Vendée departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Vendée departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald La Roche-sur-Yon on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Fontenay-le-Comte[muuda | muuda lähteteksti]

Chaillé-les-Marais' kanton

  1. Chaillé-les-Marais 85 042
  2. Champagné-les-Marais 85 049
  3. Le Gué-de-Velluire 85 105
  4. L'Île-d'Elle 85 111
  5. Moreilles 85 149
  6. Puyravault 85 185
  7. Sainte-Radégonde-des-Noyers 85 267
  8. La Taillée 85 286
  9. Vouillé-les-Marais 85 304

La Châtaigneraie' kanton

  1. Antigny 85 005
  2. Bazoges-en-Pareds 85 014
  3. Breuil-Barret 85 037
  4. Cezais 85 041
  5. La Chapelle-aux-Lys 85 053
  6. La Châtaigneraie 85 059
  7. Cheffois 85 067
  8. Loge-Fougereuse 85 125
  9. Marillet 85 136
  10. Menomblet 85 141
  11. Mouilleron-en-Pareds 85 154
  12. Saint-Germain-l'Aiguiller 85 219
  13. Saint-Hilaire-de-Voust 85 229
  14. Saint-Maurice-des-Noues 85 251
  15. Saint-Maurice-le-Girard 85 252
  16. Saint-Pierre-du-Chemin 85 264
  17. Saint-Sulpice-en-Pareds 85 271
  18. La Tardière 85 289
  19. Thouarsais-Bouildroux 85 292
  20. Vouvant 85 305

Fontenay-le-Comte'i kanton

  1. Auzay 85 009
  2. Chaix 85 044
  3. Fontaines 85 091
  4. Fontenay-le-Comte 85 092
  5. Le Langon 85 121
  6. Longèves 85 126
  7. Montreuil 85 148
  8. L'Orbrie 85 167
  9. Pissotte 85 176
  10. Le Poiré-sur-Velluire 85 177
  11. Velluire 85 299

L'Hermenault' kanton

  1. Bourneau 85 033
  2. L'Hermenault 85 110
  3. Marsais-Sainte-Radégonde 85 137
  4. Mouzeuil-Saint-Martin 85 158
  5. Nalliers 85 159
  6. Petosse 85 174
  7. Pouillé 85 181
  8. Saint-Cyr-des-Gâts 85 205
  9. Saint-Laurent-de-la-Salle 85 237
  10. Saint-Martin-des-Fontaines 85 245
  11. Saint-Valérien 85 274
  12. Sérigné 85 281

Luçoni kanton

  1. L'Aiguillon-sur-Mer 85 001
  2. Chasnais 85 058
  3. Grues 85 104
  4. Lairoux 85 117
  5. Luçon 85 128
  6. Les Magnils-Reigniers 85 131
  7. Saint-Denis-du-Payré 85 207
  8. Sainte-Gemme-la-Plaine 85 216
  9. Saint-Michel-en-l'Herm 85 255
  10. Triaize 85 297

Maillezais' kanton

  1. Benet 85 020
  2. Bouillé-Courdault 85 028
  3. Damvix 85 078
  4. Doix 85 080
  5. Liez 85 123
  6. Maillé 85 132
  7. Maillezais 85 133
  8. Le Mazeau 85 139
  9. Saint-Pierre-le-Vieux 85 265
  10. Saint-Sigismond 85 269
  11. Vix 85 303

Pouzauges'i kanton

  1. Le Boupère 85 031
  2. Les Châtelliers-Châteaumur 85 063
  3. Chavagnes-les-Redoux 85 066
  4. La Flocellière 85 090
  5. La Meilleraie-Tillay 85 140
  6. Monsireigne 85 145
  7. Montournais 85 147
  8. La Pommeraie-sur-Sèvre 85 180
  9. Pouzauges 85 182
  10. Réaumur 85 187
  11. Saint-Mesmin 85 254
  12. Saint-Michel-Mont-Mercure 85 257
  13. Tallud-Sainte-Gemme 85 287

Sainte-Hermine'i kanton

  1. La Caillère-Saint-Hilaire 85 040
  2. La Chapelle-Thémer 85 056
  3. La Jaudonnière 85 115
  4. La Réorthe 85 188
  5. Saint-Aubin-la-Plaine 85 199
  6. Sainte-Hermine 85 223
  7. Saint-Étienne-de-Brillouet 85 209
  8. Saint-Jean-de-Beugné 85 233
  9. Saint-Juire-Champgillon 85 235
  10. Saint-Martin-Lars-en-Sainte-Hermine 85 248
  11. Thiré 85 290

Saint-Hilaire-des-Loges'i kanton

  1. Faymoreau 85 087
  2. Foussais-Payré 85 094
  3. Mervent 85 143
  4. Nieul-sur-l'Autise 85 162
  5. Oulmes 85 168
  6. Puy-de-Serre 85 184
  7. Saint-Hilaire-des-Loges 85 227
  8. Saint-Martin-de-Fraigneau 85 244
  9. Saint-Michel-le-Cloucq 85 256
  10. Xanton-Chassenon 85 306

La Roche-sur-Yon[muuda | muuda lähteteksti]

Chantonnay' kanton

  1. Bournezeau 85 034
  2. Chantonnay 85 051
  3. Rochetrejoux 85 192
  4. Saint-Germain-de-Prinçay 85 220
  5. Saint-Hilaire-le-Vouhis 85 232
  6. Saint-Prouant 85 266
  7. Saint-Vincent-Sterlanges 85 276
  8. Sigournais 85 282

Les Essarts'i kanton

  1. Boulogne 85 030
  2. Dompierre-sur-Yon 85 081
  3. Les Essarts 85 084
  4. La Ferrière 85 089
  5. La Merlatière 85 142
  6. L'Oie 85 165
  7. Sainte-Cécile 85 202
  8. Sainte-Florence 85 212
  9. Saint-Martin-des-Noyers 85 246

Les Herbiers'i kanton

  1. Beaurepaire 85 017
  2. Les Epesses 85 082
  3. Les Herbiers 85 109
  4. Mesnard-la-Barotière 85 144
  5. Mouchamps 85 153
  6. Saint-Mars-la-Réorthe 85 242
  7. Saint-Paul-en-Pareds 85 259
  8. Vendrennes 85 301

Mareuil-sur-Lay-Dissais' kanton

  1. Bessay 85 023
  2. La Bretonnière-la-Claye 85 036
  3. Château-Guibert 85 061
  4. Corpe 85 073
  5. La Couture 85 074
  6. Mareuil-sur-Lay-Dissais 85 135
  7. Moutiers-sur-le-Lay 85 157
  8. Péault 85 171
  9. Les Pineaux 85 175
  10. Rosnay 85 193
  11. Sainte-Pexine 85 261

Montaigu kanton

  1. La Bernardière 85 021
  2. La Boissière-de-Montaigu 85 025
  3. Boufféré 85 027
  4. La Bruffière 85 039
  5. Cugand 85 076
  6. La Guyonnière 85 107
  7. Montaigu 85 146
  8. Saint-Georges-de-Montaigu 85 217
  9. Saint-Hilaire-de-Loulay 85 224
  10. Treize-Septiers 85 295

Mortagne-sur-Sèvre'i kanton

  1. Chambretaud 85 048
  2. La Gaubretière 85 097
  3. Les Landes-Genusson 85 119
  4. Mallièvre 85 134
  5. Mortagne-sur-Sèvre 85 151
  6. Saint-Aubin-des-Ormeaux 85 198
  7. Saint-Laurent-sur-Sèvre 85 238
  8. Saint-Malô-du-Bois 85 240
  9. Saint-Martin-des-Tilleuls 85 247
  10. Tiffauges 85 293
  11. Treize-Vents 85 296
  12. La Verrie 85 302

Le Poiré-sur-Vie' kanton

  1. Aizenay 85 003
  2. Beaufou 85 015
  3. Belleville-sur-Vie 85 019
  4. La Génétouze 85 098
  5. Les Lucs-sur-Boulogne 85 129
  6. Le Poiré-sur-Vie 85 178
  7. Saint-Denis-la-Chevasse 85 208
  8. Saligny 85 279

Rocheservière'i kanton

  1. L'Herbergement 85 108
  2. Mormaison 85 150
  3. Rocheservière 85 190
  4. Saint-André-Treize-Voies 85 197
  5. Saint-Philbert-de-Bouaine 85 262
  6. Saint-Sulpice-le-Verdon 85 272

La Roche-sur-Yon-Lõuna kanton

  1. Aubigny 85 008
  2. Chaillé-sous-les-Ormeaux 85 043
  3. La Chaize-le-Vicomte 85 046
  4. Les Clouzeaux 85 069
  5. Fougeré 85 093
  6. Nesmy 85 160
  7. La Roche-sur-Yon 85 191
  8. Saint-Florent-des-Bois 85 213
  9. Le Tablier 85 285
  10. Thorigny 85 291

La Roche-sur-Yon-Põhja kanton

  1. Mouilleron-le-Captif 85 155
  2. La Roche-sur-Yon 85 191
  3. Venansault 85 300

Saint-Fulgenti kanton

  1. Bazoges-en-Paillers 85 013
  2. Les Brouzils 85 038
  3. Chauché 85 064
  4. Chavagnes-en-Paillers 85 065
  5. La Copechagnière 85 072
  6. La Rabatelière 85 186
  7. Saint-André-Goule-d'Oie 85 196
  8. Saint-Fulgent 85 215

Les Sables-d'Olonne[muuda | muuda lähteteksti]

Beauvoir-sur-Meri kanton

  1. Beauvoir-sur-Mer 85 018
  2. Bouin 85 029
  3. Saint-Gervais 85 221
  4. Saint-Urbain 85 273

Challans'i kanton

  1. Bois-de-Céné 85 024
  2. Challans 85 047
  3. Châteauneuf 85 062
  4. Froidfond 85 095
  5. La Garnache 85 096
  6. Sallertaine 85 280

L'Île-d'Yeu' kanton

  1. L'Île-d'Yeu 85 113

La Mothe-Achard'i kanton

  1. Beaulieu-sous-la-Roche 85 016
  2. La Chapelle-Achard 85 052
  3. La Chapelle-Hermier 85 054
  4. Le Girouard 85 099
  5. Landeronde 85 118
  6. Martinet 85 138
  7. La Mothe-Achard 85 152
  8. Nieul-le-Dolent 85 161
  9. Sainte-Flaive-des-Loups 85 211
  10. Saint-Georges-de-Pointindoux 85 218
  11. Saint-Julien-des-Landes 85 236
  12. Saint-Mathurin 85 250

Moutiers-les-Mauxfaits'i kanton

  1. Angles 85 004
  2. La Boissière-des-Landes 85 026
  3. Le Champ-Saint-Père 85 050
  4. Curzon 85 077
  5. La Faute-sur-Mer 85 307
  6. Le Givre 85 101
  7. La Jonchère 85 116
  8. Moutiers-les-Mauxfaits 85 156
  9. Saint-Avaugourd-des-Landes 85 200
  10. Saint-Benoist-sur-Mer 85 201
  11. Saint-Cyr-en-Talmondais 85 206
  12. Saint-Vincent-sur-Graon 85 277
  13. La Tranche-sur-Mer 85 294

Noirmoutier-en-l'Île'i kanton

  1. Barbâtre 85 011
  2. L'Épine 85 083
  3. La Guérinière 85 106
  4. Noirmoutier-en-l'Île 85 163

Palluau' kanton

  1. Apremont 85 006
  2. La Chapelle-Palluau 85 055
  3. Falleron 85 086
  4. Grand'Landes 85 102
  5. Maché 85 130
  6. Palluau 85 169
  7. Saint-Christophe-du-Ligneron 85 204
  8. Saint-Étienne-du-Bois 85 210
  9. Saint-Paul-Mont-Penit 85 260

Les Sables-d'Olonne'i kanton

  1. Château-d'Olonne 85 060
  2. L'Île-d'Olonne 85 112
  3. Olonne-sur-Mer 85 166
  4. Les Sables-d'Olonne 85 194
  5. Sainte-Foy 85 214
  6. Vairé 85 298

Saint-Gilles-Croix-de-Vie' kanton

  1. L'Aiguillon-sur-Vie 85 002
  2. Brem-sur-Mer 85 243
  3. Bretignolles-sur-Mer 85 035
  4. La Chaize-Giraud 85 045
  5. Coëx 85 070
  6. Commequiers 85 071
  7. Le Fenouiller 85 088
  8. Givrand 85 100
  9. Landevieille 85 120
  10. Notre-Dame-de-Riez 85 189
  11. Saint-Gilles-Croix-de-Vie 85 222
  12. Saint-Hilaire-de-Riez 85 226
  13. Saint-Maixent-sur-Vie 85 239
  14. Saint-Révérend 85 268

Saint-Jean-de-Monts'i kanton

  1. La Barre-de-Monts 85 012
  2. Notre-Dame-de-Monts 85 164
  3. Le Perrier 85 172
  4. Saint-Jean-de-Monts 85 234
  5. Soullans 85 284

Talmont-Saint-Hilaire'i kanton

  1. Avrillé 85 010
  2. Le Bernard 85 022
  3. Grosbreuil 85 103
  4. Jard-sur-Mer 85 114
  5. Longeville-sur-Mer 85 127
  6. Poiroux 85 179
  7. Saint-Hilaire-la-Forêt 85 231
  8. Saint-Vincent-sur-Jard 85 278
  9. Talmont-Saint-Hilaire 85 288