Venemaa raadiojaamade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Venemaal tegutsevad avalik-õiguslikud raadiojaamad.

Raadio Suunitlus Asukoht Sagedus (asukohas) Veeb
Bussiness FM äriuudised Moskva 87,5 FM http://businessfm.bfm.ru/
DFM muusika Moskva 101,2 FM http://www.dfm.ru/
Love Radio kaasaegne meelelahutus täiskasvanutele Moskva 106,6 FM http://www.loveradio.ru/
Maximum muusika Moskva 103,7 FM http://dobriepesni.ru/
Megapolis FM tantsumuusika Moskva 89,5 FM http://www.megapolisfm.ru/
NRJ muusika Moskva 104,2 FM http://www.energyfm.ru/
Seven Skies muusika Moskva http://www.sevenskies.ru/
Avtoradio muusika/teated Moskva, Krasnojarsk 90,3 FM http://www.avtoradio.ru/
Vesti FM uudised Moskva 97,6 FM http://www.vesti.ru/
Glavnoje Radio uudised/muusika Moskva http://orrfm.ru/
Goloss Rossii uudised Moskva http://rus.ruvr.ru/radio_broadcast/
Dobrõe Pesni vene muusika Moskva 94,4 FM http://dobriepesni.ru/
Dorožnoje Radio liiklusinfo,meelelahutus,muusika Peterburi 96,0 FM http://www.dorognoe.ru/
Detskoje Radio meelelahutus lastele Moskva 96,8FM http://www.deti.fm/online.html
Evropa Plus muusika Moskva 106,2 FM http://www.europaplus.ru/
Keks FM muusika Moskva 89,9 FM http://www.keks.fm/
Militseiskaja Volna politsei ametkonna raadio, info Moskva 107,8 FM http://radiomv.ru/
Nashe Radio vene rock muusika Moskva 101,7 FM http://nashe.ru/
Pervoje Populjarnoje Radio muusika, meelelahutus Moskva 102,5 FM http://pervoefm.ru/on-line-veshhanie/
Pomestnoje Radio muusika Moskva 102,7 FM http://radioradio.ru/
Raadio 4 uudised Tallinn 94,5 FM http://r4.err.ee/
Radio 7 muusika, meelelahutus Moskva 104,7 FM http://radio7.ru/
Radio Romantika muusika Moskva 98,8 FM http://radioromantika.ru/
Radio Vanja muusika ja info Moskva 101,1 FM http://radiovanya.ru/
Radio Datša vene muusika Moskva 92,4 FM http://www.radiodacha.ru/
Radio Zvezda patriootlik Moskva 95,6 FM http://radiozvezda.ru/
Radio KP uudised,jutusaated, muusika Moskva 97,2 FM http://www.kp.ru/
Radio Kukuruza uudised,muusika Tomski 104,6 FM http://radiosibir.ru/
Radio Majak meelelahutus Moskva 103,4 FM http://www.radiomayak.ru/
Radio Mir uudised,muusika Minsk (Valgevene) 107,1 FM http://mir24.tv/
Radio Orfei klassikaline muusika Moskva 99,2 FM http://www.muzcentrum.ru/orfeus/
Radio Rekord tantsumuusika Peterburi 106,3 FM http://www.radiorecord.ru/
Radio Roks rockmuusika Peterburi 102,0 FM http://www.roks.ru/
Radio Rossii uudised,kultuuri- ja jutusaated Moskva 66,44 FM http://radiorus.ru/
Radio SI muusika, meelelahutus Jekaterinburg 103,7 FM http://www.radioc.ru/
Radio Sibir muusika Tomski 104,6 FM http://radiosibir.ru/
Radio Šansoon muusika, info Moskva 103,0 FM http://chanson.ru/
Radio JUFM noorteraadio Moskva 68,84 FM http://radiou.ru/
Radio Juniton muusika Novosibirsk 100,7 FM http://r-uniton.ru/
Retro FM kultuur ja muusika Moskva 88,3 FM http://www.retrofm.ru/
Russkoje Radio uudised ja vene muusika Moskva 105,7 FM http://www.rusradio.ru/
Serebrjanõi Dožd muusika Moskva 100,1 FM http://www.silver.ru/
Hit FM muusika Moskva 107,4 FM http://hitfm.ru/online_player.asp
Echo Moskvõ info ja muusika vene kogukonnale maailma eri paigus Moskva 91,2 FM http://echo.msk.ru/
Jumor FM huumoriraadio Moskva 88,7 FM http://www.veseloeradio.ru/

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]