Pyrénées-Orientalesi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära Pyrénées-Orientalesi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood.

Céret' ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Argelès-sur-Meri kanton

  1. Argelès-sur-Mer 66 008
  2. Laroque-des-Albères 66 093
  3. Montesquieu-des-Albères 66 115
  4. Palau-del-Vidre 66 133
  5. Saint-André 66 168
  6. Saint-Génis-des-Fontaines 66 175
  7. Sorède 66 196
  8. Villelongue-dels-Monts 66 225

Arles-sur-Techi kanton

  1. Amélie-les-Bains-Palalda 66 003
  2. Arles-sur-Tech 66 009
  3. La Bastide 66 018
  4. Corsavy 66 060
  5. Montbolo 66 113
  6. Montferrer 66 116
  7. Saint-Marsal 66 183
  8. Taulis 66 203

Céret' kanton

  1. L'Albère 66 001
  2. Banyuls-dels-Aspres 66 015
  3. Le Boulou 66 024
  4. Calmeilles 66 032
  5. Céret 66 049
  6. Les Cluses 66 063
  7. Maureillas-las-Illas 66 106
  8. Montauriol 66 112
  9. Oms 66 126
  10. Le Perthus 66 137
  11. Reynès 66 160
  12. Saint-Jean-Pla-de-Corts 66 178
  13. Taillet 66 199
  14. Vivès 66 233

Prats-de-Mollo-la-Preste'i kanton

  1. Coustouges 66 061
  2. Lamanère 66 091
  3. Prats-de-Mollo-la-Preste 66 150
  4. Saint-Laurent-de-Cerdans 66 179
  5. Serralongue 66 194
  6. Le Tech 66 206

Côte Vermeille kanton (keskus Port-Vendres)

  1. Banyuls-sur-Mer 66 016
  2. Cerbère 66 048
  3. Collioure 66 053
  4. Port-Vendres 66 148

Perpignani ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Canet-en-Roussilloni kanton

  1. Canet-en-Roussillon 66 037
  2. Sainte-Marie 66 182
  3. Saint-Nazaire 66 186
  4. Villelongue-de-la-Salanque 66 224

Elne'i kanton

  1. Bages 66 011
  2. Corneilla-del-Vercol 66 059
  3. Elne 66 065
  4. Montescot 66 114
  5. Ortaffa 66 129
  6. Théza 66 208
  7. Villeneuve-de-la-Raho 66 227

Latour-de-France'i kanton

  1. Bélesta 66 019
  2. Caramany 66 039
  3. Cassagnes 66 042
  4. Estagel 66 071
  5. Lansac 66 092
  6. Latour-de-France 66 096
  7. Montner 66 118
  8. Planèzes 66 143
  9. Rasiguères 66 158
  10. Tautavel 66 205

Millasi kanton

  1. Corbère 66 055
  2. Corbère-les-Cabanes 66 056
  3. Corneilla-la-Rivière 66 058
  4. Millas 66 108
  5. Néfiach 66 121
  6. Pézilla-la-Rivière 66 140
  7. Saint-Féliu-d'Amont 66 173
  8. Saint-Féliu-d'Avall 66 174
  9. Le Soler 66 195

Perpignan 1. kanton

  1. Perpignan 66 136

Perpignan 2. kanton

  1. Perpignan 66 136

Perpignan 3. kanton

  1. Cabestany 66 028
  2. Perpignan 66 136

Perpignan 4. kanton

  1. Perpignan 66 136

Perpignan 5. kanton

  1. Perpignan 66 136

Perpignan 6. kanton

  1. Perpignan 66 136

Perpignan 7. kanton

  1. Bompas 66 021
  2. Perpignan 66 136

Perpignan 8. kanton

  1. Perpignan 66 136

Perpignan 9. kanton

  1. Perpignan 66 136

La Côte Radieuse'i kanton (keskus Saint-Cyprien)

  1. Alénya 66 002
  2. Latour-Bas-Elne 66 094
  3. Saint-Cyprien 66 171
  4. Saleilles 66 189

Rivesaltesi kanton

  1. Cases-de-Pène 66 041
  2. Espira-de-l'Agly 66 069
  3. Opoul-Périllos 66 127
  4. Peyrestortes 66 138
  5. Pia vald 66 141
  6. Rivesaltes 66 164
  7. Salses-le-Château 66 190
  8. Vingrau 66 231

Saint-Estève'i kanton

  1. Baho 66 012
  2. Baixas 66 014
  3. Calce 66 030
  4. Saint-Estève 66 172
  5. Villeneuve-la-Rivière 66 228

Saint-Laurent-de-la-Salanque'i kanton

  1. Le Barcarès 66 017
  2. Claira 66 050
  3. Saint-Hippolyte 66 176
  4. Saint-Laurent-de-la-Salanque 66 180
  5. Torreilles 66 212

Saint-Paul-de-Fenouillet' kanton

  1. Ansignan 66 006
  2. Caudiès-de-Fenouillèdes 66 046
  3. Fenouillet 66 077
  4. Fosse 66 083
  5. Lesquerde 66 097
  6. Maury 66 107
  7. Prugnanes 66 152
  8. Saint-Arnac 66 169
  9. Saint-Martin 66 184
  10. Saint-Paul-de-Fenouillet 66 187
  11. Vira 66 232

Thuiri kanton

  1. Brouilla 66 026
  2. Caixas 66 029
  3. Camélas 66 033
  4. Castelnou 66 044
  5. Fourques 66 084
  6. Llauro 66 099
  7. Llupia 66 101
  8. Passa 66 134
  9. Ponteilla 66 145
  10. Sainte-Colombe-de-la-Commanderie 66 170
  11. Saint-Jean-Lasseille 66 177
  12. Terrats 66 207
  13. Thuir 66 210
  14. Tordères 66 211
  15. Tresserre 66 214
  16. Trouillas 66 217
  17. Villemolaque 66 226

Toulougesi kanton

  1. Canohès 66 038
  2. Pollestres 66 144
  3. Toulouges 66 213

Pradesi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Mont-Louis' kanton

  1. Les Angles 66 004
  2. Bolquère 66 020
  3. La Cabanasse 66 027
  4. Caudiès-de-Conflent 66 047
  5. Fontpédrouse 66 080
  6. Fontrabiouse 66 081
  7. Formiguères 66 082
  8. La Llagonne 66 098
  9. Matemale 66 105
  10. Mont-Louis 66 117
  11. Planès 66 142
  12. Puyvalador 66 154
  13. Réal 66 159
  14. Saint-Pierre-dels-Forcats 66 188
  15. Sauto 66 192

Olette'i kanton

  1. Ayguatébia-Talau 66 010
  2. Canaveilles 66 036
  3. Escaro 66 068
  4. Jujols 66 090
  5. Mantet 66 102
  6. Nyer 66 123
  7. Olette 66 125
  8. Oreilla 66 128
  9. Py 66 155
  10. Railleu 66 157
  11. Sahorre 66 166
  12. Sansa 66 191
  13. Serdinya 66 193
  14. Souanyas 66 197
  15. Thuès-Entre-Valls 66 209

Pradesi kanton

  1. Campôme 66 034
  2. Casteil 66 043
  3. Catllar 66 045
  4. Clara 66 051
  5. Codalet 66 052
  6. Conat 66 054
  7. Corneilla-de-Conflent 66 057
  8. Eus 66 074
  9. Fillols 66 078
  10. Fuilla 66 085
  11. Los Masos 66 104
  12. Molitg-les-Bains 66 109
  13. Mosset 66 119
  14. Nohèdes 66 122
  15. Prades 66 149
  16. Ria-Sirach 66 161
  17. Taurinya 66 204
  18. Urbanya 66 219
  19. Vernet-les-Bains 66 222
  20. Villefranche-de-Conflent 66 223

Saillagouse'i kanton

  1. Angoustrine-Villeneuve-des-Escaldes 66 005
  2. Bourg-Madame 66 025
  3. Dorres 66 062
  4. Égat 66 064
  5. Enveitg 66 066
  6. Err 66 067
  7. Estavar 66 072
  8. Eyne 66 075
  9. Font-Romeu-Odeillo-Via 66 124
  10. Latour-de-Carol 66 095
  11. Llo 66 100
  12. Nahuja 66 120
  13. Osséja 66 130
  14. Palau-de-Cerdagne 66 132
  15. Porta 66 146
  16. Porté-Puymorens 66 147
  17. Saillagouse 66 167
  18. Sainte-Léocadie 66 181
  19. Targassonne 66 202
  20. Ur 66 218
  21. Valcebollère 66 220

Sournia kanton

  1. Arboussols 66 007
  2. Campoussy 66 035
  3. Felluns 66 076
  4. Pézilla-de-Conflent 66 139
  5. Prats-de-Sournia 66 151
  6. Rabouillet 66 156
  7. Sournia 66 198
  8. Tarerach 66 201
  9. Trévillach 66 215
  10. Trilla 66 216
  11. Le Vivier 66 234

Vinça kanton

  1. Baillestavy 66 013
  2. Boule-d'Amont 66 022
  3. Bouleternère 66 023
  4. Casefabre 66 040
  5. Espira-de-Conflent 66 070
  6. Estoher 66 073
  7. Finestret 66 079
  8. Glorianes 66 086
  9. Ille-sur-Têt 66 088
  10. Joch 66 089
  11. Marquixanes 66 103
  12. Montalba-le-Château 66 111
  13. Prunet-et-Belpuig 66 153
  14. Rigarda 66 162
  15. Rodès 66 165
  16. Saint-Michel-de-Llotes 66 185
  17. Valmanya 66 221
  18. Vinça 66 230