Aisne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Aisne departemangu haldusüksuste loetelu toob ära Aisne'i departemangu haldusüksused. Loetelus on toodud alldepartemangud, kantonid ja vallad vastavalt nende kuuluvusele. Vallad Laon, Saint-Quentin ja Soissons on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Château-Thierry[muuda | muuda lähteteksti]

(Omois et Tardenois)

  1. Bézu-le-Guéry
  2. La Chapelle-sur-Chézy
  3. Charly-sur-Marne
  4. Chézy-sur-Marne
  5. Coupru
  6. Crouttes-sur-Marne
  7. Domptin
  8. L'Épine-aux-Bois
  9. Essises
  10. Lucy-le-Bocage
  11. Montfaucon
  12. Montreuil-aux-Lions
  13. Nogent-l'Artaud
  14. Pavant
  15. Romeny-sur-Marne
  16. Saulchery
  17. Vendicres
  18. Viels-Maisons
  19. Villiers-Saint-Denis
  1. Azy-sur-Marne
  2. Belleau
  3. Bézu-Saint-Germain
  4. Blesmes
  5. Bonneil
  6. Bouresches
  7. Brasles
  8. Château-Thierry
  9. Chierry
  10. Épaux-Bézu
  11. Épieds
  12. Essômes-sur-Marne
  13. Étampes-sur-Marne
  14. Étrépilly
  15. Fossoy
  16. Gland
  17. Marigny-en-Orxois
  18. Mont-Saint-Père
  19. Nesles-la-Montagne
  20. Nogentel
  21. Verdilly
  1. Artonges
  2. Barzy-sur-Marne
  3. Baulne-en-Brie
  4. Celles-lès-Condé
  5. La Celle-sous-Montmirail
  6. La Chapelle-Monthodon
  7. Chartèves
  8. Condé-en-Brie
  9. Connigis
  10. Courboin
  11. Courtemont-Varennes
  12. Crézancy
  13. Fontenelle-en-Brie
  14. Jaulgonne
  15. Marchais-en-Brie
  16. Mézy-Moulins
  17. Monthurel
  18. Montigny-lès-Condé
  19. Montlevon
  20. Pargny-la-Dhuys
  21. Passy-sur-Marne
  22. Reuilly-Sauvigny
  23. Rozoy-Bellevalle
  24. Saint-Agnan
  25. Saint-Eugcne
  26. Trélou-sur-Marne
  27. Viffort
  1. Beuvardes
  2. Brécy
  3. Bruycres-sur-Fère
  4. Le Charmel
  5. Cierges
  6. Coincy
  7. Coulonges-Cohan
  8. Courmont
  9. Dravegny
  10. Fère-en-Tardenois
  11. Fresnes-en-Tardenois
  12. Goussancourt
  13. Loupeigne
  14. Mareuil-en-Dôle
  15. Nanteuil-Notre-Dame
  16. Ronchcres
  17. Saponay
  18. Sergy
  19. Seringes-et-Nesles
  20. Vézilly
  21. Villeneuve-sur-Fère
  22. Villers-Agron-Aiguizy
  23. Villers-sur-Fère
  1. Armentières-sur-Ourcq
  2. Bonnesvalyn
  3. Brumetz
  4. Bussiares
  5. Chézy-en-Orxois
  6. Chouy
  7. Courchamps
  8. La Croix-sur-Ourcq
  9. Dammard
  10. La Ferté-Milon
  11. Gandelu
  12. Grisolles
  13. Hautevesnes
  14. Latilly
  15. Licy-Clignon
  16. Macogny
  17. Marizy-Sainte-Geneviève
  18. Marizy-Saint-Mard
  19. Monnes
  20. Monthiers
  21. Montigny-l'Allier
  22. Neuilly-Saint-Front
  23. Passy-en-Valois
  24. Priez
  25. Rocourt-Saint-Martin
  26. Rozet-Saint-Albin
  27. Saint-Gengoulph
  28. Silly-la-Poterie
  29. Sommelans
  30. Torcy-en-Valois
  31. Troësnes
  32. Veuilly-la-Poterie
  33. Vichel-Nanteuil

Laon[muuda | muuda lähteteksti]

(Laonnois et Valois)

  1. Anizy-le-Château
  2. Bassoles-Aulers
  3. Bourguignon-sous-Montbavin
  4. Brancourt-en-Laonnois
  5. Cessières
  6. Chaillevois
  7. Chevregny
  8. Faucoucourt
  9. Laniscourt
  10. Laval-en-Laonnois
  11. Lizy
  12. Merlieux-et-Fouquerolles
  13. Monampteuil
  14. Mons-en-Laonnois
  15. Montbavin
  16. Pinon
  17. Prémontré
  18. Royaucourt-et-Chailvet
  19. Suzy
  20. Urcel
  21. Vaucelles-et-Beffecourt
  22. Vauxaillon
  23. Wissignicourt
  1. Abbécourt
  2. Amigny-Rouy
  3. Autreville
  4. Beaumont-en-Beine
  5. Béthancourt-en-Vaux
  6. Caillouël-Crépigny
  7. Caumont
  8. Chauny
  9. Commenchon
  10. Condren
  11. Frières-Faillouël
  12. Guivry
  13. Marest-Dampcourt
  14. Neuflieux
  15. La Neuville-en-Beine
  16. Ognes
  17. Sinceny
  18. Ugny-le-Gay
  19. Villequier-Aumont
  20. Viry-Noureuil
  1. Audignicourt
  2. Barisis-aux-Bois
  3. Besmé
  4. Bichancourt
  5. Blérancourt
  6. Bourguignon-sous-Coucy
  7. Camelin
  8. Champs
  9. Coucy-la-Ville
  10. Coucy-le-Château-Auffrique
  11. Crécy-au-Mont
  12. Folembray
  13. Fresnes-sous-Coucy
  14. Guny
  15. Jumencourt
  16. Landricourt
  17. Leuilly-sous-Coucy
  18. Manicamp
  19. Pierremande
  20. Pont-Saint-Mard
  21. Quierzy
  22. Quincy-Basse
  23. Saint-Aubin
  24. Saint-Paul-aux-Bois
  25. Selens
  26. Septvaux
  27. Trosly-Loire
  28. Vassens
  29. Verneuil-sous-Coucy
  1. Aizelles
  2. Aubigny-en-Laonnois
  3. Beaurieux
  4. Berrieux
  5. Bouconville-Vauclair
  6. Bourg-et-Comin
  7. Braye-en-Laonnois
  8. Cerny-en-Laonnois
  9. Chamouille
  10. Chermizy-Ailles
  11. Colligis-Crandelain
  12. Corbeny
  13. Craonne
  14. Craonnelle
  15. Cuiry-lès-Chaudardes
  16. Cuissy-et-Geny
  17. Goudelancourt-lès-Berrieux
  18. Jumigny
  19. Lierval
  20. Martigny-Courpierre
  21. Monthenault
  22. Moulins
  23. Moussy-Verneuil
  24. Neuville-sur-Ailette
  25. Suilly
  26. Oulches-la-Vallée-Foulon
  27. Paissy
  28. Pancy-Courtecon
  29. Pargnan
  30. Sainte-Croix
  31. Saint-Thomas
  32. Trucy
  33. Vassogne
  34. Vendresse-Beaulne
  1. Assis-sur-Serre 02 027
  2. Barenton-Bugny 02 046
  3. Barenton-Cel 02 047
  4. Barenton-sur-Serre 02 048
  5. Bois-lès-Pargny 02 096
  6. Chalandry 02 156
  7. Chéry-lès-Pouilly 02 180
  8. Couvron-et-Aumencourt 02 231
  9. Crécy-sur-Serre 02 237
  10. Dercy 02 261
  11. Mesbrecourt-Richecourt 02 480
  12. Montigny-sur-Crécy 02 517
  13. Mortiers 02 529
  14. Nouvion-et-Catillon 02 559
  15. Nouvion-le-Comte 02 560
  16. Pargny-les-Bois 02 591
  17. Pouilly-sur-Serre 02 617
  18. Remies 02 638
  19. Verneuil-sur-Serre 02 787
  1. Achery 02 002
  2. Andelain 02 016
  3. Anguilcourt-le-Sart 02 017
  4. Bertaucourt-Epourdon 02 074
  5. Brie 02 122
  6. Charmes 02 165
  7. Courbes 02 222
  8. Danizy 02 260
  9. Deuillet 02 262
  10. La Fère 02 304
  11. Fourdrain 02 329
  12. Fressancourt 02 335
  13. Mayot 02 473
  14. Monceau-lès-Leups 02 492
  15. Rogécourt 02 651
  16. Saint-Gobain 02 680
  17. Saint-Nicolas-aux-Bois 02 685
  18. Servais 02 716
  19. Travecy 02 746
  20. Versigny 02 788
  1. Arrancy 02 024
  2. Athies-sous-Laon 02 028
  3. Bièvres 02 088
  4. Bruyères-et-Montbérault 02 128
  5. Chérêt 02 177
  6. Chivy-lès-Étouvelles 02 191
  7. Clacy-et-Thierret 02 196
  8. Eppes 02 282
  9. Étouvelles 02 294
  10. Festieux 02 309
  11. Laon 02 408
  12. Montchâlons 02 501
  13. Nouvion-le-Vineux 02 561
  14. Orgeval 02 573
  15. Parfondru 02 587
  16. Ployart-et-Vaurseine 02 609
  17. Presles-et-Thierny 02 621
  18. Samoussy 02 697
  19. Veslud 02 791
  20. Vorges 02 824
  1. Aulnois-sous-Laon 02 037
  2. Besny-et-Loizy 02 080
  3. Bucy-lès-Cerny 02 132
  4. Cerny-lès-Bucy 02 151
  5. Chambry 02 157
  6. Crépy 02 238
  7. Laon 02 408
  8. Molinchart 02 489
  9. Vivaise 02 821
  1. Agnicourt-et-Séchelles 02 004
  2. Autremencourt 02 039
  3. Bosmont-sur-Serre 02 101
  4. Châtillon-lès-Sons 02 169
  5. Cilly 02 194
  6. Cuirieux 02 248
  7. Erlon 02 283
  8. Froidmont-Cohartille 02 338
  9. Grandlup-et-Fay 02 353
  10. Marcy-sous-Marle 02 460
  11. Marle 02 468
  12. Monceau-le-Waast 02 493
  13. Montigny-le-Franc 02 513
  14. Montigny-sous-Marle 02 516
  15. La Neuville-Bosmont 02 545
  16. Pierrepont 02 600
  17. Saint-Pierremont 02 689
  18. Sons-et-Ronchères 02 727
  19. Tavaux-et-Pontséricourt 02 737
  20. Thiernu 02 742
  21. Toulis-et-Attencourt 02 745
  22. Vesles-et-Caumont 02 790
  23. Voyenne 02 827
  1. Aguilcourt 02 005
  2. Amifontaine 02 013
  3. Berry-au-Bac 02 073
  4. Bertricourt 02 076
  5. Bouffignereux 02 104
  6. Chaudardes 02 171
  7. Concevreux 02 208
  8. Condé-sur-Suippe 02 211
  9. Évergnicourt 02 299
  10. Gernicourt 02 344
  11. Guignicourt 02 360
  12. Guyencourt 02 364
  13. Juvincourt-et-Damary 02 399
  14. Lor 02 440
  15. Maizy 02 453
  16. La Malmaison 02 454
  17. Menneville 02 475
  18. Meurival 02 482
  19. Muscourt 02 534
  20. Neufchâtel-sur-Aisne 02 541
  21. Orainville 02 572
  22. Pignicourt 02 601
  23. Pontavert 02 613
  24. Prouvais 02 626
  25. Proviseux-et-Plesnoy 02 627
  26. Roucy 02 656
  27. Variscourt 02 761
  28. La Ville-aux-Bois-lès-Pontavert 02 803
  1. Archon 02 021
  2. Les Autels 02 038
  3. Berlise 02 069
  4. Brunehamel 02 126
  5. Chaourse 02 160
  6. Chéry-lès-Rozoy 02 181
  7. Clermont-les-Fermes 02 200
  8. Cuiry-lès-Iviers 02 251
  9. Dagny-Lambercy 02 256
  10. Dizy-le-Gros 02 264
  11. Dohis 02 265
  12. Dolignon 02 266
  13. Grandrieux 02 354
  14. Lislet 02 433
  15. Montcornet 02 502
  16. Montloué 02 519
  17. Morgny-en-Thiérache 02 526
  18. Noircourt 02 556
  19. Parfondeval 02 586
  20. Raillimont 02 634
  21. Renneval 02 641
  22. Résigny 02 642
  23. Rouvroy-sur-Serre 02 660
  24. Rozoy-sur-Serre 02 666
  25. Sainte-Geneviève 02 678
  26. Soize 02 723
  27. Le Thuel 02 743
  28. Vigneux-Hocquet 02 801
  29. La Ville-aux-Bois-lès-Dizy 02 802
  30. Vincy-Reuil-et-Magny 02 819
  1. Boncourt 02 097
  2. Bucy-lès-Pierrepont 02 133
  3. Chivres-en-Laonnois 02 189
  4. Coucy-lès-Eppes 02 218
  5. Courtrizy-et-Fussigny 02 229
  6. Ébouleau 02 274
  7. Gizy 02 346
  8. Goudelancourt-lès-Pierrepont 02 350
  9. Lappion 02 409
  10. Liesse-Notre-Dame 02 430
  11. Mâchecourt 02 448
  12. Marchais 02 457
  13. Mauregny-en-Haye 02 472
  14. Missy-lès-Pierrepont 02 486
  15. Montaigu 02 498
  16. Nizy-le-Comte 02 553
  17. Sainte-Preuve 02 690
  18. Saint-Erme-Outre-et-Ramecourt 02 676
  19. La Selve 02 705
  20. Sissonne 02 720
  1. Beautor 02 059
  2. Liez 02 431
  3. Mennessis 02 474
  4. Tergnier 02 738

Saint-Quentin[muuda | muuda lähteteksti]

(Vermandois)

  1. Becquigny 02 061
  2. Bohain-en-Vermandois 02 095
  3. Brancourt-le-Grand 02 112
  4. Croix-Fonsomme 02 240
  5. Étaves-et-Bocquiaux 02 293
  6. Fontaine-Uterte 02 323
  7. Fresnoy-le-Grand 02 334
  8. Montbrehain 02 500
  9. Montigny-en-Arrouaise 02 511
  10. Prémont 02 618
  11. Ramicourt 02 635
  12. Seboncourt 02 703
  13. Serain 02 709
  1. Aubencheul-aux-Bois 02 030
  2. Beaurevoir 02 057
  3. Bellenglise 02 063
  4. Bellicourt 02 065
  5. Bony 02 100
  6. Le Catelet 02 143
  7. Estrées 02 291
  8. Gouy 02 352
  9. Hargicourt 02 370
  10. Joncourt 02 392
  11. Lehaucourt 02 374
  12. Lempire 02 417
  13. Levergies 02 426
  14. Magny-la-Fosse 02 451
  15. Nauroy 02 539
  16. Sequehart 02 708
  17. Vendhuile 02 776
  18. Villeret 02 808
  1. Alaincourt 02 009
  2. Benay 02 066
  3. Berthenicourt 02 075
  4. Brissay-Choigny 02 123
  5. Brissy-Hamégicourt 02 124
  6. Cerizy 02 149
  7. Châtillon-sur-Oise 02 170
  8. Essigny-le-Grand 02 287
  9. Gibercourt 02 345
  10. Hinacourt 02 380
  11. Itancourt 02 387
  12. Ly-Fontaine 02 446
  13. Mézières-sur-Oise 02 483
  14. Moÿ-de-l'Aisne 02 532
  15. Remigny 02 639
  16. Urvillers 02 756
  17. Vendeuil 02 775
  1. Chevresis-Monceau 02 184
  2. La Ferté-Chevresis 02 306
  3. Mont-d'Origny 02 503
  4. Neuvillette 02 552
  5. Origny-Sainte-Benoite 02 575
  6. Parpeville 02 592
  7. Pleine-Selve 02 605
  8. Regny 02 636
  9. Renansart 02 640
  10. Ribemont 02 648
  11. Séry-lès-Mézières 02 717
  12. Sissy 02 721
  13. Surfontaine 02 732
  14. Thenelles 02 741
  15. Villers-le-Sec 02 813
  1. Saint-Quentin 02 691
  1. Gauchy 02 340
  2. Harly 02 371
  3. Homblières 02 383
  4. Mesnil-Saint-Laurent 02 481
  5. Neuville-Saint-Amand 02 549
  6. Saint-Quentin 02 691
  1. Essigny-le-Petit 02 288
  2. Fieulaine 02 310
  3. Fonsomme 02 319
  4. Fontaine-Notre-Dame 02 322
  5. Lesdins 02 420
  6. Marcy 02 459
  7. Morcourt 02 525
  8. Omissy 02 571
  9. Remaucourt 02 637
  10. Rouvroy 02 659
  11. Saint-Quentin 02 691
  1. Annois 02 019
  2. Artemps 02 025
  3. Aubigny-aux-Kaisnes 02 032
  4. Bray-Saint-Christophe 02 117
  5. Castres 02 142
  6. Clastres 02 199
  7. Contescourt 02 214
  8. Cugny 02 246
  9. Dallon 02 257
  10. Dury 02 273
  11. Flavy-le-Martel 02 315
  12. Fontaine-lès-Clercs 02 320
  13. Grugies 02 359
  14. Happencourt 02 367
  15. Jussy 02 397
  16. Montescourt-Lizerolles 02 504
  17. Ollezy 02 570
  18. Pithon 02 604
  19. Saint-Simon 02 694
  20. Seraucourt-le-Grand 02 710
  21. Sommette-Eaucourt 02 726
  22. Tugny-et-Pont 02 752
  23. Villers-Saint-Christophe 02 815
  1. Attilly 02 029
  2. Beauvois-en-Vermandois 02 060
  3. Caulaincourt 02 144
  4. Douchy 02 270
  5. Étreillers 02 296
  6. Fayet 02 303
  7. Fluquières 02 317
  8. Foreste 02 327
  9. Francilly-Selency 02 330
  10. Germaine 02 343
  11. Gricourt 02 355
  12. Holnon 02 382
  13. Jeancourt 02 390
  14. Lanchy 02 402
  15. Maissemy 02 452
  16. Pontru 02 614
  17. Pontruet 02 615
  18. Roupy 02 658
  19. Savy 02 702
  20. Trefcon 02 747
  21. Vaux-en-Vermandois 02 772
  22. Vendelles 02 774
  23. Le Verguier 02 782
  24. Vermand 02 785

Soissons[muuda | muuda lähteteksti]

(Soissonais)

  1. Acy 02 003
  2. Augy 02 036
  3. Bazoches-sur-Vesles 02 054
  4. Blanzy-lès-Fismes 02 091
  5. Braine 02 110
  6. Brenelle 02 120
  7. Bruys 02 129
  8. Cerseuil 02 152
  9. Chassemy 02 167
  10. Chéry-Chartreuve 02 179
  11. Ciry-Salsogne 02 195
  12. Courcelles-sur-Vesle 02 224
  13. Couvrelles 02 230
  14. Cys-la-Commune 02 255
  15. Dhuizel 02 263
  16. Glennes 02 348
  17. Jouaignes 02 393
  18. Lesges 02 421
  19. Lhuys 02 427
  20. Limé 02 432
  21. Longueval-Barbonval 02 439
  22. Merval 02 479
  23. Mont-Notre-Dame 02 520
  24. Mont-Saint-Martin 02 523
  25. Paars 02 581
  26. Perles 02 597
  27. Presles-et-Boves 02 620
  28. Quincy-sous-le-Mont 02 633
  29. Révillon 02 646
  30. Saint-Mard 02 682
  31. Saint-Thibaut 02 695
  32. Serches 02 711
  33. Sermoise 02 714
  34. Serval 02 715
  35. Tannières 02 735
  36. Vasseny 02 763
  37. Vauxcéré 02 771
  38. Vauxtin 02 773
  39. Viel-Arcy 02 797
  40. Villers-en-Prayères 02 811
  41. Ville-Savoye 02 817
  1. Ambrief 02 012
  2. Arcy-Sainte-Restitue 02 022
  3. Beugneux 02 082
  4. Billy-sur-Ourcq 02 090
  5. Breny 02 121
  6. Buzancy 02 138
  7. Chacrise 02 154
  8. Chaudun 02 172
  9. Cramaille 02 233
  10. Cuiry-Housse 02 249
  11. Droizy 02 272
  12. Grand-Rozoy 02 665
  13. Hartennes-et-Taux 02 372
  14. Launoy 02 412
  15. Maast-et-Violaine 02 447
  16. Montgru-Saint-Hilaire 02 507
  17. Muret-et-Crouttes 02 533
  18. Nampteuil-sous-Muret 02 536
  19. Oulchy-la-Ville 02 579
  20. Oulchy-le-Château 02 580
  21. Parcy-et-Tigny 02 585
  22. Le Plessier-Huleu 02 606
  23. Rozières-sur-Crise 02 663
  24. Saint-Rémy-Blanzy 02 693
  25. Vierzy 02 799
  26. Villemontoire 02 804
  1. Belleu 02 064
  2. Berzy-le-Sec 02 077
  3. Billy-sur-Aisne 02 089
  4. Courmelles 02 226
  5. Mercin-et-Vaux 02 477
  6. Missy-aux-Bois 02 485
  7. Noyant-et-Aconin 02 564
  8. Ploisy 02 607
  9. Septmonts 02 706
  10. Soissons 02 722
  11. Vauxbuin 02 770
  1. Chavigny 02 175
  2. Crouy 02 243
  3. Cuffies 02 245
  4. Juvigny 02 398
  5. Leury 02 424
  6. Pasly 02 593
  7. Pommiers 02 610
  8. Soissons 02 722
  9. Vauxrezis 02 767
  10. Venizel 02 780
  11. Villeneuve-Saint-Germain 02 805
  1. Aizy-Jouy 02 008
  2. Allemant 02 010
  3. Braye 02 118
  4. Bucy-le-Long 02 131
  5. Celles-sur-Aisne 02 148
  6. Chavignon 02 174
  7. Chavonne 02 176
  8. Chivres-Val 02 190
  9. Clamecy 02 198
  10. Condé-sur-Aisne 02 210
  11. Filain 02 311
  12. Laffaux 02 400
  13. Margival 02 464
  14. Missy-sur-Aisne 02 487
  15. Nanteuil-la-Fosse 02 537
  16. Neuville-sur-Margival 02 551
  17. Ostel 02 577
  18. Pargny-Filain 02 589
  19. Pont-Arcy 02 612
  20. Sancy-les-Cheminots 02 698
  21. Soupir 02 730
  22. Terny-Sorny 02 739
  23. Vailly-sur-Aisne 02 758
  24. Vaudesson 02 766
  25. Vregny 02 828
  26. Vuillery 02 829
  1. Ambleny 02 011
  2. Bagneux 02 043
  3. Berny-Rivière 02 071
  4. Bieuxy 02 087
  5. Cœuvres-et-Valsery 02 201
  6. Cuisy-en-Almont 02 253
  7. Cutry 02 254
  8. Dommiers 02 267
  9. Épagny 02 277
  10. Fontenoy 02 326
  11. Laversine 02 415
  12. Montigny-Lengrain 02 514
  13. Morsain 02 527
  14. Mortefontaine 02 528
  15. Nouvron-Vingré 02 562
  16. Osly-Courtil 02 576
  17. Pernant 02 598
  18. Ressons-le-Long 02 643
  19. Saconin-et-Breuil 02 667
  20. Saint-Bandry 02 672
  21. Saint-Christophe-à-Berry 02 673
  22. Saint-Pierre-Aigle 02 687
  23. Tartiers 02 736
  24. Vézaponin 02 793
  25. Vic-sur-Aisne 02 795
  1. Ancienville 02 015
  2. Corcy 02 216
  3. Coyolles 02 232
  4. Dampleux 02 259
  5. Faverolles 02 302
  6. Fleury 02 316
  7. Haramont 02 368
  8. Largny-sur-Automne 02 410
  9. Longpont 02 438
  10. Louâtre 02 441
  11. Montgobert 02 506
  12. Noroy-sur-Ourcq 02 557
  13. Oigny-en-Valois 02 568
  14. Puiseux-en-Retz 02 628
  15. Retheuil 02 644
  16. Soucy 02 729
  17. Taillefontaine 02 734
  18. Villers-Cotterêts 02 810
  19. Villers-Hélon 02 812
  20. Vivières 02 822

Vervins[muuda | muuda lähteteksti]

(Thiérache)

  1. Any-Martin-Rieux 02 020
  2. Aubenton 02 031
  3. Beaumé 02 055
  4. Besmont 02 079
  5. Coingt 02 204
  6. Iviers 02 388
  7. Jeantes 02 391
  8. Landouzy-la-Ville 02 405
  9. Leuze 02 425
  10. Logny-lès-Aubenton 02 435
  11. Martigny 02 470
  12. Mont-Saint-Jean 02 522
  13. Saint-Clément 02 674
  1. Aisonville-et-Bernoville 02 006
  2. Audigny 02 035
  3. Bernot 02 070
  4. Flavigny-le-Grand-et-Beaurain 02 313
  5. Guise 02 361
  6. Hauteville 02 376
  7. Iron 02 386
  8. Lavaqueresse 02 414
  9. Lesquielles-Saint-Germain 02 422
  10. Macquigny 02 450
  11. Malzy 02 455
  12. Marly-Gomont 02 469
  13. Monceau-sur-Oise 02 494
  14. Noyales 02 563
  15. Proisy 02 624
  16. Proix 02 625
  17. Romery 02 654
  18. Vadencourt 02 757
  19. Villers-lès-Guise 02 814
  1. Bucilly vald
  2. Buire'i vald
  3. Effry vald
  4. Éparcy vald
  5. La Hérie vald
  6. Hirsoni vald
  7. Mondrepuis' vald
  8. Neuve-Maisoni vald
  9. Ohis' vald
  10. Origny-en-Thiérache'i vald
  11. Saint-Micheli vald
  12. Watigny vald
  13. Wimy vald
  1. Buironfosse 02135
  2. La Capelle 02141
  3. Chigny 02188
  4. Clairfontaine 02197
  5. Crupilly 02244
  6. Englancourt 02276
  7. Erloy 02284
  8. Étréaupont 02295
  9. La Flamengrie 02312
  10. Fontenelle 02324
  11. Froidestrées 02337
  12. Gergny 02342
  13. Lerzy 02418
  14. Luzoir 02445
  15. Papleux 02584
  16. Rocquigny 02650
  17. Sommeron 02725
  18. Sorbais 02728
  1. Barzy-en-Thiérache 02050
  2. Bergues-sur-Sambre 02067
  3. Boué 02103
  4. Dorengt 02269
  5. Esquéhéries 02286
  6. Fesmy-le-Sart 02308
  7. Leschelle 02419
  8. La Neuville-lès-Dorengt 02548
  9. Le Nouvion-en-Thiérache 02558
  1. Berlancourt 02 068
  2. Chevennes 02 182
  3. Colonfay 02 206
  4. Franqueville 02 331
  5. Le Hérie-la-Viéville 02 379
  6. Housset 02 385
  7. Landifay-et-Bertaignemont 02 403
  8. Lemé 02 416
  9. Marfontaine 02 463
  10. Monceau-le-Neuf-et-Faucouzy 02 491
  11. La Neuville-Housset 02 547
  12. Puisieux-et-Clanlieu 02 629
  13. Rougeries 02 657
  14. Sains-Richaumont 02 668
  15. Saint-Gobert 02 681
  16. Saint-Pierre-lès-Franqueville 02 688
  17. Le Sourd 02 731
  18. Voharies 02 823
  19. Wiège-Faty 02 832
  1. Autreppes 02 040
  2. Bancigny 02 044
  3. La Bouteille 02 109
  4. Braye-en-Thiérache 02 116
  5. Burelles 02 136
  6. Fontaine-lès-Vervins 02 321
  7. Gercy 02 341
  8. Gronard 02 357
  9. Harcigny 02 369
  10. Hary 02 373
  11. Haution 02 377
  12. Houry 02 384
  13. Laigny 02 401
  14. Landouzy-la-Cour 02 404
  15. Lugny 02 444
  16. Nampcelles-la-Cour 02 535
  17. Plomion 02 608
  18. Prisces 02 623
  19. Rogny 02 652
  20. Saint-Algis 02 670
  21. Thenailles 02 740
  22. La Vallée-au-Blé 02 759
  23. Vervins 02 789
  24. Voulpaix 02 826
  1. Étreux 02 298
  2. Grand-Verly 02 783
  3. Grougis 02 358
  4. Hannapes 02 366
  5. Mennevret 02 476
  6. Molain 02 488
  7. Oisy 02 569
  8. Petit-Verly 02 784
  9. Ribeauville 02 647
  10. Saint-Martin-Rivière 02 683
  11. Tupigny 02 753
  12. La Vallée-Mulâtre 02 760
  13. Vaux-Andigny 02 769
  14. Vénérolles 02 779
  15. Wassigny 02 830