Vikipeedia arutelu:Uuele kaastöölisele

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Asjassepuutuvad arutelud: Vikipeedia arutelu:Kasutajad ja Kasutaja arutelu:Adeliine/Proov/Uuele kasutajale/Sissejuhatus.

Andres tegi ettepaneku teha hoopis siia lehele nimekiri kasutajatest, kes on valmis abistama uusi kasutajaid. Adeliine 26. detsember 2008, kell 12:30 (UTC)

Kui ma nüüd seda lehte vaatan, siis see ei tundu hea mõte, aga siis võiks see olla täiesti uus lehekülg. Andres 26. detsember 2008, kell 20:05 (UTC)
Mulle tundub, et abi saamiseks ei tasuks suunata ei kasutajate ega administraatorite lehele, sest ka administraatoritest on pooled mitteaktiivsed. Võib-olla tasuks ikkagi lasta küsida üldises arutelus, sest siis tuleb ikka keegi appi. Andres 26. detsember 2008, kell 20:07 (UTC)
Mina arvan ka, et üldine arutelu on kõige õigem koht. Arvan, et liiga pealetükkivalt ei tohi abi pakkuda, aga võib-olla tuleb see sellest, et ma ei usu eriti vajadusse kellelegi lusikaga putru suhu toppida. Meid on niigi vähe; siis hakataks küsima selliseid küsimusi nagu "kuidas siselinke teha?". Kõige olulisem on minu meelest rõhutada, et inimene otsiks eeskuju teistest artiklitest ja eriti see, et ta jälgiks, milliseid parandusi teised tema tekstidesse teevad. --Epp 26. detsember 2008, kell 20:24 (UTC)
No ei tea. Mulle on mitu korda meilile kirjutatud ja üsna lihtsaid asju küsitud.--WooteleF 26. detsember 2008, kell 20:45 (UTC)
Seda tehti omal algatusel, eks ole? Kui pöördutakse isiklikult, siis muidugi tuleb vastata, aga kui pöördutakse üldisesse arutelusse, siis vastab see, kes tahab. Andres 26. detsember 2008, kell 21:39 (UTC)
Kõigil juhtudel on tegu olnud uute kasutajatega, on uuritud kuidas lisada pilti, luua kategooriat, lisada intervikisid. Aga ilmselt nende omal algatusel küll.--WooteleF 26. detsember 2008, kell 23:53 (UTC)

Arvan, et kasutajate nimekirjale ega ka administraatorite nimekirjale pole mõtet suunata. Valdav enamik kasutajaid on täitsa passiivsed, ja administraatoritestki pooled ei löö kaasa. Andres 23. jaanuar 2009, kell 19:01 (UTC)