Arutelu:Ska

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Artiklis "musikastiil" on üks stiilidest levimuusika. Millisest muusikaga seotud artiklist või loendist saaks siia linkida? Andres 12. aprill 2006, kell 20.46 (UTC)

Ise arvan, et siia sobiks linkida "Rockmuusika" alt. Sest ska mahub ka selle lause alla "rock'n'rollist ja rhythm'n'bluesist lähtuv väga laialdane levimuusika suund, mida esitatakse peamiselt vokaali, elektrikitarride ja löökriistadega.", kuigi suur osa on ka puhkpillidel (nagu trompet), aga see ei ole hetkel oluline.

Siin on vale link kalypso, ma usun, et seda peaks kuidagi teisiti kirjutama. --Epp 1. jaanuar 2012, kell 01:28 (EET)[vasta]


Eesti mugandamistava järgi peaks mugandatud sõna olema 'skaa' (nagu spa > 'spaa'), aga kuna seda mugandit pole keelekorraldajad veel kinnitanud, siis tuleb sõna ska kirjutada tsitaatsõnana ehk kursiivis. Kuriuss 1. juuli 2018, kell 18:51 (EEST)

vb... see viimane häälik kipub olema miskit a ja e vahepealset ning kalduma ä poole, aga pigem on pikk.  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu1. juuli 2018, kell 20:19 (EEST)[vasta]