Arutelu:Dev Patel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siin pole pikka juttu. Aluseks sai võetud ingliskeelne artikkel, aga kuna see ei olnud eriti hea, siis sai sellega tehtud üksjagu tööd – umbes 50–60% viiteid vajas parandamist või asendamist, tekstist said välja puhastatud mõttetud kordused (miks loetleda kõik auhinnad tekstis, kui artikli lõpus on niigi ammendav tabel, eriti kui nende seas pole Oscarit, Kuldgloobust ega BAFTA auhinda), artikli struktuur sai vastavusse viidud meie viki biograafiate struktuuriga, lisatud ka paar varasemat pilti. Samuti polnud ingliskeelses artiklis ülde infot tema 2015. aasta filmide kohta.

Relevantsus? Isiklik huvi selle näitleja karjääri vastu motiveeris artiklit tegema, aga kui arvestada, et "Rentslimiljonär" oli ikka absoluutne hitt üle maailma ja et praegugi jookseb meie kinodes kaks filmi, kus Patel on peaosas, siis on igati relevantne temast kirjutada.

Lisaks tegin ära lühikeste artiklitena (1000–3500 tr) kahest avalõigust lingitud teised artiklid, mida veel olemas ei olnud: Chappie, Parim hotell terves Indias, Teine parim hotell terves Indias, Skins, Danny Boyle, gudžaratid. Nii ei ole artikli sissejuhatavas osas nüüd ühtegi punast linki. -- Toomas (arutelu) 22. märts 2015, kell 11:07 (EET)[vasta]