Arutelu:Eha Lättemäe

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Eha Lättemäe biograafias on huvi äratav seik: nimelt heideti ta NLKP-st välja. Tuleb asjaolusid täpsustada.

Vaevalt sellele jälile jõuab, et miks. Aga huviäravat seik sellegipoolest. Kui viidata saab, siis kuluks refereerida.--Rünno 8. aprill 2009, kell 16:01 (UTC)


Lättemäe töötas Tartu Ülikoolis laborandina. Miks välja heideti, ei tea, aga see on fakt. Eha Lättemäe on eestlanna, aga läks (oli vist sunnitud minema) Viljandisse, kus õppis Soome raadiot kuulates selgeks soome keele ja alustaski oma kirjanduslikku tegevust soome keeles ning avaldas algul luuletusi Karjala ajakirjas Punalippu. - Vikker. (Automaatne sigantuur ei tööta ja alt osa ka mitte)

Tuleb vajutada neli korda ~ . See on sõrmistikul tavaliselt ülemises vasakpoolses nurgas, minu klaviatuuril praegu Esc-nupu all. Shift tuleb samal ajal sees hoida. Mul ei tööta signatuur kunagi. Andres 28. aprill 2009, kell 08:20 (UTC)
Nüüd hakkas tööle, muutsin eelistusi. --Andres 28. aprill 2009, kell 08:24 (UTC)

Allikat oleks vaja. --Epp 16. november 2012, kell 11:45 (EET)


Muutsin synnikoha ära, kuna Sommeri artikkel on märgatavalt yksikasjalikum ning näitab asjatundlikkust. Ametlike järelehyyete "viljandi" võib tulla sellest, et kyla on praeguseks Viljandiga liidetud, ymber nimetatud vms. Igal juhul tasuks ka Sommeri väidet siiski mõnest põhjalikumast allikast kontrollida (intervjuud, pikemad elulood jne). --Oop (arutelu) 18. november 2012, kell 01:09 (EET)[vasta]