Arutelu:Proteoom

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siin on mõned sellised lõigud nagu:

  • Allpool vaadeldakse illustratiivseid näiteid, kuidas häired proteoomi eri tasemetel võivad põhjustada haigusi või aidata kaasa haiguste arengule.
  • Eespool sai alapealkirjades "Polümorfismid üksiku aminohappe tasemel" ja "Philadelphia kromosoom" käsitletud näiteid proteiinkinaaside anomaalse aktiivsuse kohta vähkkasvajates; allpool vaadeldakse veel mõningaid seoseid TJM ja patoloogiate vahel.
  • Kui artikli senine tekst suuresti keskendus proteoomile kui võimalike ravisihtmärkide kogumile, siis allpool keskendutakse proteoomi komponentide olulisusele biomarkeritena.

Kas äkki peaks need kohad olema natuke konkreetsemad? Või nii pika ja põhjaliku artikli puhul on sellised sujuvamad üleminekud pigem head? Ivo (arutelu) 5. aprill 2023, kell 16:25 (EEST)[vasta]

Mul on see ilmselt artiklite kirjutamisest ja lõputööde juhendamisest külge jäänud, et võib ristviidata ka alapealkirjadele sama töö sees. Aga saan aru, et see ei ole Viki-artiklitele üldiselt omane. Samas minu meelest teeb see teksti lugeja jaoks paremini hoomatavaks, aga see on üsna subjektiivne arvamus. Ühesõnaga, need laused võib vabalt ära kustutada, kui need riivavad silma. Darja.Lavogina (arutelu) 30. august 2023, kell 18:07 (EEST)[vasta]