Sarthe'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Sarthe'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald Le Mans on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

La Flèche[muuda | muuda lähteteksti]

Brûloni kanton

  1. Avessé 72 019
  2. Brûlon 72 050
  3. Chantenay-Villedieu 72 059
  4. Chevillé 72 083
  5. Fontenay-sur-Vègre 72 136
  6. Maigné 72 177
  7. Mareil-en-Champagne 72 184
  8. Pirmil 72 237
  9. Poillé-sur-Vègre 72 239
  10. Saint-Christophe-en-Champagne 72 274
  11. Saint-Ouen-en-Champagne 72 307
  12. Saint-Pierre-des-Bois 72 312
  13. Tassé 72 347
  14. Viré-en-Champagne 72 379

La Chartre-sur-le-Loiri kanton

  1. Beaumont-sur-Dême 72 027
  2. Chahaignes 72 052
  3. La Chapelle-Gaugain 72 063
  4. La Chartre-sur-le-Loir 72 068
  5. Lavenay 72 159
  6. Lhomme 72 161
  7. Marçon 72 183
  8. Poncé-sur-le-Loir 72 240
  9. Ruillé-sur-Loir 72 262

Château-du-Loiri kanton

  1. Beaumont-Pied-de-Bœuf 72 028
  2. Château-du-Loir 72 071
  3. Dissay-sous-Courcillon 72 115
  4. Flée 72 134
  5. Jupilles 72 153
  6. Luceau 72 173
  7. Montabon 72 203
  8. Nogent-sur-Loir 72 221
  9. Saint-Pierre-de-Chevillé 72 311
  10. Thoiré-sur-Dinan 72 356
  11. Vouvray-sur-Loir 72 384

Le Grand-Lucé kanton

  1. Courdemanche 72 103
  2. Le Grand-Lucé 72 143
  3. Montreuil-le-Henri 72 210
  4. Pruillé-l'Éguillé 72 248
  5. Saint-Georges-de-la-Couée 72 279
  6. Saint-Pierre-du-Lorouër 72 314
  7. Saint-Vincent-du-Lorouër 72 325
  8. Villaines-sous-Lucé 72 376

La Flèche'i kanton

  1. Bazouges-sur-le-Loir 72 025
  2. La Chapelle-d'Aligné 72 061
  3. Clermont-Créans 72 084
  4. Cré 72 108
  5. Crosmières 72 110
  6. La Flèche 72 154
  7. Mareil-sur-Loir 72 185

Loué kanton

  1. Amné 72 004
  2. Auvers-sous-Montfaucon 72 017
  3. Brains-sur-Gée 72 045
  4. Chassillé 72 070
  5. Chemiré-en-Charnie 72 074
  6. Coulans-sur-Gée 72 096
  7. Crannes-en-Champagne 72 107
  8. Épineu-le-Chevreuil 72 126
  9. Joué-en-Charnie 72 149
  10. Longnes 72 166
  11. Loué 72 168
  12. Saint-Denis-d'Orques 72 278
  13. Tassillé 72 348
  14. Vallon-sur-Gée 72 367

Le Lude'i kanton

  1. La Bruère-sur-Loir 72 049
  2. La Chapelle-aux-Choux 72 060
  3. Chenu 72 077
  4. Dissé-sous-le-Lude 72 117
  5. Luché-Pringé 72 175
  6. Le Lude 72 176
  7. Saint-Germain-d'Arcé 72 283
  8. Savigné-sous-le-Lude 72 330
  9. Thorée-les-Pins 72 357

Malicorne-sur-Sarthe'i kanton

  1. Arthezé 72 009
  2. Le Bailleul 72 022
  3. Bousse 72 044
  4. Courcelles-la-Forêt 72 100
  5. Dureil 72 123
  6. Ligron 72 163
  7. Malicorne-sur-Sarthe 72 179
  8. Mézeray 72 195
  9. Noyen-sur-Sarthe 72 223
  10. Saint-Jean-du-Bois 72 293
  11. Villaines-sous-Malicorne 72 377

Mayet' kanton

  1. Aubigné-Racan 72 013
  2. Coulongé 72 098
  3. Lavernat 72 160
  4. Mayet 72 191
  5. Sarcé 72 327
  6. Vaas 72 364
  7. Verneil-le-Chétif 72 369

Pontvallaini kanton

  1. Cérans-Foulletourte 72 051
  2. Château-l'Hermitage 72 072
  3. La Fontaine-Saint-Martin 72 135
  4. Mansigné 72 182
  5. Oizé 72 226
  6. Pontvallain 72 243
  7. Requeil 72 252
  8. Saint-Jean-de-la-Motte 72 291
  9. Yvré-le-Pôlin 72 385

Sablé-sur-Sarthe'i kanton

  1. Asnières-sur-Vègre 72 010
  2. Auvers-le-Hamon 72 016
  3. Avoise 72 021
  4. Courtillers 72 106
  5. Juigné-sur-Sarthe 72 151
  6. Louailles 72 167
  7. Notre-Dame-du-Pé 72 232
  8. Parcé-sur-Sarthe 72 228
  9. Pincé 72 236
  10. Précigné 72 244
  11. Sablé-sur-Sarthe 72 264
  12. Solesmes 72 336
  13. Souvigné-sur-Sarthe 72 343
  14. Vion 72 378

La Suze-sur-Sarthe'i kanton

  1. Chemiré-le-Gaudin 72 075
  2. Étival-lès-le-Mans 72 127
  3. Fercé-sur-Sarthe 72 131
  4. Fillé 72 133
  5. Guécélard 72 146
  6. Louplande 72 169
  7. Parigné-le-Pôlin 72 230
  8. Roézé-sur-Sarthe 72 253
  9. Souligné-Flacé 72 339
  10. Spay 72 344
  11. La Suze-sur-Sarthe 72 346
  12. Voivres-lès-le-Mans 72 381

Mamers[muuda | muuda lähteteksti]

Beaumont-sur-Sarthe'i kanton

  1. Assé-le-Riboul 72 012
  2. Beaumont-sur-Sarthe 72 029
  3. Chérancé 72 078
  4. Coulombiers 72 097
  5. Doucelles 72 120
  6. Juillé 72 152
  7. Maresché 72 186
  8. Piacé 72 235
  9. Saint-Christophe-du-Jambet 72 273
  10. Saint-Germain-sur-Sarthe 72 284
  11. Saint-Marceau 72 297
  12. Ségrie 72 332
  13. Le Tronchet 72 362
  14. Vernie 72 370
  15. Vivoin 72 380

Bonnétable'i kanton

  1. Bonnétable 72 039
  2. Briosne-lès-Sables 72 048
  3. Courcival 72 102
  4. Jauzé 72 148
  5. Nogent-le-Bernard 72 220
  6. Rouperroux-le-Coquet 72 259
  7. Saint-Georges-du-Rosay 72 281
  8. Terrehault 72 352

Bouloire'i kanton

  1. Bouloire 72 042
  2. Coudrecieux 72 094
  3. Maisoncelles 72 178
  4. Saint-Mars-de-Locquenay 72 298
  5. Saint-Michel-de-Chavaignes 72 303
  6. Thorigné-sur-Dué 72 358
  7. Tresson 72 361
  8. Volnay 72 382

Conlie' kanton

  1. Bernay-en-Champagne 72 033
  2. La Chapelle-Saint-Fray 72 066
  3. Conlie 72 089
  4. Cures 72 111
  5. Degré 72 113
  6. Domfront-en-Champagne 72 119
  7. Lavardin 72 157
  8. Mézières-sous-Lavardin 72 197
  9. Neuvillalais 72 216
  10. Neuvy-en-Champagne 72 219
  11. La Quinte 72 249
  12. Ruillé-en-Champagne 72 261
  13. Sainte-Sabine-sur-Longève 72 319
  14. Saint-Symphorien 72 321
  15. Tennie 72 351

La Ferté-Bernard'i kanton

  1. Avezé 72 020
  2. La Chapelle-du-Bois 72 062
  3. Cherré 72 080
  4. Cherreau 72 081
  5. Cormes 72 093
  6. Dehault 72 114
  7. La Ferté-Bernard 72 132
  8. Préval 72 245
  9. Saint-Aubin-des-Coudrais 72 267
  10. Saint-Martin-des-Monts 72 302
  11. Souvigné-sur-Même 72 342
  12. Théligny 72 353
  13. Villaines-la-Gonais 72 375

La Fresnaye-sur-Chédouet' kanton

  1. Aillières-Beauvoir 72 002
  2. Les Aulneaux 72 015
  3. Blèves 72 037
  4. Chassé 72 069
  5. Chenay 72 076
  6. La Fresnaye-sur-Chédouet 72 137
  7. Lignières-la-Carelle 72 162
  8. Louzes 72 171
  9. Montigny 72 207
  10. Neufchâtel-en-Saosnois 72 215
  11. Roullée 72 258
  12. Saint-Rigomer-des-Bois 72 318

Fresnay-sur-Sarthe'i kanton

  1. Assé-le-Boisne 72 011
  2. Douillet 72 121
  3. Fresnay-sur-Sarthe 72 138
  4. Moitron-sur-Sarthe 72 199
  5. Montreuil-le-Chétif 72 209
  6. Saint-Aubin-de-Locquenay 72 266
  7. Saint-Georges-le-Gaultier 72 282
  8. Saint-Léonard-des-Bois 72 294
  9. Saint-Ouen-de-Mimbré 72 305
  10. Saint-Paul-le-Gaultier 72 309
  11. Saint-Victeur 72 323
  12. Sougé-le-Ganelon 72 337

Mamers'i kanton

  1. Commerveil 72 086
  2. Contilly 72 091
  3. Louvigny 72 170
  4. Mamers 72 180
  5. Marollette 72 188
  6. Les Mées 72 192
  7. Panon 72 227
  8. Pizieux 72 238
  9. Saint-Calez-en-Saosnois 72 270
  10. Saint-Cosme-en-Vairais 72 276
  11. Saint-Longis 72 295
  12. Saint-Pierre-des-Ormes 72 313
  13. Saint-Rémy-des-Monts 72 316
  14. Saint-Rémy-du-Val 72 317
  15. Saint-Vincent-des-Prés 72 324
  16. Saosnes 72 326
  17. Vezot 72 372
  18. Villaines-la-Carelle 72 374

Marolles-les-Braults'i kanton

  1. Avesnes-en-Saosnois 72 018
  2. Congé-sur-Orne 72 088
  3. Courgains 72 104
  4. Dangeul 72 112
  5. Dissé-sous-Ballon 72 116
  6. Lucé-sous-Ballon 72 174
  7. Marolles-les-Braults 72 189
  8. Meurcé 72 194
  9. Mézières-sur-Ponthouin 72 196
  10. Moncé-en-Saosnois 72 201
  11. Monhoudou 72 202
  12. Nauvay 72 214
  13. Nouans 72 222
  14. Peray 72 233
  15. René 72 251
  16. Saint-Aignan 72 265
  17. Thoigné 72 354

Montfort-le-Gesnois' kanton

  1. Ardenay-sur-Mérize 72 007
  2. Le Breil-sur-Mérize 72 046
  3. Champagné 72 054
  4. Connerré 72 090
  5. Fatines 72 129
  6. Lombron 72 165
  7. Montfort-le-Gesnois 72 241
  8. Nuillé-le-Jalais 72 224
  9. Saint-Célerin 72 271
  10. Saint-Corneille 72 275
  11. Saint-Mars-la-Brière 72 300
  12. Sillé-le-Philippe 72 335
  13. Soulitré 72 341
  14. Surfonds 72 345
  15. Torcé-en-Vallée 72 359

Montmiraili kanton

  1. Champrond 72 057
  2. Courgenard 72 105
  3. Gréez-sur-Roc 72 144
  4. Lamnay 72 156
  5. Melleray 72 193
  6. Montmirail 72 208
  7. Saint-Jean-des-Échelles 72 292
  8. Saint-Maixent 72 296
  9. Saint-Ulphace 72 322

Saint-Calais' kanton

  1. Bessé-sur-Braye 72 035
  2. La Chapelle-Huon 72 064
  3. Cogners 72 085
  4. Conflans-sur-Anille 72 087
  5. Écorpain 72 125
  6. Évaillé 72 128
  7. Marolles-lès-Saint-Calais 72 190
  8. Montaillé 72 204
  9. Rahay 72 250
  10. Saint-Calais 72 269
  11. Sainte-Cérotte 72 272
  12. Sainte-Osmane 72 304
  13. Saint-Gervais-de-Vic 72 286
  14. Vancé 72 368

Saint-Paterne'i kanton

  1. Ancinnes 72 005
  2. Arçonnay 72 006
  3. Bérus 72 034
  4. Béthon 72 036
  5. Bourg-le-Roi 72 043
  6. Champfleur 72 056
  7. Chérisay 72 079
  8. Le Chevain 72 082
  9. Fyé 72 139
  10. Gesnes-le-Gandelin 72 141
  11. Grandchamp 72 142
  12. Livet-en-Saosnois 72 164
  13. Moulins-le-Carbonnel 72 212
  14. Oisseau-le-Petit 72 225
  15. Rouessé-Fontaine 72 254
  16. Saint-Paterne 72 308
  17. Thoiré-sous-Contensor 72 355

Sillé-le-Guillaume'i kanton

  1. Crissé 72 109
  2. Le Grez 72 145
  3. Mont-Saint-Jean 72 211
  4. Neuvillette-en-Charnie 72 218
  5. Parennes 72 229
  6. Pezé-le-Robert 72 234
  7. Rouessé-Vassé 72 255
  8. Rouez 72 256
  9. Saint-Rémy-de-Sillé 72 315
  10. Sillé-le-Guillaume 72 334

Tuffé kanton

  1. Beillé 72 031
  2. Boëssé-le-Sec 72 038
  3. La Bosse 72 040
  4. Bouër 72 041
  5. La Chapelle-Saint-Rémy 72 067
  6. Duneau 72 122
  7. Le Luart 72 172
  8. Prévelles 72 246
  9. Saint-Denis-des-Coudrais 72 277
  10. Saint-Hilaire-le-Lierru 72 288
  11. Sceaux-sur-Huisne 72 331
  12. Tuffé 72 363
  13. Vouvray-sur-Huisne 72 383

Vibraye' kanton

  1. Berfay 72 032
  2. Dollon 72 118
  3. Lavaré 72 158
  4. Semur-en-Vallon 72 333
  5. Valennes 72 366
  6. Vibraye 72 373

Le Mans[muuda | muuda lähteteksti]

Allonnes'i kanton

  1. Allonnes 72 003
  2. Chaufour-Notre-Dame 72 073
  3. Fay 72 130
  4. Pruillé-le-Chétif 72 247
  5. Rouillon 72 257
  6. Saint-Georges-du-Bois 72 280

Balloni kanton

  1. Ballon 72 023
  2. Beaufay 72 026
  3. Courcebœufs 72 099
  4. Courcemont 72 101
  5. La Guierche 72 147
  6. Joué-l'Abbé 72 150
  7. Montbizot 72 205
  8. Sainte-Jamme-sur-Sarthe 72 289
  9. Saint-Jean-d'Assé 72 290
  10. Saint-Mars-sous-Ballon 72 301
  11. Souillé 72 338
  12. Souligné-sous-Ballon 72 340
  13. Teillé 72 349

Écommoy kanton

  1. Brette-les-Pins 72 047
  2. Écommoy 72 124
  3. Laigné-en-Belin 72 155
  4. Marigné-Laillé 72 187
  5. Moncé-en-Belin 72 200
  6. Mulsanne 72 213
  7. Saint-Biez-en-Belin 72 268
  8. Saint-Gervais-en-Belin 72 287
  9. Saint-Mars-d'Outillé 72 299
  10. Saint-Ouen-en-Belin 72 306
  11. Teloché 72 350

Le Mans-Kesk kanton

  1. Le Mans 72 181

Le Mans-Linna-Ida kanton

  1. Le Mans 72 181

Le Mans-Linna Põhja kanton

  1. Le Mans 72 181

Le Mans-Loode kanton

  1. Aigné 72 001
  2. La Bazoge 72 024
  3. La Chapelle-Saint-Aubin 72 065
  4. Le Mans 72 181
  5. La Milesse 72 198
  6. Saint-Saturnin 72 320
  7. Trangé 72 360

Le Mans-Kagu kanton

  1. Le Mans 72 181
  2. Ruaudin 72 260

Le Mans-Edela kanton

  1. Arnage 72 008
  2. Le Mans 72 181

Le Mans-Maa-Ida kanton

  1. Challes 72 053
  2. Changé 72 058
  3. Le Mans 72 181
  4. Parigné-l'Évêque 72 231
  5. Sargé-lès-le-Mans 72 328
  6. Savigné-l'Évêque 72 329
  7. Yvré-l'Évêque 72 386

Le Mans-Maa-Põhja kanton

  1. Coulaines 72 095
  2. Le Mans 72 181
  3. Neuville-sur-Sarthe 72 217
  4. Saint-Pavace 72 310

Le Mans-Lääne kanton