Tarni departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Tarni departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Albi, Carmaux, Castres ja Mazamet on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Albi[muuda | muuda lähteteksti]

Albani kanton

  1. Alban 81 003
  2. Curvalle 81 077
  3. Massals 81 161
  4. Miolles 81 167
  5. Paulinet 81 203
  6. Saint-André 81 240
  7. Teillet 81 295

Albi-Ida kanton

  1. Albi 81 004
  2. Fréjairolles 81 097

Albi-Kesk kanton

  1. Albi 81 004

Albi-Kirde kanton

  1. Albi 81 004
  2. Arthès 81 018
  3. Le Garric 81 101
  4. Lescure-d'Albigeois 81 144

Albi-Loode kanton

  1. Albi 81 004
  2. Cagnac-les-Mines 81 048
  3. Castelnau-de-Lévis 81 063
  4. Mailhoc 81 152
  5. Milhavet 81 166
  6. Sainte-Croix 81 326
  7. Villeneuve-sur-Vère 81 319

Albi-Lõuna kanton

  1. Albi 81 004
  2. Carlus 81 059
  3. Puygouzon 81 218
  4. Rouffiac 81 232
  5. Saliès 81 274
  6. Le Sequestre 81 284

Albi-Lääne kanton

  1. Albi 81 004
  2. Marssac-sur-Tarn 81 156
  3. Terssac 81 297

Cadaleni kanton

  1. Aussac 81 020
  2. Cadalen 81 046
  3. Fénols 81 090
  4. Florentin 81 093
  5. Labessière-Candeil 81 117
  6. Lasgraisses 81 138
  7. Técou 81 294

Carmaux-Lõuna kanton

  1. Blaye-les-Mines 81 033
  2. Carmaux 81 060
  3. Labastide-Gabausse 81 114
  4. Taïx 81 291

Carmaux-Põhja kanton

  1. Carmaux 81 060
  2. Rosières 81 230
  3. Saint-Benoît-de-Carmaux 81 244

Castelnau-de-Montmirali kanton

  1. Alos 81 007
  2. Andillac 81 012
  3. Cahuzac-sur-Vère 81 051
  4. Campagnac 81 056
  5. Castelnau-de-Montmiral 81 064
  6. Larroque 81 136
  7. Montels 81 176
  8. Puycelsi 81 217
  9. Saint-Beauzile 81 243
  10. Sainte-Cécile-du-Cayrou 81 246
  11. Le Verdier 81 313
  12. Vieux 81 316

Cordes-sur-Cieli kanton

  1. Amarens 81 009
  2. Bournazel 81 035
  3. Les Cabannes 81 045
  4. Cordes-sur-Ciel 81 069
  5. Donnazac 81 080
  6. Frausseilles 81 095
  7. Labarthe-Bleys 81 111
  8. Lacapelle-Ségalar 81 123
  9. Livers-Cazelles 81 146
  10. Loubers 81 148
  11. Mouzieys-Panens 81 191
  12. Noailles 81 197
  13. Saint-Marcel-Campes 81 262
  14. Saint-Martin-Laguépie 81 263
  15. Souel 81 290
  16. Tonnac 81 300
  17. Vindrac-Alayrac 81 320

Gaillac'i kanton

  1. Bernac 81 029
  2. Brens 81 038
  3. Broze 81 041
  4. Castanet 81 061
  5. Cestayrols 81 067
  6. Fayssac 81 087
  7. Gaillac 81 099
  8. Labastide-de-Lévis 81 112
  9. Lagrave 81 131
  10. Montans 81 171
  11. Rivières 81 225
  12. Senouillac 81 283

Lisle-sur-Tarni kanton

  1. Lisle-sur-Tarn 81 145
  2. Parisot 81 202
  3. Peyrole 81 208

Monestiési kanton

  1. Combefa 81 068
  2. Laparrouquial 81 135
  3. Monestiés 81 170
  4. Montirat 81 180
  5. Saint-Christophe 81 245
  6. Salles 81 275
  7. Le Ségur 81 280
  8. Trévien 81 304
  9. Virac 81 322

Pampelonne'i kanton

  1. Almayrac 81 008
  2. Jouqueviel 81 110
  3. Mirandol-Bourgnounac 81 168
  4. Montauriol 81 172
  5. Moularès 81 186
  6. Pampelonne 81 201
  7. Sainte-Gemme 81 249
  8. Tanus 81 292
  9. Tréban 81 302

Rabastens'i kanton

  1. Coufouleux 81 070
  2. Grazac 81 106
  3. Loupiac 81 149
  4. Mézens 81 164
  5. Rabastens 81 220
  6. Roquemaure 81 228

Réalmonti kanton

  1. Dénat 81 079
  2. Fauch 81 088
  3. Labastide-Dénat 81 113
  4. Laboutarie 81 119
  5. Lamillarié 81 133
  6. Lombers 81 147
  7. Orban 81 198
  8. Poulan-Pouzols 81 211
  9. Réalmont 81 222
  10. Ronel 81 226
  11. Roumégoux 81 233
  12. Saint-Antonin-de-Lacalm 81 241
  13. Saint-Lieux-Lafenasse 81 260
  14. Sieurac 81 287
  15. Terre-Clapier 81 296
  16. Le Travet 81 301

Salvagnac'i kanton

  1. Beauvais-sur-Tescou 81 024
  2. Montdurausse 81 175
  3. Montgaillard 81 178
  4. Montvalen 81 185
  5. Saint-Urcisse 81 272
  6. Salvagnac 81 276
  7. La Sauzière-Saint-Jean 81 279
  8. Tauriac 81 293

Valderiès' kanton

  1. Andouque 81 013
  2. Crespin 81 072
  3. Crespinet 81 073
  4. Saint-Grégoire 81 253
  5. Saint-Jean-de-Marcel 81 254
  6. Saussenac 81 277
  7. Sérénac 81 285
  8. Valderiès 81 306

Valence-d'Albigeois' kanton

  1. Assac 81 019
  2. Cadix 81 047
  3. Courris 81 071
  4. Le Dourn 81 082
  5. Faussergues 81 089
  6. Fraissines 81 094
  7. Lacapelle-Pinet 81 122
  8. Lédas-et-Penthiès 81 141
  9. Padiès 81 199
  10. Saint-Cirgue 81 247
  11. Saint-Julien-Gaulène 81 259
  12. Saint-Michel-Labadié 81 264
  13. Trébas 81 303
  14. Valence-d'Albigeois 81 308

Vaouri kanton

  1. Itzac 81 108
  2. Marnaves 81 154
  3. Milhars 81 165
  4. Montrosier 81 184
  5. Penne 81 206
  6. Le Riols 81 224
  7. Roussayrolles 81 234
  8. Saint-Michel-de-Vax 81 265
  9. Vaour 81 309

Villefranche-d'Albigeois' kanton

  1. Ambialet 81 010
  2. Bellegarde 81 026
  3. Cambon 81 052
  4. Cunac 81 074
  5. Le Fraysse 81 096
  6. Marsal 81 155
  7. Mouzieys-Teulet 81 190
  8. Saint-Juéry 81 257
  9. Villefranche-d'Albigeois 81 317

Castres[muuda | muuda lähteteksti]

Anglès' kanton

  1. Anglès 81 014
  2. Lamontélarié 81 134
  3. Lasfaillades 81 137

Brassac'i kanton

  1. Le Bez 81 031
  2. Brassac 81 037
  3. Cambounès 81 053
  4. Castelnau-de-Brassac 81 062
  5. Le Margnès 81 153

Castres-Ida kanton

  1. Castres 81 065

Castres-Lõuna kanton

  1. Castres 81 065

Castres-Lääne kanton

  1. Castres 81 065
  2. Navès 81 195
  3. Saïx 81 273

Castres-Põhja kanton

  1. Castres 81 065
  2. Laboulbène 81 118

Cuq-Toulza kanton

  1. Aguts 81 001
  2. Algans 81 006
  3. Cambon-lès-Lavaur 81 050
  4. Cuq-Toulza 81 076
  5. Lacroisille 81 127
  6. Maurens-Scopont 81 162
  7. Montgey 81 179
  8. Mouzens 81 189
  9. Péchaudier 81 205
  10. Puéchoursi 81 214
  11. Roquevidal 81 229

Dourgne'i kanton

  1. Arfons 81 016
  2. Belleserre 81 027
  3. Cahuzac 81 049
  4. Les Cammazes 81 055
  5. Dourgne 81 081
  6. Durfort 81 083
  7. Garrevaques 81 100
  8. Lagardiolle 81 129
  9. Massaguel 81 160
  10. Palleville 81 200
  11. Saint-Amancet 81 237
  12. Saint-Avit 81 242
  13. Sorèze 81 288
  14. Soual 81 289
  15. Verdalle 81 312

Graulhet' kanton

  1. Briatexte 81 039
  2. Busque 81 043
  3. Graulhet 81 105
  4. Missècle 81 169
  5. Moulayrès 81 187
  6. Puybegon 81 215
  7. Saint-Gauzens 81 248

Labruguière'i kanton

  1. Escoussens 81 084
  2. Labruguière 81 120
  3. Lagarrigue 81 130
  4. Noailhac 81 196
  5. Saint-Affrique-les-Montagnes 81 235
  6. Valdurenque 81 307
  7. Viviers-lès-Montagnes 81 325

Lacaune' kanton

  1. Berlats 81 028
  2. Escroux 81 085
  3. Espérausses 81 086
  4. Gijounet 81 103
  5. Lacaune 81 124
  6. Senaux 81 282
  7. Viane 81 314

Lautrec'i kanton

  1. Brousse 81 040
  2. Jonquières 81 109
  3. Lautrec 81 139
  4. Montdragon 81 174
  5. Montpinier 81 181
  6. Peyregoux 81 207
  7. Puycalvel 81 216
  8. Saint-Genest-de-Contest 81 250
  9. Saint-Julien-du-Puy 81 258
  10. Vénès 81 311

Lavauri kanton

  1. Ambres 81 011
  2. Bannières 81 022
  3. Belcastel 81 025
  4. Garrigues 81 102
  5. Giroussens 81 104
  6. Labastide-Saint-Georges 81 116
  7. Lacougotte-Cadoul 81 126
  8. Lavaur 81 140
  9. Lugan 81 150
  10. Marzens 81 157
  11. Montcabrier 81 173
  12. Saint-Agnan 81 236
  13. Saint-Jean-de-Rives 81 255
  14. Saint-Lieux-lès-Lavaur 81 261
  15. Saint-Sulpice 81 271
  16. Teulat 81 298
  17. Veilhes 81 310
  18. Villeneuve-lès-Lavaur 81 318
  19. Viviers-lès-Lavaur 81 324

Mazamet-Edela kanton

  1. Aiguefonde 81 002
  2. Aussillon 81 021
  3. Caucalières 81 066
  4. Mazamet 81 163

Mazamet-Kirde kanton

  1. Boissezon 81 034
  2. Mazamet 81 163
  3. Payrin-Augmontel 81 204
  4. Pont-de-Larn 81 209
  5. Le Rialet 81 223
  6. Saint-Salvy-de-la-Balme 81 269
  7. Le Vintrou 81 321

Montredon-Labessonnié kanton

  1. Arifat 81 017
  2. Montredon-Labessonnié 81 182
  3. Mont-Roc 81 183
  4. Rayssac 81 221

Murat-sur-Vèbre'i kanton

  1. Barre 81 023
  2. Moulin-Mage 81 188
  3. Murat-sur-Vèbre 81 192
  4. Nages 81 193

Puylaurens'i kanton

  1. Appelle 81 015
  2. Bertre 81 030
  3. Blan 81 032
  4. Cambounet-sur-le-Sor 81 054
  5. Lempaut 81 142
  6. Lescout 81 143
  7. Poudis 81 210
  8. Puylaurens 81 219
  9. Saint-Germain-des-Prés 81 251
  10. Saint-Sernin-lès-Lavaur 81 270

Roquecourbe'i kanton

  1. Burlats 81 042
  2. Lacrouzette 81 128
  3. Montfa 81 177
  4. Roquecourbe 81 227
  5. Saint-Germier 81 252
  6. Saint-Jean-de-Vals 81 256

Saint-Amans-Soulti kanton

  1. Albine 81 005
  2. Bout-du-Pont-de-Larn 81 036
  3. Labastide-Rouairoux 81 115
  4. Lacabarède 81 121
  5. Rouairoux 81 231
  6. Saint-Amans-Soult 81 238
  7. Saint-Amans-Valtoret 81 239
  8. Sauveterre 81 278

Saint-Paul-Cap-de-Joux' kanton

  1. Cabanès 81 044
  2. Damiatte 81 078
  3. Fiac 81 092
  4. Magrin 81 151
  5. Massac-Séran 81 159
  6. Prades 81 212
  7. Pratviel 81 213
  8. Saint-Paul-Cap-de-Joux 81 266
  9. Teyssode 81 299
  10. Viterbe 81 323

Vabre'i kanton

  1. Ferrières 81 091
  2. Lacaze 81 125
  3. Le Masnau-Massuguiès 81 158
  4. Saint-Pierre-de-Trivisy 81 267
  5. Saint-Salvi-de-Carcavès 81 268
  6. Vabre 81 305

Vielmur-sur-Agout' kanton

  1. Carbes 81 058
  2. Cuq 81 075
  3. Fréjeville 81 098
  4. Guitalens-L'Albarède 81 132
  5. Sémalens 81 281
  6. Serviès 81 286
  7. Vielmur-sur-Agout 81 315