Nièvre'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud kõik Nièvre'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood.

Château-Chinoni ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Château-Chinoni kanton (kantoni keskuseks on Château-Chinoni Linn)

  1. Arleuf 58 010
  2. Blismes 58 034
  3. Château-Chinon (Linn) 58 062
  4. Château-Chinon (Maa) 58 063
  5. Châtin 58 066
  6. Corancy 58 082
  7. Dommartin 58 099
  8. Fâchin 58 111
  9. Glux-en-Glenne 58 128
  10. Lavault-de-Frétoy 58 141
  11. Montigny-en-Morvan 58 177
  12. Montreuillon 58 179
  13. Saint-Hilaire-en-Morvan 58 244
  14. Saint-Léger-de-Fougeret 58 249
  15. Saint-Péreuse 58 262

Châtillon-en-Bazois' kanton

  1. Achun 58 001
  2. Alluy 58 004
  3. Aunay-en-Bazois 58 017
  4. Bazolles 58 024
  5. Biches 58 030
  6. Brinay 58 040
  7. Châtillon-en-Bazois 58 065
  8. Chougny 58 076
  9. Dun-sur-Grandry 58 107
  10. Limanton 58 142
  11. Mont-et-Marré 58 175
  12. Montigny-sur-Canne 58 178
  13. Ougny 58 202
  14. Tamnay-en-Bazois 58 285
  15. Tintury 58 292

Foursi kanton

  1. Cercy-la-Tour 58 046
  2. Charrin 58 060
  3. Fours 58 118
  4. Montambert 58 172
  5. La Nocle-Maulaix 58 195
  6. Saint-Gratien-Savigny 58 243
  7. Saint-Hilaire-Fontaine 58 245
  8. Saint-Seine 58 268
  9. Ternant 58 289
  10. Thaix 58 290

Luzy kanton

  1. Avrée 58 019
  2. Chiddes 58 074
  3. Fléty 58 114
  4. Lanty 58 139
  5. Larochemillay 58 140
  6. Luzy 58 149
  7. Millay 58 168
  8. Poil 58 211
  9. Rémilly 58 221
  10. Savigny-Poil-Fol 58 274
  11. Sémelay 58 276
  12. Tazilly 58 287

Montsauche-les-Settonsi kanton

  1. Alligny-en-Morvan 58 003
  2. Chaumard 58 068
  3. Gien-sur-Cure 58 125
  4. Gouloux 58 129
  5. Montsauche-les-Settons 58 180
  6. Moux-en-Morvan 58 185
  7. Ouroux-en-Morvan 58 205
  8. Planchez 58 210
  9. Saint-Agnan 58 226
  10. Saint-Brisson 58 235

Moulins-Engilberti kanton

  1. Isenay 58 135
  2. Maux 58 161
  3. Montaron 58 173
  4. Moulins-Engilbert 58 182
  5. Onlay 58 199
  6. Préporché 58 219
  7. Saint-Honoré-les-Bains 58 246
  8. Sermages 58 277
  9. Vandenesse 58 301
  10. Villapourçon 58 309

Clamecy ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Brinon-sur-Beuvroni kanton

  1. Asnan 58 015
  2. Authiou 58 018
  3. Beaulieu 58 026
  4. Beuvron 58 029
  5. Brinon-sur-Beuvron 58 041
  6. Bussy-la-Pesle 58 043
  7. Challement 58 050
  8. Champallement 58 052
  9. Chazeuil 58 070
  10. Chevannes-Changy 58 071
  11. Corvol-d'Embernard 58 084
  12. Dompierre-sur-Héry 58 100
  13. Germenay 58 123
  14. Grenois 58 130
  15. Guipy 58 132
  16. Héry 58 133
  17. Michaugues 58 167
  18. Moraches 58 181
  19. Neuilly 58 191
  20. Saint-Révérien 58 266
  21. Taconnay 58 283
  22. Vitry-Laché 58 313

Clamecy kanton

  1. Armes 58 011
  2. Billy-sur-Oisy 58 032
  3. Breugnon 58 038
  4. Brèves 58 039
  5. Chevroches 58 073
  6. Clamecy 58 079
  7. Dornecy 58 103
  8. Oisy 58 198
  9. Ouagne 58 200
  10. Pousseaux 58 217
  11. Rix 58 222
  12. Surgy 58 282
  13. Trucy-l'Orgueilleux 58 299
  14. Villiers-sur-Yonne 58 312

Corbigny kanton

  1. Anthien 58 008
  2. Cervon 58 047
  3. Chaumot 58 069
  4. Chitry-les-Mines 58 075
  5. La Collancelle 58 080
  6. Corbigny 58 083
  7. Epiry 58 110
  8. Gâcogne 58 120
  9. Magny-Lormes 58 153
  10. Marigny-sur-Yonne 58 159
  11. Mhère 58 166
  12. Mouron-sur-Yonne 58 183
  13. Pazy 58 208
  14. Sardy-lès-Épiry 58 272
  15. Vauclaix 58 305

Lormesi kanton

  1. Bazoches 58 023
  2. Brassy 58 037
  3. Chalaux 58 049
  4. Dun-les-Places 58 106
  5. Empury 58 108
  6. Lormes 58 145
  7. Marigny-l'Église 58 157
  8. Pouques-Lormes 58 216
  9. Saint-André-en-Morvan 58 229
  10. Saint-Martin-du-Puy 58 255

Tannay kanton

  1. Amazy 58 005
  2. Asnois 58 016
  3. Dirol 58 098
  4. Flez-Cuzy 58 116
  5. Lys 58 150
  6. La Maison-Dieu 58 154
  7. Metz-le-Comte 58 165
  8. Moissy-Moulinot 58 169
  9. Monceaux-le-Comte 58 170
  10. Neuffontaines 58 190
  11. Nuars 58 197
  12. Ruages 58 224
  13. Saint-Aubin-des-Chaumes 58 230
  14. Saint-Didier 58 237
  15. Saint-Germain-des-Bois 58 242
  16. Saizy 58 271
  17. Talon 58 284
  18. Tannay 58 286
  19. Teigny 58 288
  20. Vignol 58 308

Varzy kanton

  1. La Chapelle-Saint-André 58 058
  2. Corvol-l'Orgueilleux 58 085
  3. Courcelles 58 090
  4. Cuncy-lès-Varzy 58 093
  5. Entrains-sur-Nohain 58 109
  6. Marcy 58 156
  7. Menou 58 163
  8. Oudan 58 201
  9. Parigny-la-Rose 58 206
  10. Saint-Pierre-du-Mont 58 263
  11. Varzy 58 304
  12. Villiers-le-Sec 58 310

Cosne-Cours-sur-Loire'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

La Charité-sur-Loire'i kanton

  1. Beaumont-la-Ferrière 58 027
  2. La Celle-sur-Nièvre 58 045
  3. Champvoux 58 056
  4. La Charité-sur-Loire 58 059
  5. Chasnay 58 061
  6. Chaulgnes 58 067
  7. La Marche 58 155
  8. Murlin 58 186
  9. Nannay 58 188
  10. Narcy 58 189
  11. Raveau 58 220
  12. Saint-Aubin-les-Forges 58 231
  13. Tronsanges 58 298
  14. Varennes-lès-Narcy 58 302

Cosne-Cours-sur-Loire-Sudi kanton

  1. Alligny-Cosne 58 002
  2. Cosne-Cours-sur-Loire 58 086
  3. Pougny 58 213
  4. Saint-Loup 58 251
  5. Saint-Père 58 261

Cosne-Cours-sur-Loire-Nordi kanton

  1. Annay 58 007
  2. La Celle-sur-Loire 58 044
  3. Cosne-Cours-sur-Loire 58 086
  4. Myennes 58 187
  5. Neuvy-sur-Loire 58 193

Donzy kanton

  1. Cessy-les-Bois 58 048
  2. Châteauneuf-Val-de-Bargis 58 064
  3. Ciez 58 077
  4. Colméry 58 081
  5. Couloutre 58 089
  6. Donzy 58 102
  7. Menestreau 58 162
  8. Perroy 58 209
  9. Sainte-Colombe-des-Bois 58 236
  10. Saint-Malo-en-Donziois 58 252

Pouilly-sur-Loire'i kanton

  1. Bulcy 58 042
  2. Garchy 58 122
  3. Mesves-sur-Loire 58 164
  4. Pouilly-sur-Loire 58 215
  5. Saint-Andelain 58 228
  6. Saint-Laurent-l'Abbaye 58 248
  7. Saint-Martin-sur-Nohain 58 256
  8. Saint-Quentin-sur-Nohain 58 265
  9. Suilly-la-Tour 58 281
  10. Tracy-sur-Loire 58 295
  11. Vielmanay 58 307

Prémery kanton

  1. Arbourse 58 009
  2. Arthel 58 013
  3. Arzembouy 58 014
  4. Champlemy 58 053
  5. Champlin 58 054
  6. Dompierre-sur-Nièvre 58 101
  7. Giry 58 127
  8. Lurcy-le-Bourg 58 147
  9. Montenoison 58 174
  10. Moussy 58 184
  11. Oulon 58 203
  12. Prémery 58 218
  13. Saint-Bonnot 58 234
  14. Sichamps 58 279

Saint-Amand-en-Puisaye kanton

  1. Arquian 58 012
  2. Bitry 58 033
  3. Bouhy 58 036
  4. Dampierre-sous-Bouhy 58 094
  5. Saint-Amand-en-Puisaye 58 227
  6. Saint-Vérain 58 270

Neversi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Decize'i kanton

  1. Avril-sur-Loire 58 020
  2. Champvert 58 055
  3. Decize 58 095
  4. Devay 58 096
  5. Fleury-sur-Loire 58 115
  6. Saint-Germain-Chassenay 58 241
  7. Verneuil 58 306

Dornesi kanton

  1. Cossaye 58 087
  2. Dornes 58 104
  3. Lamenay-sur-Loire 58 137
  4. Lucenay-lès-Aix 58 146
  5. Neuville-lès-Decize 58 192
  6. Saint-Parize-en-Viry 58 259
  7. Toury-Lurcy 58 293
  8. Toury-sur-Jour 58 294
  9. Tresnay 58 296

Guérigny kanton

  1. Balleray 58 022
  2. Guérigny 58 131
  3. Nolay 58 196
  4. Ourouër 58 204
  5. Poiseux 58 212
  6. Saint-Martin-d'Heuille 58 254
  7. Urzy 58 300
  8. Varennes-Vauzelles 58 303

Imphy kanton

  1. Chevenon 58 072
  2. Gimouille 58 126
  3. Imphy 58 134
  4. Magny-Cours 58 152
  5. Saincaize-Meauce 58 225
  6. Sauvigny-les-Bois 58 273

La Machine'i kanton

  1. Béard 58 025
  2. Druy-Parigny 58 105
  3. La Machine 58 151
  4. Saint-Léger-des-Vignes 58 250
  5. Saint-Ouen-sur-Loire 58 258
  6. Sougy-sur-Loire 58 280
  7. Thianges 58 291

Nevers-Esti kanton

  1. Nevers 58 194
  2. Saint-Éloi 58 238

Nevers-Centre'i kanton

  1. Nevers 58 194

Nevers-Sudi kanton

  1. Challuy 58 051
  2. Marzy 58 160
  3. Nevers 58 194
  4. Sermoise-sur-Loire 58 278

Nevers-Nordi kanton

  1. Coulanges-lès-Nevers 58 088
  2. Nevers 58 194

Pougues-les-Eaux' kanton

  1. Fourchambault 58 117
  2. Garchizy 58 121
  3. Germigny-sur-Loire 58 124
  4. Parigny-les-Vaux 58 207
  5. Pougues-les-Eaux 58 214

Saint-Benin-d'Azy kanton

  1. Anlezy 58 006
  2. Beaumont-Sardolles 58 028
  3. Billy-Chevannes 58 031
  4. Cizely 58 078
  5. Diennes-Aubigny 58 097
  6. La Fermeté 58 112
  7. Fertrève 58 113
  8. Frasnay-Reugny 58 119
  9. Limon 58 143
  10. Montigny-aux-Amognes 58 176
  11. Saint-Benin-d'Azy 58 232
  12. Saint-Firmin 58 239
  13. Saint-Jean-aux-Amognes 58 247
  14. Saint-Sulpice 58 269
  15. Trois-Vèvres 58 297
  16. Ville-Langy 58 311

Saint-Pierre-le-Moûtier' kanton

  1. Azy-le-Vif 58 021
  2. Chantenay-Saint-Imbert 58 057
  3. Langeron 58 138
  4. Livry 58 144
  5. Luthenay-Uxeloup 58 148
  6. Mars-sur-Allier 58 158
  7. Saint-Parize-le-Châtel 58 260
  8. Saint-Pierre-le-Moûtier 58 264

Saint-Saulge'i kanton

  1. Bona 58 035
  2. Crux-la-Ville 58 092
  3. Jailly 58 136
  4. Montapas 58 171
  5. Rouy 58 223
  6. Saint-Benin-des-Bois 58 233
  7. Sainte-Marie 58 253
  8. Saint-Franchy 58 240
  9. Saint-Maurice 58 257
  10. Saint-Saulge 58 267
  11. Saxi-Bourdon 58 275