Portaali arutelu:Toit/Sissejuhatus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

"ja/või valkudest ning vitamiinidest koosnev aine" - aine? Mis aine?--Hendrix 31. detsember 2008, kell 13:30 (UTC)

aga taimed? Kuidas nende elutegevus saab kindlustatud?--Hendrix 31. detsember 2008, kell 13:33 (UTC)

Ega see tekst ei ole jah päris ideaalne aga kaks lõiku kolmest on võetud ikkagi artiklist toit. Seega peaks artikli kallal nurisema ja selle enne ära parandama. Portaal pole entsüklopeediaartikkel, ainult vahendaja. Ivo 31. detsember 2008, kell 13:40 (UTC)
võiks ikka vaadata, kust tekst pärineb, mitte hakata umbropsu kopeerima. --Hendrix 31. detsember 2008, kell 13:44 (UTC)
Ah, et kasutatud kirjandus. Mis sa tuled siia tahtlikult mind närvi ajama või?! Vaata kommentaari alla sa ****: Viimati muutis seda majorR (Laup Juul 19, 2008 21:45). Kokku muudetud 1 kord
Seega on allikaks Viki artikkel. Ivo 31. detsember 2008, kell 13:44 (UTC)
Sinu asi on olla kriitikameelega.--Hendrix 31. detsember 2008, kell 13:48 (UTC)
Kui sa vandaalitsemist jätkad siis blokeerin sind üldse ära. Mis sul viga on? Ivo 31. detsember 2008, kell 13:53 (UTC)
Sa vahendad ebaadekvaatset infi. Muidugi võid blokeerida. Siis Sul rahulikum ebatõdesid propageerida.--Hendrix 31. detsember 2008, kell 13:54 (UTC)
Sina seda janti alustasid. Ja nüüd ei saa pidama. Juba sinu isiklik solvang minu pihta ühe malli arutelus näitab, et sul on mingeid probleeme.
Ja kui saa pead mingi 16. aastase foorumikasutaja mitu aasta peale artikli Toit loomist kirjutatud kommentaari mingiks algallikaks ning hakkad siin tõmblema, no see küll puhtalt sinu viga. Ivo 31. detsember 2008, kell 14:02 (UTC)
no ei saa aru, mida Sa öelda tahad. Tekst kubiseb kirjavigadest...--Hendrix 31. detsember 2008, kell 14:09 (UTC)
Ivo teeb väga tänuväärset tööd portaalide ehitamisel. Korraga ei ole võimalik hoolitseda artiklite sisulise külje ja portaali väljanägemise ja töötamise eest. Kui leiad, et midagi on valesti, siis paranda artiklit või esita argumendid vastava artikli arutelulehel. Siim 31. detsember 2008, kell 13:58 (UTC)
kui ei ole suuteline, siis pidagu vahet. Parandamine lõppeb toimetamissõjaga. Argumentide esitamine lõppeb blokeerimise ähvardusega. Mis edasi? Administraatoriõiguste ära võtmine? Ega me mingi perekond ei ole, kes kähmleb mingite privileegide pärast. Teabe adekvaatsus on ainumas, mis tähtis. Kellegi ambitsioonid ei mängi rolli.--Hendrix 31. detsember 2008, kell 14:07 (UTC)
Kui ma meenutan malli:Geopilt arutelu siis olin just mina see, kes viiteid tõi, mis kinnitasid minu argumente aga sina olid see, kes nimetas neid "lapsemeelseteks heietusteks" ja kes väitis, et ma ei saa Vikipeedia kasutamisega hakkama ning soovitasid mul selle kasutamise lõpetada. Lõpuks pidid ikka alla vanduma aga leppinud pole sa sellega nähtavasti siiamaani. Ivo 31. detsember 2008, kell 14:22 (UTC)
miski ei kinnitanud Sinu argumente. Sa lihtsalt oled valju kõriga. Ja lapsemeelne edasi. Isik, kes hangib teavet miksikese laadsest. Kui Sinu arvates lasteaiatõed peavad Vikit sisustama, siis Sa eksid. Kui Sa ei suuda enamat, kordan - Sinu puudumise all Viki ei kannata. Muide, ka minu puudmise all Viki ei kannata. Nii et Sa ei pea vaeva nägema minu blokeerimisega.--Hendrix 31. detsember 2008, kell 14:34 (UTC)
Sinu puudumise all võib olla Viki ei kannata aga seda, kas Viki sinu olemasolu korral kannatab on juba iseküsimus.
Nüüd on siis nähtavasti tõestatud, miks sa viimasel ajal mulle justkui sihilikult kipud igal pool jalgu jääma. Aga kas su vaen minu vastu just sellest mallist alguse sai, seda ei tea ma kindlalt väita. Pigem lõi see siis välja.
Minu seisukoht oli selge. Viidetega ma ka tõestasin, et enam kui 99% Eestis Internetti kasutavatest inimestest ja kõik, kes Viki kasutajatena seadeid muutnud pole, näevad selle malli pilte laiusega 180px. Ma ei mõista aga miks sina sellest sellise probleemi paisutasid, mind süüdistad ja antud tõsiasjale siiani pihta ei saa. Sinu poolt ei tulnud aga ühtegi normaalset argumenti ega ainsatki viidet. Ivo 31. detsember 2008, kell 14:46 (UTC)
noh olgu. Palju kisa - vähe villa. Sa ei ole midagi tõestanud ja seisukoht on ainult Sinule selge. Sina tegutsed oma kunstniku nägemusest lähtuvalt, mina ratsionalisti nägemusest lähtuvalt. Kui tahad, et Viki areneks, siis kirjuta artikleid, mitte ära irise mingi nägemuse kallal. Meil kõigil on oma nägemus ja Sinu oma ei ole ülimuslik. Oled nõus, et vaja on kirja teavet panna, mitte oma seisukohti. Seisukohtade väljendamiseks on Delfi, Postimees jne.--Hendrix 31. detsember 2008, kell 14:53 (UTC)

Tundub, et portaalis esitatud info paistab autoriteetsemana kui artiklite oma. Seetõttu olengi pidanud portaalide loomise eelduseks korralikke, usaldatavaid ülevaateartikleid. Paraku ei suuda me neid ikka veel luua, või õigemini, teeme seda väga aeglaselt. Võib-olla teeks hoogtöö nende loomiseks, või teiste sõnadega, võtaks selle prioroteediks? Ma püüdsin suvel sellega alustada, aga astronoomiast kaugemale ei jõudnud. Andres 31. detsember 2008, kell 14:18 (UTC)

Loodetavasti aitab portaalide loomine nende ülevaateartiklite kordategemisele kaasa. Ivo 31. detsember 2008, kell 14:22 (UTC)
Nojah, ta tuletab selle vajadust meelde, aga ühtlasi võimendab meie puudusi. Andres 1. jaanuar 2009, kell 20:29 (UTC)