Arutelu:Aleksandr Karelin

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See "Kehalise Kaitse Osakond" on naljakas. Igatahes peaks minu meelest kirjutama väikeste tähtedega.

Andres 16. september 2006, kell 16:37 (UTC)

Palun lahkesti targematel tõlkida järgneva asutuse nimi-Physical Defense Department...See on Karelini ametlikult lehelt.Krizz

Kui kaua ta Venemaa maksupolitseis töötas ja see asi, et seda asutust pole juba 2003. aastast (artikkel nagu ajaloost näha tehti meil 2006. aastal) -- Ahsoous 4. mai 2009, kell 09:32 (UTC)

Kareliniga on maadelnud korduvalt ka Eesti tolle aja "matimehed". Võistlustel on noorte vanuseklassis Karelinit isegi võitnud Eestis sündinud ja kasvanud vene rahvusest endine maadleja ja kauaaegne Eesti koondislane Sergei Fjodorov. Kuid endise NSVL koondise treeningkogunemistel ja ka suurtel tiitlivõistlustel on Kareliniga maadelnud ka teised Eesti "matimehed". Võib - olla, et Kareliniga on "jõudu proovinud" ka Helger Hallik. Peab tema enda käest küsima, seda oleks muidu huvitav teada. Igatahes huvitavad faktid, mis võiksid olla ära märgitud. Karelin on maadelnud ka Eestis, kui 80-ndate lõpus toimusid Tallinnas Ivan Bodubnõi rahvusvahelised mälestusvõistlused (need toimusid Linnahallis). Seal maadles ja võitis ka Karelin. Samuti osales Karelin Tallinnas 1985. a NSVL juunioride (kuni 20 aastased noored) esivõistlustel, kus loomulikult võitis kindla esikoha.