Arutelu:Slovakkia valitsusjuhtide loend

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Miks alustada alles 1989. aastast? Andres 27. juuli 2006, kell 10.33 (UTC)


Miks toimeta-mall? - Urmas 27. juuli 2006, kell 11.55 (UTC)

Torkab kohe silma, et mõttekriipsu asemel on kasutatud sidekriipsu. Andres 27. juuli 2006, kell 14.55 (UTC)

  • 1989st selleks, et vähemalt midagi Vahe-Euroopa poliitelu kohta tekitada. Kui alus olemas võib iga huviline/teadja sinna ka muid perioode lisada. Endal on olnud mõni aeg tagasi enam kokkupuudet just Vahe-Euroopa poliitikaga 1980ndate lõpust alates; ja kuna nimetatud piirkonnal paistab, et pole eestikeelses variandis veel kuigi head kajastust, tuli mõte, et võtaks vastavalt ajale, viitsimisele ja materjalide uuesti ülesleidmisele täiendada just 1987-88-89 kuni tänapäeva (valitsusjuhid, valitsused, valimised, erakonnad, juhtivpoliitikud). Muud perioodid jätaks esialgu põhiosas ehk neile, kes neid paremini jagavad, kuigi mõni augutäide ehk õnnestub ette võtta.
  • "Toimeta-mallist" ei saanud paraku aru. Kuna võtsin tabeli põhiskeemi "riigipeade" alt, siis kas jäi uut artiklit alustades midagi valesti sisse? Ehk saaks selgitada.
  • Hakkasin paraku alles kirjutama, html-i viimasest kasutusest ka juba mõned aastad möödas, nii et väga vabandan, aga esialgu võib tehnika eelvaatest hoolimata vähe konarlikuks kujuneda. Juhendeid sai loetud aga ei kõik veel korraga meeles püsi.Mõttekriips kas peaks nüüd see: — olema (see mis all sümboliribal paremas servas? Kui on õige, eks siis püüan seda kasutada.

Parakaru 27. juuli 2006, kell 17.49 (UTC)

Toimetamismärge oli ainult mõttekriipsu pärast sees, ja see viga ongi ilmselt kuskilt üle võetud. Nüüd on õige. Mõttekriips on redaktoriboksi all kahest kriipsust vasakpoolne: – .


Saan nüüd aru, et Sul ei olnud lihtsalt endal plaanis varasemaid valitsusjuhte kirja panna. Aga praegu jääb mulje, nagu oleks mingitel kaalutlustel varasemad välja jäetud. Samal põhjusel ei julge teised seda võib-olla täiendada. Ma ei tea, kuida olukorda parandada. Andres 27. juuli 2006, kell 18.58 (UTC)

Andres 27. juuli 2006, kell 18.58 (UTC)