Vikipeedia arutelu:Nädala pildid/45 (2008)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Nädala pildi juurest sama nädala artiklile viitamine on midagi, mille vajalikkuse üle olen minagi mõtteid mõlgutanud aga tulevasele või käesolevale nädala artiklile pole mõtet nagu midagi seesugust lisada. iffcool 1. november 2008, kell 15:35 (UTC)

Just tulevaste nädalate artiklitele peaks olema viide, et kontrollida ja esitada vastuväiteid. Kuigi sa oled selle käima lükanud, ei tähenda see sinu ainuõigust valida pilte/artikleid. Edaspidi tuleks korraldada hääletused, et kõik saaksid sõna sekka öelda.--Metsavend 1. november 2008, kell 19:27 (UTC)
Hääletustel poleks kindlasti mõtet, kuna nii ei jõua arvatavasti küll kuidagi seda asja valitud ja lõpuks tippeb asi ikka sellega, et üks-kaks inimest valivad ja ülejäänud noogutavad kaasa kui vähegi viitsivad.
Tulevast artiklite/nädala piltide juurde selise teksti lisamine ei meeldi mulle aga sellel põhjusel, et see tuleks enne eemaldada, kui vastava lehe sisu esilehele jõuab (see oleks ju ilmselgelt naeruväärne, kui esilehel oleksid lingid, mis viitaksid täpselt samale materjalile, mida esilehel juba näitab. Milleks?! Suuname inimesi ikka artiklite juurde...). Teise põhjusena tooksin aga välja selle, et kui kellelgi on juba aega neid linke sinna toppima hakata (mis eeldab, et keegi peab nende mahakakkumiseks ka aega leidma) siis oleks vähem ajakulukas kui seesama/needsamad inimesed lihtsalt neile alamlehtedele pilgu peale heidaksid (mida nad ju niikuinii tegema peavad) ja sellest piisaks. iffcool 1. november 2008, kell 20:14 (UTC)
P.S. Mul ei ole (tõenäoliselt) midagi selle vastu, kui keegi mind selles töös aitama hakkaks.
Sõna võivad kõik praegu ka kaasa öelda. Ma ei ole seda keelanud ja ei kavatse seda teha ka tulevikus. Seni olen ma ikka eeldanud, et keegi pole suurt kisa tõstnud seetõttu, et kõik on tehtuga rahul olnud. iffcool 1. november 2008, kell 20:19 (UTC)
Olen Ivoga nõus. Hääletamisel ei ole mõtet. Keegi teine ei viitsi asjaga vaeva näha, ja Ivo on hästi hakkama saanud. Kui miski silma torkab, saab ka jooksvalt asja muuta. Viimane kord oleks võinud teistmoodi olla, aga ega midagi hullu ka polnud. Andres 1. november 2008, kell 20:46 (UTC)
Ning kuna ma nüüd selleteemalist tagasisidet sain siis oskan ma loodetavasti tulevikus säärast viga vältida, et kõik "liiga ühte auku satuvad".
iffcool 1. november 2008, kell 20:58 (UTC)