Arutelu:Gennadi Bogoljubov

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Poisid ärge jamage. Küsige ikka Genkalt järgi. Nii palju kui palju mina mäletan, on Genka alati enda treeneriks Heiki Tootsi pidanud. See on suur möödalask kui vale treeneri märgite. Volli võib muidu muhedat juttu puhuda küll, see aga ei tähenda hoopiski, et ta Genka treener oleks.

Kalev on vale link. --Epp 24. detsember 2011, kell 11:53 (EET)[vasta]

Kas ta nime üldse kunagi on kirjutatud sidekriipsuga? Ja äkki oleks mõtet teisaldada artikkel Sipelga nime alla, sest tundub, et suuremad saavutused olid tal just selle nime all võisteldes. -- Ahsoous (arutelu) 12. märts 2012, kell 00:57 (EET)[vasta]

Sipelga nime all ei soovi esineda mees ise. See on tema esimese abikaasa perenimi ja teatavasti ta lahutas esimesest abikaasast. Mees ise oli ja on ka hetkel ikkagi pelgalt vaid Bogoljubov. Kõige kõvem tulemus on tal samuti tehtud ikkagi Bogoljubovi nime all. Tuli NSVL noorte esivõistlustel pronksile (sisuliselt maailmatase) ja täitis hiljem NSVL meistertsportlase normi. Ülejäänud tulemused on selle kõrval kukepea.

Rida 'viiekordne võitja' ei ütle mitte midagi -- Ahsoous (arutelu) 12. märts 2012, kell 00:58 (EET)[vasta]

Tegelikult vist võeti hiljem üks mees vahelt ära kas vanuse pärast või midagi sellist seega peaks tal isegi hõbe olema mit pronks NSVL noorte meistrivõistlustelt, aga pole kindel selles infos kahjuks. (väljavõetud Rainvitz23 märkus)

Genka peaks olema mitu medalit saanud Eesti meistrivõistlustelt ka vabamaadluses. Neid peaks olema vähemalt kolm ja need väärivad ära märkimist.
Genka on sõjaväes NSVL armees tulnud 1985. a Balti Sõjaväeringkonna meistrivõistlustel sambos teiseks.

NSVL-s oli omal ajal kindel võistluste nimetamise süsteem. Meistrivõistlusi peeti vaid täiskasvanute vanuseklassis. Ülejäänud olid kõik esivõistlused. See on oluline terminoloogiline parandus.