Arutelu:Saunalaht

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Parandasin kirjelduse ja koordinaadid põhikaardi järgi.

Nosser, kas need kaks pilti on Saunalahest? Piltide kirjelduslehtedel on kas vale kirjeldus (Pärispea poolsaare juures) või valed koordinaadid (Juminda poolsaare juures). Pikne 15. detsember 2014, kell 15:38 (EET)

Pikne, Täpsustasin koordinaate pildiga kaasas olnud andmetega Google mapsis ja sai korda. Jään vastuse võlgu kuidas sai artikkli juurde ´´koord|tüüp=veekogu|mõõt=1000´´--NOSSER (arutelu) 19. detsember 2014, kell 20:58 (EET)[vasta]
Sa panid valed koordinaadid tagasi. Praegu näitavad koordinaadid Naskali lahte (Juminda poolsaare juures, Tapurla ja Juminda küla vahel). Selle lahe nime tõenäoliselt pole olnud Saunalaht, kohanimekartoteegis mainitakse Kuusalu kihelkonnas üht Saunalahte, mis on Pärispea poolsaare ja Pärispea küla juures. Pärispea poolsaare juures olevale lahele oled ka ise siin viidanud.
Seega, kas saan õigesti aru, et piltide juures on koordinaadid õiged, aga kirjeldus on vale ehk pildid ei ole tehtud Pärispea poolsaare juures ja neil ei ole Saunalaht? Ortofoto järgi võiks vist nii olla küll. Pikne 19. detsember 2014, kell 21:10 (EET)
Vaatasin veel ortofotot. Tundub, et piltidel ikkagi pole Naskali laht ja koordinaadid ei klapi ka pildi juures. Leidsin internetist veel paar pilti, mis on tehtud samas kohas ja mille kirjelduseks on "Pärispea rand". Võimalik, et piltidel on siis see koht (Saunalaht jääb sealt kirdesse). Nosser, kas oskad kinnitada või ümber lükata? Pikne 20. detsember 2014, kell 00:18 (EET)