Saône-et-Loire'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Saône-et-Loire'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Autun, Le Creusot, Chalon-sur-Saône, Mâcon ja Montceau-les-Mines on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Autun[muuda | muuda lähteteksti]

Autun-Lõuna kanton

  1. Antully 71 010
  2. Autun 71 014
  3. Auxy 71 015
  4. Curgy 71 162

Autun-Põhja kanton

  1. Autun 71 014
  2. Dracy-Saint-Loup 71 184
  3. Monthelon 71 313
  4. Saint-Forgeot 71 414
  5. Tavernay 71 535

Couches'i kanton

  1. Cheilly-lès-Maranges 71 122
  2. Couches 71 149
  3. Dezize-lès-Maranges 71 174
  4. Dracy-lès-Couches 71 183
  5. Essertenne 71 191
  6. Paris-l'Hôpital 71 343
  7. Perreuil 71 347
  8. Saint-Émiland 71 409
  9. Saint-Jean-de-Trézy 71 431
  10. Saint-Martin-de-Commune 71 450
  11. Saint-Maurice-lès-Couches 71 464
  12. Saint-Pierre-de-Varennes 71 468
  13. Saint-Sernin-du-Plain 71 480
  14. Sampigny-lès-Maranges 71 496

Le Creusot-Ida kanton

  1. Le Breuil 71 059
  2. Le Creusot 71 153
  3. Saint-Firmin 71 413
  4. Saint-Sernin-du-Bois 71 479

Le Creusot-Lääne kanton

  1. Le Creusot 71 153

Épinac'i kanton

  1. Change 71 085
  2. Collonge-la-Madeleine 71 140
  3. Créot 71 151
  4. Épertully 71 188
  5. Épinac 71 190
  6. Morlet 71 322
  7. Saint-Gervais-sur-Couches 71 424
  8. Saint-Léger-du-Bois 71 438
  9. Saisy 71 493
  10. Sully 71 530
  11. Tintry 71 539

Issy-l'Évêque'i kanton

  1. Cressy-sur-Somme 71 152
  2. Cuzy 71 166
  3. Grury 71 227
  4. Issy-l'Évêque 71 239
  5. Marly-sous-Issy 71 280
  6. Montmort 71 317
  7. Sainte-Radegonde 71 474

Lucenay-l'Évêque'i kanton

  1. Anost 71 009
  2. Barnay 71 020
  3. La Celle-en-Morvan 71 509
  4. Chissey-en-Morvan 71 129
  5. Cordesse 71 144
  6. Cussy-en-Morvan 71 165
  7. Igornay 71 237
  8. Lucenay-l'Évêque 71 266
  9. La Petite-Verrière 71 349
  10. Reclesne 71 368
  11. Roussillon-en-Morvan 71 376
  12. Sommant 71 527

Mesvres'i kanton

  1. La Boulaye 71 046
  2. Brion 71 062
  3. Broye 71 063
  4. La Chapelle-sous-Uchon 71 096
  5. Charbonnat 71 098
  6. Dettey 71 172
  7. Laizy 71 251
  8. Mesvres 71 297
  9. Saint-Eugène 71 411
  10. Saint-Nizier-sur-Arroux 71 466
  11. La Tagnière 71 531
  12. Uchon 71 551

Montcenis' kanton

  1. Les Bizots 71 038
  2. Blanzy 71 040
  3. Charmoy 71 103
  4. Marmagne 71 282
  5. Montcenis 71 309
  6. Saint-Berain-sous-Sanvignes 71 390
  7. Saint-Symphorien-de-Marmagne 71 482
  8. Torcy 71 540

Saint-Léger-sous-Beuvray' kanton

  1. La Comelle 71 142
  2. Étang-sur-Arroux 71 192
  3. La Grande-Verrière 71 223
  4. Saint-Didier-sur-Arroux 71 407
  5. Saint-Léger-sous-Beuvray 71 440
  6. Saint-Prix 71 472
  7. Thil-sur-Arroux 71 537

Chalon-sur-Saône[muuda | muuda lähteteksti]

Buxy kanton

  1. Bissey-sous-Cruchaud 71 034
  2. Bissy-sur-Fley 71 037
  3. Buxy 71 070
  4. Cersot 71 072
  5. Chenôves 71 124
  6. Culles-les-Roches 71 159
  7. Fley 71 201
  8. Germagny 71 216
  9. Jully-lès-Buxy 71 247
  10. Marcilly-lès-Buxy 71 277
  11. Messey-sur-Grosne 71 296
  12. Montagny-lès-Buxy 71 302
  13. Moroges 71 324
  14. Saint-Boil 71 392
  15. Sainte-Hélène 71 426
  16. Saint-Germain-lès-Buxy 71 422
  17. Saint-Martin-d'Auxy 71 449
  18. Saint-Martin-du-Tartre 71 455
  19. Saint-Maurice-des-Champs 71 461
  20. Saint-Privé 71 471
  21. Saint-Vallerin 71 485
  22. Santilly 71 498
  23. Sassangy 71 501
  24. Saules 71 503
  25. Savianges 71 505
  26. Sercy 71 515
  27. Villeneuve-en-Montagne 71 579

Chagny kanton

  1. Aluze 71 005
  2. Bouzeron 71 051
  3. Chagny 71 073
  4. Chamilly 71 078
  5. Chassey-le-Camp 71 109
  6. Chaudenay 71 119
  7. Demigny 71 170
  8. Dennevy 71 171
  9. Fontaines 71 202
  10. Lessard-le-National 71 257
  11. Remigny 71 369
  12. Rully 71 378
  13. Saint-Gilles 71 425
  14. Saint-Léger-sur-Dheune 71 442

Chalon-sur-Saône-Kesk kanton

  1. Chalon-sur-Saône 71 076

Chalon-sur-Saône-Lõuna kanton

  1. Chalon-sur-Saône 71 076
  2. La Charmée 71 102
  3. Châtenoy-en-Bresse 71 117
  4. Épervans 71 189
  5. Lans 71 253
  6. Lux 71 269
  7. Marnay 71 283
  8. Oslon 71 333
  9. Saint-Loup-de-Varennes 71 444
  10. Saint-Marcel 71 445
  11. Saint-Rémy 71 475
  12. Sevrey 71 520
  13. Varennes-le-Grand 71 555

Chalon-sur-Saône-Lääne kanton

  1. Chalon-sur-Saône 71 076
  2. Châtenoy-le-Royal 71 118

Chalon-sur-Saône-Põhja kanton

  1. Chalon-sur-Saône 71 076
  2. Champforgeuil 71 081
  3. Crissey 71 154
  4. Farges-lès-Chalon 71 194
  5. Fragnes 71 204
  6. La Loyère 71 265
  7. Sassenay 71 502
  8. Virey-le-Grand 71 585

Givry kanton

  1. Barizey 71 019
  2. Charrecey 71 107
  3. Châtel-Moron 71 115
  4. Dracy-le-Fort 71 182
  5. Givry 71 221
  6. Granges 71 225
  7. Jambles 71 241
  8. Mellecey 71 292
  9. Mercurey 71 294
  10. Morey 71 321
  11. Rosey 71 374
  12. Saint-Bérain-sur-Dheune 71 391
  13. Saint-Denis-de-Vaux 71 403
  14. Saint-Désert 71 404
  15. Saint-Jean-de-Vaux 71 430
  16. Saint-Mard-de-Vaux 71 447
  17. Saint-Martin-sous-Montaigu 71 459

Montceau-les-Mines-Lõuna kanton

  1. Montceau-les-Mines 71 306
  2. Saint-Vallier 71 486

Montceau-les-Mines-Põhja kanton

  1. Montceau-les-Mines 71 306

Montchanin' kanton

  1. Écuisses 71 187
  2. Montchanin 71 310
  3. Saint-Eusèbe 71 412
  4. Saint-Julien-sur-Dheune 71 435
  5. Saint-Laurent-d'Andenay 71 436

Mont-Saint-Vincenti kanton

  1. Genouilly 71 214
  2. Gourdon 71 222
  3. Marigny 71 278
  4. Mary 71 286
  5. Mont-Saint-Vincent 71 320
  6. Le Puley 71 363
  7. Saint-Clément-sur-Guye 71 400
  8. Saint-Micaud 71 465
  9. Saint-Romain-sous-Gourdon 71 477
  10. Vaux-en-Pré 71 563

Saint-Germain-du-Plain' kanton

  1. L'Abergement-Sainte-Colombe 71 002
  2. Baudrières 71 023
  3. Lessard-en-Bresse 71 256
  4. Ouroux-sur-Saône 71 336
  5. Saint-Christophe-en-Bresse 71 398
  6. Saint-Germain-du-Plain 71 420
  7. Tronchy 71 548

Saint-Martin-en-Bresse'i kanton

  1. Allériot 71 004
  2. Bey 71 033
  3. Damerey 71 167
  4. Guerfand 71 228
  5. Montcoy 71 312
  6. Saint-Didier-en-Bresse 71 405
  7. Saint-Martin-en-Bresse 71 456
  8. Saint-Maurice-en-Rivière 71 462
  9. Villegaudin 71 577

Sennecey-le-Grand' kanton

  1. Beaumont-sur-Grosne 71 026
  2. Boyer 71 052
  3. Bresse-sur-Grosne 71 058
  4. Champagny-sous-Uxelles 71 080
  5. La Chapelle-de-Bragny 71 089
  6. Étrigny 71 193
  7. Gigny-sur-Saône 71 219
  8. Jugy 71 245
  9. Laives 71 249
  10. Lalheue 71 252
  11. Mancey 71 274
  12. Montceaux-Ragny 71 308
  13. Nanton 71 328
  14. Saint-Ambreuil 71 384
  15. Saint-Cyr 71 402
  16. Sennecey-le-Grand 71 512
  17. Vers 71 572

Verdun-sur-le-Doubs'i kanton

  1. Allerey-sur-Saône 71 003
  2. Les Bordes 71 043
  3. Bragny-sur-Saône 71 054
  4. Charnay-lès-Chalon 71 104
  5. Ciel 71 131
  6. Clux 71 138
  7. Écuelles 71 186
  8. Gergy 71 215
  9. Longepierre 71 262
  10. Mont-lès-Seurre 71 315
  11. Navilly 71 329
  12. Palleau 71 341
  13. Pontoux 71 355
  14. Saint-Gervais-en-Vallière 71 423
  15. Saint-Loup-Géanges 71 443
  16. Saint-Martin-en-Gâtinois 71 457
  17. Saunières 71 504
  18. Sermesse 71 517
  19. Toutenant 71 544
  20. Verdun-sur-le-Doubs 71 566
  21. Verjux 71 570
  22. La Villeneuve 71 578

Charolles[muuda | muuda lähteteksti]

Bourbon-Lancy kanton

  1. Bourbon-Lancy 71 047
  2. Chalmoux 71 075
  3. Cronat 71 155
  4. Gilly-sur-Loire 71 220
  5. Lesme 71 255
  6. Maltat 71 273
  7. Mont 71 301
  8. Perrigny-sur-Loire 71 348
  9. Saint-Aubin-sur-Loire 71 389
  10. Vitry-sur-Loire 71 589

Charolles'i kanton

  1. Baron 71 021
  2. Champlecy 71 082
  3. Changy 71 086
  4. Charolles 71 106
  5. Fontenay 71 203
  6. Lugny-lès-Charolles 71 268
  7. Marcilly-la-Gueurce 71 276
  8. Ozolles 71 339
  9. Prizy 71 361
  10. Saint-Julien-de-Civry 71 433
  11. Vaudebarrier 71 562
  12. Vendenesse-lès-Charolles 71 564
  13. Viry 71 586

Chauffailles'i kanton

  1. Anglure-sous-Dun 71 008
  2. Chassigny-sous-Dun 71 110
  3. Châteauneuf 71 113
  4. Chauffailles 71 120
  5. Coublanc 71 148
  6. Mussy-sous-Dun 71 327
  7. Saint-Edmond 71 408
  8. Saint-Igny-de-Roche 71 428
  9. Saint-Martin-de-Lixy 71 451
  10. Saint-Maurice-lès-Châteauneuf 71 463
  11. Tancon 71 533

La Clayette'i kanton

  1. Amanzé 71 006
  2. Baudemont 71 022
  3. Bois-Sainte-Marie 71 041
  4. La Chapelle-sous-Dun 71 095
  5. Châtenay 71 116
  6. La Clayette 71 133
  7. Colombier-en-Brionnais 71 141
  8. Curbigny 71 160
  9. Dyo 71 185
  10. Gibles 71 218
  11. Ouroux-sous-le-Bois-Sainte-Marie 71 335
  12. Saint-Germain-en-Brionnais 71 421
  13. Saint-Laurent-en-Brionnais 71 437
  14. Saint-Racho 71 473
  15. Saint-Symphorien-des-Bois 71 483
  16. Vareilles 71 553
  17. Varennes-sous-Dun 71 559
  18. Vauban 71 561

Digoin' kanton

  1. Digoin 71 176
  2. Les Guerreaux 71 229
  3. La Motte-Saint-Jean 71 325
  4. Saint-Agnan 71 382
  5. Varenne-Saint-Germain 71 557

Gueugnoni kanton

  1. La Chapelle-au-Mans 71 088
  2. Chassy 71 111
  3. Clessy 71 136
  4. Curdin 71 161
  5. Gueugnon 71 230
  6. Neuvy-Grandchamp 71 330
  7. Rigny-sur-Arroux 71 370
  8. Uxeau 71 552
  9. Vendenesse-sur-Arroux 71 565

La Guiche'i kanton

  1. Ballore 71 017
  2. Chevagny-sur-Guye 71 127
  3. Collonge-en-Charollais 71 139
  4. La Guiche 71 231
  5. Joncy 71 242
  6. Marizy 71 279
  7. Pouilloux 71 356
  8. Le Rousset 71 375
  9. Saint-Marcelin-de-Cray 71 446
  10. Saint-Martin-de-Salencey 71 452
  11. Saint-Martin-la-Patrouille 71 458

Marcigny kanton

  1. Anzy-le-Duc 71 011
  2. Artaix 71 012
  3. Baugy 71 024
  4. Bourg-le-Comte 71 048
  5. Céron 71 071
  6. Chambilly 71 077
  7. Chenay-le-Châtel 71 123
  8. Marcigny 71 275
  9. Melay 71 291
  10. Montceaux-l'Étoile 71 307
  11. Saint-Martin-du-Lac 71 453
  12. Vindecy 71 581

Palinges'i kanton

  1. Grandvaux 71 224
  2. Martigny-le-Comte 71 285
  3. Oudry 71 334
  4. Palinges 71 340
  5. Saint-Aubin-en-Charollais 71 388
  6. Saint-Bonnet-de-Vieille-Vigne 71 395
  7. Saint-Vincent-Bragny 71 490

Paray-le-Moniali kanton

  1. Hautefond 71 232
  2. L'Hôpital-le-Mercier 71 233
  3. Nochize 71 331
  4. Paray-le-Monial 71 342
  5. Poisson 71 354
  6. Saint-Léger-lès-Paray 71 439
  7. Saint-Yan 71 491
  8. Versaugues 71 573
  9. Vitry-en-Charollais 71 588
  10. Volesvres 71 590

Saint-Bonnet-de-Joux' kanton

  1. Beaubery 71 025
  2. Chiddes 71 128
  3. Mornay 71 323
  4. Pressy-sous-Dondin 71 358
  5. Saint-Bonnet-de-Joux 71 394
  6. Sivignon 71 524
  7. Suin 71 529
  8. Verosvres 71 571

Semur-en-Brionnais' kanton

  1. Briant 71 060
  2. Fleury-la-Montagne 71 200
  3. Iguerande 71 238
  4. Ligny-en-Brionnais 71 259
  5. Mailly 71 271
  6. Oyé 71 337
  7. Saint-Bonnet-de-Cray 71 393
  8. Saint-Christophe-en-Brionnais 71 399
  9. Saint-Didier-en-Brionnais 71 406
  10. Sainte-Foy 71 415
  11. Saint-Julien-de-Jonzy 71 434
  12. Sarry 71 500
  13. Semur-en-Brionnais 71 510
  14. Varenne-l'Arconce 71 554

Toulon-sur-Arroux' kanton

  1. Ciry-le-Noble 71 132
  2. Dompierre-sous-Sanvignes 71 179
  3. Génelard 71 212
  4. Marly-sur-Arroux 71 281
  5. Perrecy-les-Forges 71 346
  6. Saint-Romain-sous-Versigny 71 478
  7. Sanvignes-les-Mines 71 499
  8. Toulon-sur-Arroux 71 542

Louhans[muuda | muuda lähteteksti]

Beaurepaire-en-Bresse'i kanton

  1. Beaurepaire-en-Bresse 71 027
  2. Le Fay 71 196
  3. Montcony 71 311
  4. Sagy 71 379
  5. Saillenard 71 380
  6. Saint-Martin-du-Mont 71 454
  7. Savigny-en-Revermont 71 506

Cuiseaux' kanton

  1. Champagnat 71 079
  2. Condal 71 143
  3. Cuiseaux 71 157
  4. Dommartin-lès-Cuiseaux 71 177
  5. Flacey-en-Bresse 71 198
  6. Frontenaud 71 209
  7. Joudes 71 243
  8. Le Miroir 71 300
  9. Varennes-Saint-Sauveur 71 558

Cuisery kanton

  1. L'Abergement-de-Cuisery 71 001
  2. Brienne 71 061
  3. Cuisery 71 158
  4. La Genête 71 213
  5. Huilly-sur-Seille 71 234
  6. Jouvençon 71 244
  7. Loisy 71 261
  8. Ormes 71 332
  9. Rancy 71 365
  10. Simandre 71 522

Louhans'i kanton

  1. Branges 71 056
  2. Bruailles 71 064
  3. La Chapelle-Naude 71 092
  4. Louhans 71 263
  5. Montagny-près-Louhans 71 303
  6. Ratte 71 367
  7. Saint-Usuge 71 484
  8. Sornay 71 528
  9. Vincelles 71 580

Montpont-en-Bresse'i kanton

  1. Bantanges 71 018
  2. La Chapelle-Thècle 71 097
  3. Ménetreuil 71 293
  4. Montpont-en-Bresse 71 318
  5. Sainte-Croix 71 401

Montret' kanton

  1. La Frette 71 206
  2. Juif 71 246
  3. Montret 71 319
  4. Saint-André-en-Bresse 71 386
  5. Saint-Étienne-en-Bresse 71 410
  6. Saint-Vincent-en-Bresse 71 489
  7. Savigny-sur-Seille 71 508
  8. Simard 71 523
  9. Vérissey 71 568

Pierre-de-Bresse'i kanton

  1. Authumes 71 013
  2. Beauvernois 71 028
  3. Bellevesvre 71 029
  4. La Chapelle-Saint-Sauveur 71 093
  5. Charette-Varennes 71 101
  6. La Chaux 71 121
  7. Dampierre-en-Bresse 71 168
  8. Fretterans 71 207
  9. Frontenard 71 208
  10. Lays-sur-le-Doubs 71 254
  11. Montjay 71 314
  12. Mouthier-en-Bresse 71 326
  13. Pierre-de-Bresse 71 351
  14. Pourlans 71 357
  15. La Racineuse 71 364
  16. Saint-Bonnet-en-Bresse 71 396
  17. Torpes 71 541

Saint-Germain-du-Bois' kanton

  1. Bosjean 71 044
  2. Bouhans 71 045
  3. Devrouze 71 173
  4. Diconne 71 175
  5. Frangy-en-Bresse 71 205
  6. Mervans 71 295
  7. Le Planois 71 352
  8. Saint-Germain-du-Bois 71 419
  9. Sens-sur-Seille 71 514
  10. Serley 71 516
  11. Serrigny-en-Bresse 71 519
  12. Le Tartre 71 534
  13. Thurey 71 538

Mâcon[muuda | muuda lähteteksti]

La Chapelle-de-Guinchay' kanton

  1. Chaintré 71 074
  2. Chânes 71 084
  3. La Chapelle-de-Guinchay 71 090
  4. Chasselas 71 108
  5. Crêches-sur-Saône 71 150
  6. Leynes 71 258
  7. Pruzilly 71 362
  8. Romanèche-Thorins 71 372
  9. Saint-Amour-Bellevue 71 385
  10. Saint-Symphorien-d'Ancelles 71 481
  11. Saint-Vérand 71 487

Cluny kanton

  1. Bergesserin 71 030
  2. Berzé-le-Châtel 71 031
  3. Blanot 71 039
  4. Bray 71 057
  5. Buffières 71 065
  6. Château 71 112
  7. Chérizet 71 125
  8. Cluny 71 137
  9. Cortambert 71 146
  10. Curtil-sous-Buffières 71 163
  11. Donzy-le-National 71 180
  12. Donzy-le-Pertuis 71 181
  13. Flagy 71 199
  14. Jalogny 71 240
  15. Lournand 71 264
  16. Massilly 71 287
  17. Massy 71 288
  18. Mazille 71 290
  19. Saint-André-le-Désert 71 387
  20. Sainte-Cécile 71 397
  21. Saint-Vincent-des-Prés 71 488
  22. Salornay-sur-Guye 71 495
  23. La Vineuse 71 582
  24. Vitry-lès-Cluny 71 587

Lugny kanton

  1. Azé 71 016
  2. Bissy-la-Mâconnaise 71 035
  3. Burgy 71 066
  4. Chardonnay 71 100
  5. Clessé 71 135
  6. Cruzille 71 156
  7. Fleurville 71 591
  8. Grevilly 71 226
  9. Lugny 71 267
  10. Montbellet 71 305
  11. Péronne 71 345
  12. Saint-Albain 71 383
  13. Saint-Gengoux-de-Scissé 71 416
  14. Saint-Maurice-de-Satonnay 71 460
  15. La Salle 71 494
  16. Viré 71 584

Mâcon-Kesk kanton

  1. Charnay-lès-Mâcon 71 105
  2. Mâcon 71 270

Mâcon-Lõuna kanton

  1. Bussières 71 069
  2. Davayé 71 169
  3. Fuissé 71 210
  4. Mâcon 71 270
  5. Prissé 71 360
  6. Solutré-Pouilly 71 526
  7. Varennes-lès-Mâcon 71 556
  8. Vergisson 71 567
  9. Vinzelles 71 583

Mâcon-Põhja kanton

  1. Berzé-la-Ville 71 032
  2. Charbonnières 71 099
  3. Chevagny-les-Chevrières 71 126
  4. Hurigny 71 235
  5. Igé 71 236
  6. Laizé 71 250
  7. Mâcon 71 270
  8. Milly-Lamartine 71 299
  9. La Roche-Vineuse 71 371
  10. Saint-Martin-Belle-Roche 71 448
  11. Sancé 71 497
  12. Senozan 71 513
  13. Sologny 71 525
  14. Verzé 71 574

Matouri kanton

  1. Brandon 71 055
  2. La Chapelle-du-Mont-de-France 71 091
  3. Dompierre-les-Ormes 71 178
  4. Matour 71 289
  5. Montagny-sur-Grosne 71 304
  6. Montmelard 71 316
  7. Trambly 71 546
  8. Trivy 71 547

Saint-Gengoux-le-Nationali kanton

  1. Ameugny 71 007
  2. Bissy-sous-Uxelles 71 036
  3. Bonnay 71 042
  4. Burnand 71 067
  5. Burzy 71 068
  6. Chapaize 71 087
  7. Chissey-lès-Mâcon 71 130
  8. Cormatin 71 145
  9. Cortevaix 71 147
  10. Curtil-sous-Burnand 71 164
  11. Malay 71 272
  12. Passy 71 344
  13. Sailly 71 381
  14. Saint-Gengoux-le-National 71 417
  15. Saint-Huruge 71 427
  16. Saint-Ythaire 71 492
  17. Savigny-sur-Grosne 71 507
  18. Sigy-le-Châtel 71 521
  19. Taizé 71 532

Tournus' kanton

  1. La Chapelle-sous-Brancion 71 094
  2. Farges-lès-Mâcon 71 195
  3. Lacrost 71 248
  4. Martailly-lès-Brancion 71 284
  5. Ozenay 71 338
  6. Plottes 71 353
  7. Préty 71 359
  8. Ratenelle 71 366
  9. Romenay 71 373
  10. Royer 71 377
  11. Tournus 71 543
  12. La Truchère 71 549
  13. Uchizy 71 550
  14. Le Villars 71 576

Tramayes' kanton

  1. Bourgvilain 71 050
  2. Clermain 71 134
  3. Germolles-sur-Grosne 71 217
  4. Pierreclos 71 350
  5. Saint-Léger-sous-la-Bussière 71 441
  6. Saint-Pierre-le-Vieux 71 469
  7. Saint-Point 71 470
  8. Serrières 71 518
  9. Tramayes 71 545