Vikipeedia arutelu:Üleslaadimise logi

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Oot, see ja Upload log võiksid jääda küll – nende sissekanded ei kajastu praeguses logis ja neid lehekülgi saab duplikaatide (paljud samaväärsed asjad on nüüd Commonsis) otsimisel kasutada. Pikne 18. märts 2010, kell 14:43 (EET)

Commonsi duplikaatide loetlemiseks on see töövahend: http://toolserver.org/~multichill/nowcommons.php?language=et --WikedKentaur 18. märts 2010, kell 15:18 (EET)[vasta]
Täpselt samad pildid leiab jah, aga seal oli ka lippe, asendikaarte ja muud säärast, millest pole Commonsis sama faili, aga mitu sarnast või parema kvaliteediga pilti küll.
Ka need teised logid (küll jah, tagantjärele vähemvajalikud) kui praegust täiendavad võisid alles olla, projektinimeruumis ei pruugi kõik ajakohane olla, ja varem vajalike asju võib mu meelest ka hoida – teine asi on vigased, tõlkimata lehed, või sellised lehed, kus on kavandatud midagi sellist, mis pole käiku läinud.
Ja arutelulehti pole minu meelest üldjuhul vaja kustutada, eriti artiklite arutelusid, mille juurde artikkel hiljem tõenäoliselt taasloodakse. Või kui mingi puudus on artiklist eemaldatud, siis sellekohane märge võiks arutellu ikka alles jääda. Pikne 18. märts 2010, kell 16:29 (EET)