Arutelu:Okasseakomma

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Palun kirjutada selle konkreetse artikli arutellu selge põhjus, miks tuleb just see artikkel kusutatada. Intervallidega praegu toimuvat igaks juhuks puusalt tulistamise stiilis kustutamismärkuste lisamist ei ole võimalik aktsepteerida. Võtan antud kustutamismärkuse maha.--Andrus Kallastu (arutelu) 16. september 2023, kell 11:33 (EEST)[vasta]

Viidatud arutelus Arutelu:Intervallide loend on ju selgitatud. Ma ei arva, et kustutamismärkusi oleks lisatud puusalt. Teises arutelus on toodud näiteid ja on selgitatud, miks on alust arvata, et probleem puudutab neid viimase hoogtöö käigus tekitatud intervalliartikleid üldiselt. Panen seetõttu kustutamismärkuse tagasi.
Siin on nüüd veidike rohkem materjali, aga jätkuvalt ei näi siin olevat materjali, mis näitaks teema tähelepanuväärsust. Iga intervalli kohta nähtavasti on võimalik välja tuua mingeid parameetreid või matemaatilisi seoseid teiste intervallidega, ilma et intervall oleks leidnud laiemat kasutust (või üldse kasutust).
Nagu varem juba öeldud, seda viidatud vikit ilmselt pole põhjust pidada usaldusväärseks allikaks. Siin on nüüd refereeritud muu hulgas seda, mida selle teise viki kasutaja (Eliora) ise on selle intervalli kohta öelnud. Enamvähem samahästi võiksime siin ise mingite originaalsete ideedega artiklit täiendada või üksteist refereerida.
Selle viidatud viki juures maksab lisaks tähele panna, et sealne materjal pole avaldatud vaba litsentsi all[1] ja seetõttu ei tohiks seda loata lause-lauselt tõlkida, nii nagu siin nüüd kohati on tehtud. Pikne 16. september 2023, kell 17:16 (EEST)[vasta]