Orne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära kõik Orne'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad L'Aigle, Alençon, Argentan ja Flers on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Alençoni ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Alençon 1. kanton

  1. Alençon 61 001
  2. Colombiers 61 111
  3. Condé-sur-Sarthe 61 117
  4. Cuissai 61 141
  5. Damigny 61 143
  6. La Ferrière-Bochard 61 165
  7. Gandelain 61 182
  8. Héloup 61 203
  9. Lalacelle 61 213
  10. Lonrai 61 234
  11. Mieuxcé 61 279
  12. Pacé 61 321
  13. La Roche-Mabile 61 350
  14. Saint-Céneri-le-Gérei 61 372
  15. Saint-Denis-sur-Sarthon 61 382
  16. Saint-Germain-du-Corbéis 61 397
  17. Saint-Nicolas-des-Bois 61 433

Alençon 2. kanton

  1. Alençon 61 001

Alençon 3. kanton

  1. Alençon 61 001
  2. Cerisé 61 077
  3. Forges 61 175
  4. Larré 61 224
  5. Radon 61 341
  6. Semallé 61 467
  7. Valframbert 61 497
  8. Vingt-Hanaps 61 509

Carrougesi kanton

  1. Beauvain 61 035
  2. Carrouges 61 074
  3. Le Cercueil 61 076
  4. Chahains 61 080
  5. Le Champ-de-la-Pierre 61 085
  6. La Chaux 61 104
  7. Ciral 61 107
  8. Fontenai-les-Louvets 61 172
  9. Joué-du-Bois 61 209
  10. La Lande-de-Goult 61 216
  11. Livaie 61 228
  12. Longuenoë 61 231
  13. Le Ménil-Scelleur 61 271
  14. La Motte-Fouquet 61 295
  15. Rouperroux 61 357
  16. Saint-Didier-sous-Écouves 61 383
  17. Saint-Ellier-les-Bois 61 384
  18. Sainte-Marguerite-de-Carrouges 61 419
  19. Sainte-Marie-la-Robert 61 420
  20. Saint-Martin-des-Landes 61 424
  21. Saint-Martin-l'Aiguillon 61 427
  22. Saint-Ouen-le-Brisoult 61 439
  23. Saint-Patrice-du-Désert 61 442
  24. Saint-Sauveur-de-Carrouges 61 453

Courtomeri kanton

  1. Brullemail 61 064
  2. Bures 61 067
  3. Le Chalange 61 082
  4. Courtomer 61 133
  5. Ferrières-la-Verrerie 61 166
  6. Gâprée 61 183
  7. Godisson 61 192
  8. Le Ménil-Guyon 61 266
  9. Montchevrel 61 284
  10. Le Plantis 61 331
  11. Saint-Agnan-sur-Sarthe 61 360
  12. Sainte-Scolasse-sur-Sarthe 61 454
  13. Saint-Germain-le-Vieux 61 398
  14. Saint-Léonard-des-Parcs 61 416
  15. Tellières-le-Plessis 61 481
  16. Trémont 61 492

Domfronti kanton

  1. Avrilly 61 021
  2. Ceaucé 61 075
  3. Champsecret 61 091
  4. Domfront 61 145
  5. La Haute-Chapelle 61 201
  6. Lonlay-l'Abbaye 61 232
  7. Rouellé 61 355
  8. Saint-Bômer-les-Forges 61 369
  9. Saint-Brice 61 370
  10. Saint-Clair-de-Halouze 61 376
  11. Saint-Gilles-des-Marais 61 401

La Ferté-Macé kanton

  1. Antoigny 61 004
  2. Couterne 61 135
  3. La Ferté-Macé 61 168
  4. Lonlay-le-Tesson 61 233
  5. Magny-le-Désert 61 243
  6. Méhoudin 61 257
  7. Saint-Maurice-du-Désert 61 428
  8. Saint-Michel-des-Andaines 61 431
  9. La Sauvagère 61 463

Juvigny-sous-Andaine'i kanton

  1. Bagnoles-de-l'Orne 61 483
  2. La Baroche-sous-Lucé 61 025
  3. Beaulandais 61 033
  4. La Chapelle-d'Andaine 61 096
  5. Geneslay 61 186
  6. Haleine 61 200
  7. Juvigny-sous-Andaine 61 211
  8. Loré 61 235
  9. Lucé 61 239
  10. Perrou 61 326
  11. Saint-Denis-de-Villenette 61 380
  12. Sept-Forges 61 469
  13. Tessé-Froulay 61 482

Le Mêle-sur-Sarthe'i kanton

  1. Aunay-les-Bois 61 013
  2. Boitron 61 051
  3. Bursard 61 068
  4. Coulonges-sur-Sarthe 61 126
  5. Essay 61 156
  6. Hauterive 61 202
  7. Laleu 61 215
  8. Marchemaisons 61 251
  9. Le Mêle-sur-Sarthe 61 258
  10. Le Ménil-Broût 61 261
  11. Ménil-Erreux 61 263
  12. Neuilly-le-Bisson 61 304
  13. Saint-Aubin-d'Appenai 61 365
  14. Saint-Léger-sur-Sarthe 61 415
  15. Les Ventes-de-Bourse 61 499

Passais' kanton

  1. L'Épinay-le-Comte 61 155
  2. Mantilly 61 248
  3. Passais 61 324
  4. Saint-Fraimbault 61 387
  5. Saint-Mars-d'Égrenne 61 421
  6. Saint-Roch-sur-Égrenne 61 452
  7. Saint-Siméon 61 455
  8. Torchamp 61 487

Sées' kanton

  1. Aunou-sur-Orne 61 015
  2. Belfonds 61 036
  3. Le Bouillon 61 056
  4. Chailloué 61 081
  5. La Chapelle-près-Sées 61 098
  6. La Ferrière-Béchet 61 164
  7. Macé 61 240
  8. Neauphe-sous-Essai 61 301
  9. Neuville-près-Sées 61 306
  10. Saint-Gervais-du-Perron 61 400
  11. Saint-Hilaire-la-Gérard 61 403
  12. Sées 61 464
  13. Tanville 61 480

Argentani ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Argentan-Ida kanton

  1. Argentan 61 006
  2. Aunou-le-Faucon 61 014
  3. Juvigny-sur-Orne 61 212
  4. Sai 61 358
  5. Sévigny 61 472
  6. Urou-et-Crennes 61 496

Argentan-Lääne kanton

  1. Argentan 61 006
  2. Commeaux 61 114
  3. Fontenai-sur-Orne 61 173
  4. Moulins-sur-Orne 61 298
  5. Occagnes 61 314
  6. Sarceaux 61 462

Athis-de-l'Orne'i kanton

  1. Athis-de-l'Orne 61 007
  2. Berjou 61 044
  3. Bréel 61 058
  4. Cahan 61 069
  5. La Carneille 61 073
  6. Durcet 61 148
  7. La Lande-Saint-Siméon 61 219
  8. Ménil-Hubert-sur-Orne 61 269
  9. Notre-Dame-du-Rocher 61 313
  10. Ronfeugerai 61 353
  11. Sainte-Honorine-la-Chardonne 61 407
  12. Saint-Pierre-du-Regard 61 447
  13. Ségrie-Fontaine 61 465
  14. Taillebois 61 478
  15. Les Tourailles 61 489

Briouze'i kanton

  1. Briouze 61 063
  2. Craménil 61 137
  3. Faverolles 61 158
  4. Le Grais 61 195
  5. La Lande-de-Lougé 61 217
  6. Lignou 61 227
  7. Lougé-sur-Maire 61 237
  8. Le Ménil-de-Briouze 61 260
  9. Montreuil-au-Houlme 61 290
  10. Pointel 61 332
  11. Saint-André-de-Briouze 61 361
  12. Sainte-Opportune 61 436
  13. Saint-Georges-d'Annebecq 61 390
  14. Saint-Hilaire-de-Briouze 61 402
  15. Les Yveteaux 61 512

Écouché kanton

  1. Avoine 61 020
  2. Batilly 61 027
  3. Boucé 61 055
  4. La Courbe 61 127
  5. Écouché 61 153
  6. Fleuré 61 170
  7. Goulet 61 194
  8. Joué-du-Plain 61 210
  9. Loucé 61 236
  10. Montgaroult 61 285
  11. Rânes 61 344
  12. Saint-Brice-sous-Rânes 61 371
  13. Saint-Ouen-sur-Maire 61 441
  14. Sentilly 61 468
  15. Serans 61 470
  16. Sevrai 61 473
  17. Tanques 61 479
  18. Vieux-Pont 61 503

Exmesi kanton

  1. Avernes-sous-Exmes 61 019
  2. Le Bourg-Saint-Léonard 61 057
  3. La Cochère 61 110
  4. Courménil 61 131
  5. Exmes 61 157
  6. Fel 61 161
  7. Ginai 61 190
  8. Omméel 61 315
  9. Le Pin-au-Haras 61 328
  10. Saint-Pierre-la-Rivière 61 449
  11. Silly-en-Gouffern 61 474
  12. Survie 61 477
  13. Villebadin 61 504

La Ferté-Frêneli kanton

  1. Anceins 61 003
  2. Bocquencé 61 047
  3. Couvains 61 136
  4. La Ferté-Frênel 61 167
  5. Gauville 61 184
  6. Glos-la-Ferrière 61 191
  7. La Gonfrière 61 193
  8. Heugon 61 205
  9. Monnai 61 282
  10. Saint-Evroult-Notre-Dame-du-Bois 61 386
  11. Saint-Nicolas-des-Laitiers 61 434
  12. Saint-Nicolas-de-Sommaire 61 435
  13. Touquettes 61 488
  14. Villers-en-Ouche 61 506

Flers-Lõuna kanton

  1. La Chapelle-au-Moine 61 094
  2. La Chapelle-Biche 61 095
  3. Flers 61 169
  4. La Lande-Patry 61 218
  5. Landigou 61 221
  6. Landisacq 61 222
  7. Saint-Paul 61 443
  8. La Selle-la-Forge 61 466

Flers-Põhja kanton

  1. Aubusson 61 011
  2. La Bazoque 61 030
  3. Caligny 61 070
  4. Cerisy-Belle-Étoile 61 078
  5. Flers 61 169
  6. Montilly-sur-Noireau 61 287
  7. Saint-Georges-des-Groseillers 61 391

Gacé kanton

  1. Chaumont 61 103
  2. Cisai-Saint-Aubin 61 108
  3. Coulmer 61 122
  4. Croisilles 61 138
  5. La Fresnaie-Fayel 61 178
  6. Gacé 61 181
  7. Mardilly 61 252
  8. Ménil-Hubert-en-Exmes 61 268
  9. Neuville-sur-Touques 61 307
  10. Orgères 61 317
  11. Résenlieu 61 347
  12. Saint-Evroult-de-Montfort 61 385
  13. Le Sap-André 61 461
  14. La Trinité-des-Laitiers 61 493

Le Merlerault' kanton

  1. Les Authieux-du-Puits 61 017
  2. Champ-Haut 61 088
  3. Échauffour 61 150
  4. La Genevraie 61 188
  5. Lignères 61 225
  6. Ménil-Froger 61 264
  7. Le Ménil-Vicomte 61 272
  8. Le Merlerault 61 275
  9. Nonant-le-Pin 61 310
  10. Planches 61 330
  11. Sainte-Gauburge-Sainte-Colombe 61 389
  12. Saint-Germain-de-Clairefeuille 61 393

Messei kanton

  1. Banvou 61 024
  2. Bellou-en-Houlme 61 040
  3. Le Châtellier 61 102
  4. La Coulonche 61 124
  5. Dompierre 61 146
  6. Échalou 61 149
  7. La Ferrière-aux-Étangs 61 163
  8. Messei 61 278
  9. Saint-André-de-Messei 61 362
  10. Saires-la-Verrerie 61 459

Mortrée kanton

  1. Almenêches 61 002
  2. La Bellière 61 039
  3. Boissei-la-Lande 61 049
  4. Le Château-d'Almenêches 61 101
  5. Francheville 61 176
  6. Marcei 61 249
  7. Marmouillé 61 253
  8. Médavy 61 256
  9. Montmerrei 61 288
  10. Mortrée 61 294
  11. Saint-Christophe-le-Jajolet 61 375
  12. Saint-Loyer-des-Champs 61 417
  13. Vrigny 61 511

Putanges-Pont-Écrepini kanton

  1. Bazoches-au-Houlme 61 028
  2. Champcerie 61 084
  3. Chênedouit 61 106
  4. La Forêt-Auvray 61 174
  5. La Fresnaye-au-Sauvage 61 179
  6. Giel-Courteilles 61 189
  7. Habloville 61 199
  8. Ménil-Gondouin 61 265
  9. Ménil-Hermei 61 267
  10. Ménil-Jean 61 270
  11. Ménil-Vin 61 273
  12. Neuvy-au-Houlme 61 308
  13. Putanges-Pont-Écrepin 61 339
  14. Rabodanges 61 340
  15. Ri 61 349
  16. Rônai 61 352
  17. Les Rotours 61 354
  18. Saint-Aubert-sur-Orne 61 364
  19. Sainte-Croix-sur-Orne 61 378
  20. Sainte-Honorine-la-Guillaume 61 408
  21. Saint-Philbert-sur-Orne 61 444

Tinchebray kanton

  1. Beauchêne 61 031
  2. Chanu 61 093
  3. Clairefougère 61 109
  4. Frênes 61 177
  5. Larchamp 61 223
  6. Le Ménil-Ciboult 61 262
  7. Moncy 61 281
  8. Montsecret 61 292
  9. Saint-Christophe-de-Chaulieu 61 374
  10. Saint-Cornier-des-Landes 61 377
  11. Saint-Jean-des-Bois 61 410
  12. Saint-Pierre-d'Entremont 61 445
  13. Saint-Quentin-les-Chardonnets 61 451
  14. Tinchebray 61 486
  15. Yvrandes 61 513

Trun' kanton

  1. Aubry-en-Exmes 61 009
  2. Bailleul 61 023
  3. Brieux 61 062
  4. Chambois 61 083
  5. Coudehard 61 120
  6. Coulonces 61 123
  7. Écorches 61 152
  8. Fontaine-les-Bassets 61 171
  9. Guêprei 61 197
  10. Louvières-en-Auge 61 238
  11. Merri 61 276
  12. Montabard 61 283
  13. Mont-Ormel 61 289
  14. Montreuil-la-Cambe 61 291
  15. Neauphe-sur-Dive 61 302
  16. Nécy 61 303
  17. Ommoy 61 316
  18. Saint-Gervais-des-Sablons 61 399
  19. Saint-Lambert-sur-Dive 61 413
  20. Tournai-sur-Dive 61 490
  21. Trun 61 494
  22. Villedieu-lès-Bailleul 61 505

Vimoutiersi kanton

  1. Aubry-le-Panthou 61 010
  2. Avernes-Saint-Gourgon 61 018
  3. Le Bosc-Renoult 61 054
  4. Camembert 61 071
  5. Canapville 61 072
  6. Les Champeaux 61 086
  7. Champosoult 61 089
  8. Crouttes 61 139
  9. Fresnay-le-Samson 61 180
  10. Guerquesalles 61 198
  11. Orville 61 320
  12. Pontchardon 61 333
  13. Le Renouard 61 346
  14. Roiville 61 351
  15. Saint-Aubin-de-Bonneval 61 366
  16. Saint-Germain-d'Aunay 61 392
  17. Le Sap 61 460
  18. Ticheville 61 485
  19. Vimoutiers 61 508

Mortagne-au-Perche'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

L'Aigle-Ida kanton

  1. L'Aigle 61 214
  2. Chandai 61 092
  3. Crulai 61 140
  4. Irai 61 208
  5. Saint-Martin-d'Écublei 61 423
  6. Saint-Michel-Tubœuf 61 432
  7. Saint-Ouen-sur-Iton 61 440
  8. Saint-Sulpice-sur-Risle 61 456
  9. Vitrai-sous-Laigle 61 510

L'Aigle-Lääne kanton

  1. L'Aigle 61 214
  2. Aube 61 008
  3. Beaufai 61 032
  4. Écorcei 61 151
  5. Rai 61 342
  6. Saint-Symphorien-des-Bruyères 61 457

Bazoches-sur-Hoëne'i kanton

  1. Bazoches-sur-Hoëne 61 029
  2. Boëcé 61 048
  3. Buré 61 066
  4. Champeaux-sur-Sarthe 61 087
  5. Courgeoût 61 130
  6. La Mesnière 61 277
  7. Saint-Aubin-de-Courteraie 61 367
  8. Sainte-Céronne-lès-Mortagne 61 373
  9. Saint-Germain-de-Martigny 61 396
  10. Saint-Ouen-de-Sécherouvre 61 438
  11. Soligny-la-Trappe 61 475

Bellême'i kanton

  1. Appenai-sous-Bellême 61 005
  2. Bellême 61 038
  3. La Chapelle-Souëf 61 099
  4. Chemilli 61 105
  5. Dame-Marie 61 142
  6. Le Gué-de-la-Chaîne 61 196
  7. Igé 61 207
  8. Origny-le-Butin 61 318
  9. Origny-le-Roux 61 319
  10. Pouvrai 61 336
  11. Saint-Fulgent-des-Ormes 61 388
  12. Saint-Martin-du-Vieux-Bellême 61 426
  13. Saint-Ouen-de-la-Cour 61 437
  14. Sérigny 61 471
  15. Vaunoise 61 498

Longny-au-Perche'i kanton

  1. Bizou 61 046
  2. L'Hôme-Chamondot 61 206
  3. La Lande-sur-Eure 61 220
  4. Longny-au-Perche 61 230
  5. Le Mage 61 242
  6. Malétable 61 247
  7. Marchainville 61 250
  8. Les Menus 61 274
  9. Monceaux-au-Perche 61 280
  10. Moulicent 61 296
  11. Neuilly-sur-Eure 61 305
  12. Le Pas-Saint-l'Homer 61 323
  13. Saint-Victor-de-Réno 61 458

Mortagne-au-Perche'i kanton

  1. La Chapelle-Montligeon 61 097
  2. Comblot 61 113
  3. Corbon 61 118
  4. Courgeon 61 129
  5. Feings 61 160
  6. Loisail 61 229
  7. Mauves-sur-Huisne 61 255
  8. Mortagne-au-Perche 61 293
  9. Réveillon 61 348
  10. Saint-Denis-sur-Huisne 61 381
  11. Saint-Hilaire-le-Châtel 61 404
  12. Saint-Langis-lès-Mortagne 61 414
  13. Saint-Mard-de-Réno 61 418
  14. Villiers-sous-Mortagne 61 507

Moulins-la-Marche'i kanton

  1. Les Aspres 61 422
  2. Auguaise 61 012
  3. Bonnefoi 61 052
  4. Bonsmoulins 61 053
  5. Brethel 61 060
  6. La Chapelle-Viel 61 100
  7. Fay 61 159
  8. La Ferrière-au-Doyen 61 162
  9. Les Genettes 61 187
  10. Mahéru 61 244
  11. Le Ménil-Bérard 61 259
  12. Moulins-la-Marche 61 297
  13. Saint-Aquilin-de-Corbion 61 363
  14. Saint-Hilaire-sur-Risle 61 406
  15. Saint-Martin-des-Pézerits 61 425
  16. Saint-Pierre-des-Loges 61 446

Nocé kanton

  1. Berd'huis 61 043
  2. Colonard-Corubert 61 112
  3. Courcerault 61 128
  4. Dancé 61 144
  5. Nocé 61 309
  6. Préaux-du-Perche 61 337
  7. Saint-Aubin-des-Grois 61 368
  8. Saint-Cyr-la-Rosière 61 379
  9. Saint-Jean-de-la-Forêt 61 409
  10. Saint-Maurice-sur-Huisne 61 430
  11. Saint-Pierre-la-Bruyère 61 448
  12. Verrières 61 501

Pervenchèresi kanton

  1. Barville 61 026
  2. Bellavilliers 61 037
  3. Coulimer 61 121
  4. Eperrais 61 154
  5. Montgaudry 61 286
  6. Parfondeval 61 322
  7. La Perrière 61 325
  8. Pervenchères 61 327
  9. Le Pin-la-Garenne 61 329
  10. Saint-Jouin-de-Blavou 61 411
  11. Saint-Julien-sur-Sarthe 61 412
  12. Saint-Quentin-de-Blavou 61 450
  13. Suré 61 476
  14. Vidai 61 502

Rémalardi kanton

  1. Bellou-sur-Huisne 61 042
  2. Boissy-Maugis 61 050
  3. Bretoncelles 61 061
  4. Condeau 61 115
  5. Condé-sur-Huisne 61 116
  6. Coulonges-les-Sablons 61 125
  7. Dorceau 61 147
  8. La Madeleine-Bouvet 61 241
  9. Maison-Maugis 61 245
  10. Moutiers-au-Perche 61 300
  11. Rémalard 61 345
  12. Saint-Germain-des-Grois 61 395

Le Theili kanton

  1. Bellou-le-Trichard 61 041
  2. Ceton 61 079
  3. Gémages 61 185
  4. L'Hermitière 61 204
  5. Mâle 61 246
  6. La Rouge 61 356
  7. Saint-Agnan-sur-Erre 61 359
  8. Saint-Germain-de-la-Coudre 61 394
  9. Saint-Hilaire-sur-Erre 61 405
  10. Le Theil 61 484

Tourouvre'i kanton

  1. Autheuil 61 016
  2. Beaulieu 61 034
  3. Bivilliers 61 045
  4. Bresolettes 61 059
  5. Bubertré 61 065
  6. Champs 61 090
  7. Lignerolles 61 226
  8. Moussonvilliers 61 299
  9. Normandel 61 311
  10. La Poterie-au-Perche 61 335
  11. Prépotin 61 338
  12. Randonnai 61 343
  13. Saint-Maurice-lès-Charencey 61 429
  14. Tourouvre 61 491
  15. La Ventrouze 61 500