Arutelu:Ruuben Post

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas Kõpu rahvuspark on sama mis Kõpu maastikukaitseala? Kui on siis tuleb nii ka kirjutada ja linkida.– WooteleF 15. jaanuar 2008, kell 09:21 (UTC)

Kõpu maastikukaitseala on olemasolev kaitseala, rahvuspark oli vaid idee - projekt kui soovid - mida ellu ei viidud. Seetõttu ongi linkimata. Rahvuspargile pole, vähemalt senikaua kui seda reaalselt olemas pole, artiklit mõtet teha ja ka linkida. Muide, nende kaitsealade nimede ja kategooriatega, samuti sisuga peab olema väga tähelepanelik.---Teet 15. jaanuar 2008, kell 09:51 (UTC)
Selge pilt. Aga sul on lingitud tekstis kaks korda Kõpu poolsaar. Vikipeedias on kombeks, et ühte asja lingitakse üks kord (Kui on pikem ja põhjalikum tekst siis on mõistlik vist siiski igas alapeatükis uuesti linkida). – WooteleF 15. jaanuar 2008, kell 09:58 (UTC)
Seal polnud ju lingitud ühele asjale - üks lause oli Kõpu lugudest, teine Kõpu rahvuspargist. Need pole päris kattuvad nähtused. Kuigi, jah, poolsaar kattub. Mul pole selle vastu midagi, kui üks link vähem. :-)
Lingitud oli ju Kõpu poolsaar. Iseasi kui oleks lingitud Kõpu lood (ma ei tea kuidas oleks kõige õigem) või Kõpu rahvuspark. – WooteleF 15. jaanuar 2008, kell 10:10 (UTC)