Arutelu:Loomade väärkohtlemine: Erinevad vormid ja põhjused

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tegu on väga huvitava ja kõnetava artikliga. Tekst on loogilise ülesehituse ja struktuuriga, kuid mõnes kohas esineb kirjavigu, näiteks:

  • Meedial ja tavainimesel ei ole farmidesse ega laboritesse juurdepääsu, nii saab seaduste puudumisel iga ettevõte toimetada kuidas tahab. (Meedial ja tavainimesel ei ole farmidesse ega laboritesse juurdepääsu, nii saab seaduste puudumisel iga ettevõte toimetada, kuidas tahab.)
  • Sellist väärkohtlemist on kergem märgata, sest kui inimene on oma lemmikloomavastu vägivaldne, on ta seda tavaliselt ka inimeste vastu. (Sellist väärkohtlemist on kergem märgata, sest kui inimene on oma lemmiklooma vastu vägivaldne, on ta seda tavaliselt ka inimeste vastu.)
  • Erinevate kosmeetikatoodete, ravimite jm. testimine loomade peal ehk loomkatsed on kestnud juba sajandeid. (Erinevate kosmeetikatoodete, ravimite jm testimine loomade peal ehk loomkatsed on kestnud juba sajandeid.)

Ma ei lisaks või ei esitaks Vikipeedia artiklis küsimusi. (Selge on see, et inimene on loomast tugevam ja targem ning saab looma üle kergekäeliselt domineerida. Küsimus on ainult selles, kas inimene peaks domineerima?)

Tahaks isegi rohkem infot ja näiteid erinevate loomade väärkohtlemiste kohta, näiteks "Loomkatsed" peatükis - milliste loomade peal neid asju läbi viiakse? Üldiselt on artikkel väga hästi ja huvitavalt kirjutatud, puudutab olulisemaid punkte.


Lp hindajad, ehk võtate vaevaks oma paar lauset ka allkirjastada. suwa 9. november 2020, kell 11:10 (EET)[vasta]



Pealkiri peaks siiski olema Loomade väärkohtlemine. Adeliine 9. november 2020, kell 11:39 (EET)[vasta]