Mine sisu juurde

Arutelu:Klassipilt

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Mida siia tuleks kirjutada? Andres 11. oktoober 2010, kell 14:02 (EEST)[vasta]

Kas ikka peab midagi kirjutama? Kas neist kõigist peaks ka artikli tegema: jahipilt, lahingupilt, linnupilt, looduspilt, maastikupilt, olupilt, rannapilt, talvepilt; jumalapilt, madonnapilt, pühapilt; aabitsapilt, altaripilt, kaanepilt, kalendripilt, margipilt; klantspilt, kleeppilt, läikpilt, mosaiikpilt, vesipilt, värvipilt; kunstipilt, naljapilt, peitepilt, pilapilt, pilkepilt, reklaampilt; grupipilt, matkapilt, matusepilt, nooruspilt, näopilt, passipilt, perekonnapilt, proovipilt, pulmapilt, päevapilt, reisipilt, rinnapilt; ajupilt, koljupilt, röntgenipilt; varipilt; kirjapilt, noodipilt, trükipilt? --Metsavend 11. oktoober 2010, kell 14:31 (EEST)

Minu poolest võib selle kustutada, aga siis ei tohiks siin olla ümbersuunamist, vaid jutt albumist. Tegin selle ainult sellepärast, et see pealkiri taheti sellele mõistele reserveerida, aga ümbersuunamine tekitas veel halvema olukorra. Ega ma just ka kindel pole, et seda artiklit ei võiks olla, sest siin võiks põhimõtteliselt ka mingi huvitavam sisu olla.
Osa asju sellest nimekirjast väärib minu meelest kindlasti artiklit, kõik tõenäoliselt mitte. Andres 11. oktoober 2010, kell 17:59 (EEST)[vasta]

Kaks arvustust. Arvan, et kriteeriumid on täidetud. Andres (arutelu) 23. mai 2016, kell 09:06 (EEST)[vasta]