

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siia viitab "Seksuoloogia mõisteid". Kas seal mõeldakse täku all midagi muud? Andres 9. aprill 2006, kell 09.54 (UTC)


Näiteks Tori hobusekasvatuse lehekülg paistab küll täkuna käsitlevat ka mitte veel suguküpseid isaseid hobuseid.--Boy 9. aprill 2006, kell 12.59 (UTC)


Ei pea olema ainult hobune. Ka eeslitäkk näiteks. Võimalik, et see käib ka teiste loomade kohta. --Lulu 9. aprill 2006, kell 14.16 (UTC)

ehk kabjalised? Kategooria:Kabjalised Suwa 9. aprill 2006, kell 14.22 (UTC)

Kardan, et kabjaliste (selts) võib liiga lai olla. Sinna kuuluvad minu meelest ka kaamelid, jõehobused jm. Kas aga kaameli puhul öeldakse "kaamelitäkk" näiteks? Hea kysimus, sest raske arvata, kas mõni eestlane või eesti keelt rääkiv inimene on kaameleid pidanud ja sel teemal eesti keeles suhelnud. Võimalik, et "täkk" peaks piirnema mitte kogu kabjaliste seltsiga, vaid hobuslaste sugukonnaga (ei ole kindel sugukonna nimetuses) vms. --Lulu 10. aprill 2006, kell 12.29 (UTC)


Släng peaks olema vikisõnaraamatus või siis peaks olema ka link märksõnale, kus asjasst sisuliselt räägitakse. Andres 10. aprill 2006, kell 09.23 (UTC)

Vikisõnaraamat on sõnade põhjalikumaks esitamiseks, näit veel "täkku täis (olema)" vms väljendid. Siin tuleks aga kindlasti (slängitähenduse olemasolu korral) see vähemalt ära nimetada. --Lulu 10. aprill 2006, kell 12.29 (UTC)
Minu meelest tuleks tähendust nimetada nii, et saaks sellest, millest juttu on, kuskilt edasi lugeda. Andres 10. aprill 2006, kell 12.41 (UTC)
See peaks olema ilmselge, et slängi koht ei ole Vikipeedias. Paljudel sõnadel on kõrvaltähendusi. Näiteks keemikud ja geoloogid ei pruugi olla ainult vastava ülikooliharidusega inimesed, aga selliste kõrvaltähenduste avamine pole minu meelest entsüklopeedia asi. Peale selle, Lulu, oled sa ikka kindel, et kaamel ja jõehobu on kabjalised? Minu teada on kabjad vaid hobuslastel, taapiritel ja ninasarvikutel. Siim 24. august 2006, kell 10:26 (UTC)
Kui seksuoloogilist või muud slängitähendust saab mõne teise pealkirja alla viia, siis tuleks minu meelest seda teha. Eelduseks on muidugi see, et asja kohta saab artikkel kirjutada. Igal juhul, kui artikli saab kirjutada, siis tuleb teha päisesse link artiklile Täkk (seksuoloogia) või mõne muu pealkirja alla. Kui artiklit ei saa kirjutada (kui pole öelda muud, kui see, mis siin kirjas on), siis jääb asi vikisõnaraamatusse. Kui sinna vastav artikkel tuleb, siis tuleks päises anda sinna link ning öelda, et sõna muud tähendused avatakse vikisõnaraamatus. Samadel põhimõtetel tuleks minu meelest toimida ka "keemiku" ja "geoloogi" puhul. Minu meelest ei ole ka üldse tegu slängisõnadega, vaid pigem lihtsalt kõnekeelsete sõnadega. Aga see ei olegi minu meelest oluline. Need on sõnad, mille alt võidakse otsida. Andres 24. august 2006, kell 10:57 (UTC)

Tundub, et sel artiklil pole kindlat teemat, on rohkem sõnastikuartikli moodi. Andres (arutelu) 31. jaanuar 2014, kell 22:00 (EET)[vasta]