Arutelu:Abiellumine

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Entsüklopeedia, mitte sõnaraamat[muuda lähteteksti]

See artikkel tundub nagu sőnaraamatu definitsioon, aga selleks on Wikisőnaraamat — ma arvan, et see artikkel peaks edasi suunama abielu peale. -- intgr 6. aprill 2007, kell 09:39 (UTC)

Tegin selle artikli just sellepärast, et siin oli enne ümbersuunamine abielu peale, aga peaksid olema eraldi artiklid. Ma ei kavatse praegu pikalt kirjutada, aga siit saab täiesti omaette artikli. Eraldi artiklid peaksid olema esiteks sellepärast, et tegu on eri mõistetega. Näiteks demograafias on nende mõistete eristamine tähtis; eraldi artiklite puhul saab täpsemalt viidata. Pealegi läheb artikkel Abielu eeldatavasti väga pikaks, nii et pole mõtet teda teiste mõistetega koormata. Andres 6. aprill 2007, kell 12:57 (UTC)

Minu meelest see statistika rubriik on väärtusetu, sest allikas pole öeldud, millise perioodi kohta see statistika on tehtud. Peale selle, kui ei valita midagi muud, kehtib automaatselt varaühisus. Seega pole kindel, kas üldse on midagi teadlikult valitud. Peale selle ei kuulu see minu meelest selle artikli teema alla. Andres (arutelu) 15. aprill 2014, kell 09:35 (EEST)[vasta]