Arutelu:Edwin Powell Hubble

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

"Hubble’i seadus tõestas, et universum paisub. Hubble arvutas ka välja, et Suur Pauk toimus 2 miljardit aastat tagasi. Hilisemad arvutused on selle nihutanud aga ajale 13 miljardit aastat tagasi." - leidsin sellise lõigu Hubble eluloost...--Hendrix 28. mai 2007, kell 16:27 (UTC)

@viimane redigeerimine:"pildid thumbideks (kasutaja eelistustes saab sättida endale pildi suurust". See pildi suuruse sättimine kehtib ju registreeritud kasutajatele, aga enamus kes vikipeediat külastavad on tavalised internetisurfajad. Kui piltide lisaja on pannud suuruse paika, millega pilt ilusasti teksti illustreeriks, ei tohiks neid lihtsalt maha võtta.--Hiraanitiger 5. juuni 2007, kell 22:50 (UTC)
Probleem on selles, et artikli väljanägemine sõltub ka muudest asjaoludest ja seadetest, näiteks kirja suurusest. Meil on selle kohta olnud pikad vaidlused, mis lõppesid otsusega, et üldjuhul pildi suurust ei fikseerita. Kui tahad diskussiooni uuesti avada, kirjuta üldisesse arutelusse. Andres 6. juuni 2007, kell 05:21 (UTC)
Või pöördu otse TarmoK poole. Andres 6. juuni 2007, kell 05:22 (UTC)

Ettepanek artikkel teisaldada Edwin Hubble'i alla. --Hirvelaid (arutelu) 16. juuni 2017, kell 14:07 (EEST)[vasta]