Mustand:Valtra

Allikas: Vikipeedia

Firmast[muuda | muuda lähteteksti]

Valtra[1] on rahvusvaheline ettevõte, mis tegeleb põllumajandustehnika tootmise ja arendamisega. Ettevõte kuulub AGCO korporatsiooni gruppi, olles üks juhtivaid traktorite ja muude põllumajandustehnika tootjaid maailmas.

Ajalugu[muuda | muuda lähteteksti]

Valtra ajalugu ulatub tagasi üle 70 aasta, alustades 1951[2]. aastal Soomes. Algusaastatel tegeles ettevõte peamiselt traktorite ja metsatehnikaga ning oli tuntud kui Valmet. Aastal 2001 ühines Valmet Corporation AGCO Corporationiga, moodustades Valtra nime all uue kaubamärgi. Sellest ajast alates on Valtra kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid põllumajandustehnikalahendusi üle maailma.

Valtra traktor

Tooted ja teenused[muuda | muuda lähteteksti]

Valtra tootevalikusse kuuluvad mitmesugused traktorid, mis on kavandatud vastama erinevatele vajadustele ja nõudmistele. Alates kompaktraktoritest kuni võimsate rasketöötraktoriteni, mis sobivad nii põllumajandus-, metsa- kui ka kommunaalteenuste jaoks. Lisaks traktoritele pakub Valtra ka mitmesuguseid lisaseadmeid ja varustust, mis täiendavad nende tootevalikut.

Innovatsioon ja tehnoloogia[muuda | muuda lähteteksti]

Valtra on pühendunud innovatsioonile ja tehnoloogilistele edusammudele põllumajandustehnika valdkonnas. Ettevõte investeerib pidevalt uutesse tehnoloogiatesse ja lahendustesse, et pakkuda tipptasemel tooteid, mis vastavad tänapäeva põllumajandustootjate vajadustele. Valtra on ka juhtiv ettevõte seoses digitaalsete lahenduste ja autonoomse tehnoloogia arendamisega põllumajandusmasinatele.

Jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus[muuda | muuda lähteteksti]

Valtra peab oluliseks jätkusuutlikkust ja vastutustundlikku tegutsemist nii oma toodete kui ka ettevõtte tegevuse osas. Ettevõte järgib kõrgeid standardeid nii tootmisprotsesside kui ka keskkonnakaitse osas, püüdes vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja arendada keskkonnasõbralikke tehnoloogiaid.

Globaalne kohalolek[muuda | muuda lähteteksti]

Valtra on globaalne ettevõte, mille tooteid müüakse ja kasutatakse üle maailma. Ettevõte omab tugevat müügi- ja teenindusvõrgustikku, mis võimaldab pakkuda klientidele tõhusat tuge ja teenindust.[3]

Traktorite mudelid[muuda | muuda lähteteksti]

F-Seeria: 75-105hp

A-Seeria: 75-135hp

G-Seeria: 105-135hp

N-Seeria 135-201hp

T-Seeria 155-271HP

Q-Seeria: 230-305HP

S-Seeria 280-405HP[4]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

https://www.valtra.com/about.html

https://www.valtra.ee/

  1. "Estonian". www.valtra.com (eve). Vaadatud 28. märtsil 2024.
  2. "Ettevõtte info". www.valtra.com (eve). Vaadatud 28. märtsil 2024.
  3. "Estonian". www.valtra.com (eve). Vaadatud 28. märtsil 2024.
  4. "en". www.valtra.com (inglise). Vaadatud 28. märtsil 2024.