Arutelu:Eoolia helilaad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Eoolia peaks ka olema maakond Vana-Kreekas.

Sellist maakonda ei ole. On küll nimi "Aioolia", aga seegi pole maakond. Andres 4. september 2007, kell 15:22 (UTC)
Ma kunagi uurin ajaloost täpsemalt. Need maakonnad peaks olema Väike-Aasia rannikul. Mul kuskil inglise vikis jäi ka silma. See peaks olema jah Aioolia piirkond (doorlaste sisseränne 12.saj eKr) Purustasid Mükeene kultuuri keskused ja panid teised rahvad liikuma http://www.kodu.ee/~eva/Vanakreeka.doc --Tiuks 4. september 2007, kell 22:06 (UTC)
Väike-Aasias oli tõesti Aiolis, mida võidakse ka nimetada Aiooliaks või Eooliaks, kuigi viimaseid nimesid eesti keeles tavaliselt ei kasutata. Artikli pealkiri peaks olema Aiolis. Arvan, et pigem on nimi pandud aioollaste hõimu järgi, nii nagu dooria helilaad doorlaste järgi (maakonna nimi on Doris). Andres 5. september 2007, kell 04:59 (UTC)
Aiolis (maakond) hõlmas Egeuse mere kaldalt Troase, Müüsia ja Lüüdia ning rannikulähedased saared Lesbose ja Tenedose. http://lepo.it.da.ut.ee/~avramets/Kreeka1.htm--Tiuks 5. september 2007, kell 06:11 (UTC)


Kuidas midi failid saaks samasuguseks nagu Commonsis?

Mida Sa silmas pead? Mina igatahes sain kuulata. Andres 5. september 2007, kell 10:25 (UTC)
Inglise vikis avaneb kohe fail, siin läheb faili lehele. Tahaks lehele noodi pilti ja siis klikkad pildile ja avaneb fail.--Tiuks 5. september 2007, kell 10:28 (UTC)
siin on miski mall nimega 'kuula' aga, et mul endal seda kuulata pole võimalik, siis vaata kas see variant rahuldab... - Ahsoous 5. september 2007, kell 10:36 (UTC)
Töötab küll, arvuti küsib mis programmi tahad kasutada. Midi faili mängivad kõik playerid. Kas seda pilti (noot peal) ei saaks lisada, hetkel jääb kast (võrdusmärk) faili nime ette. Selle asemel peaks olema pilt noodiga.--Tiuks 6. september 2007, kell 09:27 (UTC)