Arutelu:Mastiit

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Väga hea ja arusaadav kokkuvõtte teemast, kuigi osa tehnilisemaid sõnu oli raske mõista esimesel lugemisel. - Jaanika Liiv 09/11/2020

Artikkel on väga hästi tehtud, põhjalikult välja toodud põhjused, miks haigus tekib ja kuidas seda saaks ennetada. Sain väga palju informatsiooni sellest artikklist, mis oli väga kasulik.

Põhjalik ja üldiselt arusaadav ülevaade teemast. Põnev lugemine, kuid viimast alateemat "ravi ja ennetamine" on veidi keerulisem lugeda. Oleks hea kui lausete ülesehitus, järjestus oleks selgem ning mõni mõiste lühidalt seletatud viimases alateemas.


Sofiia Tarasova 09.11.2020 Arusaadav ja loogiline artikkel, mis annab selget mõistet, mis on mastiit, kuidas see tekkib ja kuidas vältida ning ravida seda haigust. Vaid, oleks ka tore vaadata mingit pildit, näiteks loom ilma mastiitita ja haige loom, et aru saada erinevusest.

Artikkel on väga hästi üles ehitatud. Annab hea ülevaate mastiidist, mis see on, kuidas see tekib, millised on sümptomid ning kuidas seda ravida ja ennetada. --Ingagarmen (arutelu) 9. november 2020, kell 14:28 (EET)[vasta]