Vikipeedia arutelu:Valitud sündmused

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

iseenesest sündmusi võiks ju olla ka nati rohkem, juhul kui on miskit tõesti olulist, selles suhtes jah, et 4-5 võiks miskiks orientiiriks olla, aga see ei pruugiks alati olla lõplik arv... - Ahsoous 1. oktoober 2005, kell 00.29 (UTC)

Mõtlesin ka just sedasama, et võtaks kokku mingi 4-7 sündmust, tähtpäeva, sündi ja surma. Kui sellele, et tohib olla just 4 sündmust ja 3 tähtpäeva väga ranged reeglid panna siis läheb valiku tegemine jube keeruliseks. See mis mõnele on oluline ei pruugi teisele sugugi väga oluline tunduda. Vist seni, kuni asi pole esilehele välja läinud võib seal ka rahulikult rohkem kandidaate sees olla, või mis teiseda arvavad?--Boy 15. oktoober 2005, kell 22.13 (UTC)

Arvan, et tõsine arutelu läheb siis lahti, kui hakkame reaalselt üles panema. Orienteeruda tuleks minu meelest eelkõige sellele, kas vikipeedias leidub korralikku taustinfot, millele saab viidata. Niikaua kui seda pole, pole mõtet midagi välja panna. Andres 16. oktoober 2005, kell 09.59 (UTC)
Ma pole sellega päris nõus, sest tegelikult on "Täna ajaloos" ka ilma taustinfota üsnagi huvitavaid infokilde sisaldav. Teiseks on see minumeelest ideaalne alguspunkt mingite artiklite kirjutamiseks. Vähemalt ise alustasin kunagi nii, et ohoo...näe punane link ja huvitav teema miks mitte proovida kirjutada.--Boy 16. oktoober 2005, kell 10.14 (UTC)

Leidsin malli {{täna}}, mis on mõnes septembrikuu artiklis aga põhimõte sama mis valitud sündmustel. --Tiuks 17. september 2008, kell 21:35 (UTC)