Arutelu:Keskkriminaalpolitsei

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

kogu teema käsitlus on ebamäärane , tegelikkus[muuda lähteteksti]

politseiameti kriminaalosakonna komissar Rein Ling -oli 2000.a. , artikklis on aga üks vahemik puudu ja see on see vahemik.Samuti on jäetud välja Kersti Jundas, kes oli korra asetäitja ja siis isegi direktor(1997.a. oli Keskuurimisbüroo abidirektor Kersti Jundas)- Tema juhtimise all tabati armastatud näitleja Sulev Luige tapjad, viidi läbi Eesti Panga kunagisele presidendile Siim Kallasele ja tema nõunikule Urmas Kajule esitatud nn 10 miljoni tehingu kahtlustuse kohtueelne uurimine ja veel palju muud. 2004. aastal autasustati teenekat politseiametnikku Valgetähe IV klassi teenetemärgiga.

Valeks kujuneb artikkel juba siis kui viide - ümberkujundamise kohta jääb millegipärast "õhku" ja tekivad ametikohad, mida eelnevalt ei olnud , ametnikud olid.

Politsei- ja Piirivalveameti kriminaalpolitseiosakond oli Eesti kriminaalpolitsei keskasutus Politsei- ja Piirivalveameti koosseisus. Politsei- ja piirivalveameti kriminaalpolitseiosakond moodustati 1. jaanuaril 2010 endise Politseiameti Keskkriminaalpolitsei ja Politseiameti Julgestusbüroo Isikukaitsetalituse baasil. - see tähendab, et loodi alles PA liitmisel -piirivalve-kod.migr.ametiga.

Peale seda , - Politsei- ja Piirivalveameti kriminaalpolitseiosakond reorganiseeriti 1. jaanuaril 2012 taas Politsei- ja Piirivalveameti Keskkriminaalpolitseiks.

Aastatel 1993–2009 oli Eesti Vabariigi Siseministeeriumi Politseiameti Keskkriminaalpolitsei Eesti Siseministeeriumi koosseisu kuulunud ning Politseiametile allunud kriminaalkuritegevuse vastane politsei keskasutus võitluses organiseeritud kuritegevuse ning rahvusvaheliseks koostööks teiste riikide õiguskaitseorganitega.

Kokkuvõttes - artikklis on tegemist valega- ametikohad enne 2012.a. ei olnud sellised -sest sellist asutust polnud. See kirjutis on poolik ja segane. Tuleb kogu faktide osa ülekontrollida - meil on olemas targad -Hiio ja Õun


1992.a. moodustati Interpol ja esimene juht oli Tenusaar , millisesse alluvusse kuulus või moodustati? 2001:7D0:49C0:6580:4C29:E529:FEB7:615F 29. aprill 2023, kell 02:20 (EEST)[vasta]