Arutelu:Miss Marple

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Minuarust oleks ikkagi parem öelda "tegelaskuju" kui väljamõeldud tegelaskuju. Andres vist ükspäev ütles, et tihti on antud ka sünniaeg vms. mis võib tekitada segiajamise reaalsete inimestega. Ma arvan, et tegelaskuju ütleb ära, et see pole päris inimene.--WooteleF 13. mai 2008, kell 20:19 (UTC)

Jah, minu meelest on ka ilma täitsa arusaadav. Kirjutasin teiste samalaadsete tegelaste eeskujul nii, mõtlesin, et äkki on mingi kokkulepe nii väljenduda. :-). --Epp 13. mai 2008, kell 21:04 (UTC)
Näiteks kui mina loen väljendit "väljamõeldud tegelaskuju" siis mulle tundub näiteks, et Hercule Poirot on näiteks Kapten Hastingsi kujuteldav sõber. Umbes nagu tegelaskuju mõtleks välja veel ühe tegelaskuju.--WooteleF 13. mai 2008, kell 21:28 (UTC)
Kui sünnikuupäeva ja -kohta ei ole, siis võib selle sõna tõesti ära jätta. Ja see on ka tõsi, et see sõna võib olla kahemõttelisuse tõttu eksitav, (varem ma selle peale ei tulnud). Keegi andis kunagi nõu, et võiks kirjutada "väljamõeldud", kui artikli vormistus on äravahetamiseni sarnane reaalsetest isikutest käivate artiklite omaga. Andres 14. mai 2008, kell 07:20 (UTC)