Meuse'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Meuse'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Bar-le-Duc ja Verdun on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Bar-le-Duc[muuda | muuda lähteteksti]

Ancerville'i kanton

  1. Ancerville 55 010
  2. Aulnois-en-Perthois 55 015
  3. Baudonvilliers 55 031
  4. Bazincourt-sur-Saulx 55 035
  5. Brillon-en-Barrois 55 079
  6. Cousances-les-Forges 55 132
  7. Haironville 55 224
  8. Juvigny-en-Perthois 55 261
  9. Lavincourt 55 284
  10. Lisle-en-Rigault 55 296
  11. Montplonne 55 352
  12. Rupt-aux-Nonains 55 447
  13. Saudrupt 55 470
  14. Savonnières-en-Perthois 55 477
  15. Sommelonne 55 494
  16. Stainville 55 501
  17. Ville-sur-Saulx 55 568

Bar-le-Duc-Lõuna kanton

  1. Bar-le-Duc 55 029
  2. Combles-en-Barrois 55 120
  3. Robert-Espagne 55 435
  4. Savonnières-devant-Bar 55 476
  5. Trémont-sur-Saulx 55 514

Bar-le-Duc-Põhja kanton

  1. Bar-le-Duc 55 029
  2. Fains-Véel 55 186
  3. Longeville-en-Barrois 55 302

Ligny-en-Barrois' kanton

  1. Chanteraine 55 358
  2. Givrauval 55 214
  3. Guerpont 55 221
  4. Ligny-en-Barrois 55 291
  5. Loisey-Culey 55 298
  6. Longeaux 55 300
  7. Maulan 55 326
  8. Menaucourt 55 332
  9. Naix-aux-Forges 55 370
  10. Nançois-sur-Ornain 55 372
  11. Nant-le-Grand 55 373
  12. Nant-le-Petit 55 374
  13. Nantois 55 376
  14. Saint-Amand-sur-Ornain 55 452
  15. Salmagne 55 466
  16. Silmont 55 488
  17. Tannois 55 504
  18. Tronville-en-Barrois 55 519
  19. Velaines 55 543
  20. Willeroncourt 55 581

Montiers-sur-Saulxi kanton

  1. Biencourt-sur-Orge 55 051
  2. Le Bouchon-sur-Saulx 55 061
  3. Brauvilliers 55 075
  4. Bure 55 087
  5. Couvertpuis 55 133
  6. Dammarie-sur-Saulx 55 144
  7. Fouchères-aux-Bois 55 195
  8. Hévilliers 55 246
  9. Mandres-en-Barrois 55 315
  10. Ménil-sur-Saulx 55 335
  11. Montiers-sur-Saulx 55 348
  12. Morley 55 359
  13. Ribeaucourt 55 430
  14. Villers-le-Sec 55 562

Revigny-sur-Ornaini kanton

  1. Andernay 55 011
  2. Beurey-sur-Saulx 55 049
  3. Brabant-le-Roi 55 069
  4. Contrisson 55 125
  5. Couvonges 55 134
  6. Laimont 55 272
  7. Mognéville 55 340
  8. Nettancourt 55 378
  9. Neuville-sur-Ornain 55 382
  10. Rancourt-sur-Ornain 55 414
  11. Remennecourt 55 424
  12. Revigny-sur-Ornain 55 427
  13. Val-d'Ornain 55 366
  14. Vassincourt 55 531
  15. Villers-aux-Vents 55 560

Seuil-d'Argonne'i kanton

  1. Autrécourt-sur-Aire 55 017
  2. Beaulieu-en-Argonne 55 038
  3. Beausite 55 040
  4. Brizeaux 55 081
  5. Èvres 55 185
  6. Foucaucourt-sur-Thabas 55 194
  7. Ippécourt 55 251
  8. Lavoye 55 285
  9. Nubécourt 55 389
  10. Pretz-en-Argonne 55 409
  11. Seuil-d'Argonne 55 517
  12. Les Trois-Domaines 55 254
  13. Waly 55 577

Vaubecourt'i kanton

  1. Chaumont-sur-Aire 55 108
  2. Courcelles-sur-Aire 55 128
  3. Érize-la-Petite 55 177
  4. Les Hauts-de-Chée 55 123
  5. Laheycourt 55 271
  6. Lisle-en-Barrois 55 295
  7. Louppy-le-Château 55 304
  8. Noyers-Auzécourt 55 388
  9. Rembercourt-Sommaisne 55 423
  10. Sommeilles 55 493
  11. Vaubecourt 55 532
  12. Villotte-devant-Louppy 55 569

Vavincourt'i kanton

  1. Behonne 55 041
  2. Chardogne 55 101
  3. Érize-la-Brûlée 55 175
  4. Érize-Saint-Dizier 55 178
  5. Géry 55 207
  6. Naives-Rosières 55 369
  7. Raival 55 442
  8. Resson 55 426
  9. Rumont 55 446
  10. Seigneulles 55 479
  11. Vavincourt 55 541

Commercy[muuda | muuda lähteteksti]

Commercy kanton

  1. Boncourt-sur-Meuse 55 058
  2. Chonville-Malaumont 55 114
  3. Commercy 55 122
  4. Cousances-lès-Triconville 55 518
  5. Dagonville 55 141
  6. Erneville-aux-Bois 55 179
  7. Euville 55 184
  8. Frémeréville-sous-les-Côtes 55 196
  9. Geville 55 258
  10. Girauvoisin 55 212
  11. Grimaucourt-près-Sampigny 55 220
  12. Lérouville 55 288
  13. Mécrin 55 329
  14. Nançois-le-Grand 55 371
  15. Pont-sur-Meuse 55 407
  16. Saint-Aubin-sur-Aire 55 454
  17. Saint-Julien-sous-les-Côtes 55 460
  18. Vadonville 55 526
  19. Vignot 55 553

Gondrecourt-le-Château' kanton

  1. Abainville 55 001
  2. Amanty 55 005
  3. Badonvilliers-Gérauvilliers 55 026
  4. Baudignécourt 55 030
  5. Bonnet 55 059
  6. Chassey-Beaupré 55 104
  7. Dainville-Bertheléville 55 142
  8. Delouze-Rosières 55 148
  9. Demange-aux-Eaux 55 150
  10. Gondrecourt-le-Château 55 215
  11. Horville-en-Ornois 55 247
  12. Houdelaincourt 55 248
  13. Mauvages 55 327
  14. Les Roises 55 436
  15. Saint-Joire 55 459
  16. Tréveray 55 516
  17. Vaudeville-le-Haut 55 534
  18. Vouthon-Bas 55 574
  19. Vouthon-Haut 55 575

Pierrefitte-sur-Aire'i kanton

  1. Bannoncourt 55 027
  2. Baudrémont 55 032
  3. Belrain 55 044
  4. Bouquemont 55 064
  5. Courcelles-en-Barrois 55 127
  6. Courouvre 55 129
  7. Dompcevrin 55 159
  8. Fresnes-au-Mont 55 197
  9. Gimécourt 55 210
  10. Kœur-la-Grande 55 263
  11. Kœur-la-Petite 55 264
  12. Lahaymeix 55 269
  13. Lavallée 55 282
  14. Levoncourt 55 289
  15. Lignières-sur-Aire 55 290
  16. Longchamps-sur-Aire 55 301
  17. Ménil-aux-Bois 55 333
  18. Neuville-en-Verdunois 55 380
  19. Nicey-sur-Aire 55 384
  20. Pierrefitte-sur-Aire 55 404
  21. Rupt-devant-Saint-Mihiel 55 448
  22. Sampigny 55 467
  23. Thillombois 55 506
  24. Ville-devant-Belrain 55 555
  25. Villotte-sur-Aire 55 570
  26. Woimbey 55 584

Saint-Mihieli kanton

  1. Apremont-la-Forêt 55 012
  2. Bislée 55 054
  3. Bouconville-sur-Madt 55 062
  4. Broussey-Raulecourt 55 085
  5. Chauvoncourt 55 111
  6. Han-sur-Meuse 55 229
  7. Lacroix-sur-Meuse 55 268
  8. Lahayville 55 270
  9. Loupmont 55 303
  10. Maizey 55 312
  11. Montsec 55 353
  12. Les Paroches 55 401
  13. Rambucourt 55 412
  14. Ranzières 55 415
  15. Richecourt 55 431
  16. Rouvrois-sur-Meuse 55 444
  17. Saint-Mihiel 55 463
  18. Troyon 55 521
  19. Varnéville 55 528
  20. Xivray-et-Marvoisin 55 586

Vaucouleurs'i kanton

  1. Brixey-aux-Chanoines 55 080
  2. Burey-en-Vaux 55 088
  3. Burey-la-Côte 55 089
  4. Chalaines 55 097
  5. Champougny 55 100
  6. Épiez-sur-Meuse 55 173
  7. Goussaincourt 55 217
  8. Maxey-sur-Vaise 55 328
  9. Montbras 55 344
  10. Montigny-lès-Vaucouleurs 55 350
  11. Neuville-lès-Vaucouleurs 55 381
  12. Pagny-la-Blanche-Côte 55 397
  13. Rigny-la-Salle 55 433
  14. Rigny-Saint-Martin 55 434
  15. Saint-Germain-sur-Meuse 55 456
  16. Sauvigny 55 474
  17. Sepvigny 55 485
  18. Taillancourt 55 503
  19. Ugny-sur-Meuse 55 522
  20. Vaucouleurs 55 533

Vigneulles-lès-Hattonchâteli kanton

  1. Beney-en-Woëvre 55 046
  2. Buxières-sous-les-Côtes 55 093
  3. Chaillon 55 096
  4. Dompierre-aux-Bois 55 160
  5. Heudicourt-sous-les-Côtes 55 245
  6. Jonville-en-Woëvre 55 256
  7. Lachaussée 55 267
  8. Lamorville 55 274
  9. Nonsard-Lamarche 55 386
  10. Saint-Maurice-sous-les-Côtes 55 462
  11. Seuzey 55 487
  12. Valbois 55 530
  13. Vaux-lès-Palameix 55 540
  14. Vigneulles-lès-Hattonchâtel 55 551

Void-Vaconi kanton

  1. Bovée-sur-Barboure 55 066
  2. Boviolles 55 067
  3. Broussey-en-Blois 55 084
  4. Laneuville-au-Rupt 55 278
  5. Marson-sur-Barboure 55 322
  6. Méligny-le-Grand 55 330
  7. Méligny-le-Petit 55 331
  8. Ménil-la-Horgne 55 334
  9. Naives-en-Blois 55 368
  10. Ourches-sur-Meuse 55 396
  11. Pagny-sur-Meuse 55 398
  12. Reffroy 55 421
  13. Saulvaux 55 472
  14. Sauvoy 55 475
  15. Sorcy-Saint-Martin 55 496
  16. Troussey 55 520
  17. Villeroy-sur-Méholle 55 559
  18. Void-Vacon 55 573

Verdun[muuda | muuda lähteteksti]

Charny-sur-Meuse'i kanton

  1. Beaumont-en-Verdunois 55 039
  2. Belleville-sur-Meuse 55 043
  3. Béthelainville 55 047
  4. Béthincourt 55 048
  5. Bezonvaux 55 050
  6. Bras-sur-Meuse 55 073
  7. Champneuville 55 099
  8. Charny-sur-Meuse 55 102
  9. Chattancourt 55 106
  10. Cumières-le-Mort-Homme 55 139
  11. Douaumont 55 164
  12. Fleury-devant-Douaumont 55 189
  13. Fromeréville-les-Vallons 55 200
  14. Haumont-près-Samogneux 55 239
  15. Louvemont-Côte-du-Poivre 55 307
  16. Marre 55 321
  17. Montzéville 55 355
  18. Ornes 55 394
  19. Samogneux 55 468
  20. Thierville-sur-Meuse 55 505
  21. Vacherauville 55 523
  22. Vaux-devant-Damloup 55 537

Clermont-en-Argonne'i kanton

  1. Aubréville 55 014
  2. Brabant-en-Argonne 55 068
  3. Brocourt-en-Argonne 55 082
  4. Le Claon 55 116
  5. Clermont-en-Argonne 55 117
  6. Dombasle-en-Argonne 55 155
  7. Froidos 55 199
  8. Futeau 55 202
  9. Les Islettes 55 253
  10. Jouy-en-Argonne 55 257
  11. Le Neufour 55 379
  12. Neuvilly-en-Argonne 55 383
  13. Rarécourt 55 416
  14. Récicourt 55 419

Damvillers'i kanton

  1. Azannes-et-Soumazannes 55 024
  2. Brandeville 55 071
  3. Bréhéville 55 076
  4. Chaumont-devant-Damvillers 55 107
  5. Damvillers 55 145
  6. Delut 55 149
  7. Dombras 55 156
  8. Écurey-en-Verdunois 55 170
  9. Étraye 55 183
  10. Gremilly 55 218
  11. Lissey 55 297
  12. Merles-sur-Loison 55 336
  13. Moirey-Flabas-Crépion 55 341
  14. Peuvillers 55 403
  15. Réville-aux-Bois 55 428
  16. Romagne-sous-les-Côtes 55 437
  17. Rupt-sur-Othain 55 450
  18. Ville-devant-Chaumont 55 556
  19. Vittarville 55 572
  20. Wavrille 55 580

Dun-sur-Meuse'i kanton

  1. Aincreville 55 004
  2. Brieulles-sur-Meuse 55 078
  3. Cléry-le-Grand 55 118
  4. Cléry-le-Petit 55 119
  5. Doulcon 55 165
  6. Dun-sur-Meuse 55 167
  7. Fontaines-Saint-Clair 55 192
  8. Liny-devant-Dun 55 292
  9. Lion-devant-Dun 55 293
  10. Milly-sur-Bradon 55 338
  11. Mont-devant-Sassey 55 345
  12. Montigny-devant-Sassey 55 349
  13. Murvaux 55 365
  14. Sassey-sur-Meuse 55 469
  15. Saulmory-et-Villefranche 55 471
  16. Villers-devant-Dun 55 561
  17. Vilosnes-Haraumont 55 571

Étaini kanton

  1. Abaucourt-Hautecourt 55 002
  2. Blanzée 55 055
  3. Boinville-en-Woëvre 55 057
  4. Braquis 55 072
  5. Buzy-Darmont 55 094
  6. Châtillon-sous-les-Côtes 55 105
  7. Damloup 55 143
  8. Dieppe-sous-Douaumont 55 153
  9. Eix 55 171
  10. Étain 55 181
  11. Foameix-Ornel 55 191
  12. Fromezey 55 201
  13. Gincrey 55 211
  14. Grimaucourt-en-Woëvre 55 219
  15. Gussainville 55 222
  16. Herméville-en-Woëvre 55 244
  17. Lanhères 55 280
  18. Maucourt-sur-Orne 55 325
  19. Mogeville 55 339
  20. Moranville 55 356
  21. Morgemoulin 55 357
  22. Moulainville 55 361
  23. Parfondrupt 55 400
  24. Rouvres-en-Woëvre 55 443
  25. Saint-Jean-lès-Buzy 55 458
  26. Warcq 55 578

Fresnes-en-Woëvre'i kanton

  1. Avillers-Sainte-Croix 55 021
  2. Bonzée 55 060
  3. Combres-sous-les-Côtes 55 121
  4. Dommartin-la-Montagne 55 157
  5. Doncourt-aux-Templiers 55 163
  6. Les Éparges 55 172
  7. Fresnes-en-Woëvre 55 198
  8. Hannonville-sous-les-Côtes 55 228
  9. Harville 55 232
  10. Haudiomont 55 237
  11. Hennemont 55 242
  12. Herbeuville 55 243
  13. Labeuville 55 265
  14. Latour-en-Woëvre 55 281
  15. Maizeray 55 311
  16. Manheulles 55 317
  17. Marchéville-en-Woëvre 55 320
  18. Mouilly 55 360
  19. Moulotte 55 363
  20. Pareid 55 399
  21. Pintheville 55 406
  22. Riaville 55 429
  23. Ronvaux 55 439
  24. Saint-Hilaire-en-Woëvre 55 457
  25. Saint-Remy-la-Calonne 55 465
  26. Saulx-lès-Champlon 55 473
  27. Thillot 55 507
  28. Trésauvaux 55 515
  29. Ville-en-Woëvre 55 557
  30. Villers-sous-Pareid 55 565
  31. Watronville 55 579
  32. Woël 55 583

Montfaucon-d'Argonne'i kanton

  1. Bantheville 55 028
  2. Brabant-sur-Meuse 55 070
  3. Cierges-sous-Montfaucon 55 115
  4. Consenvoye 55 124
  5. Cuisy 55 137
  6. Cunel 55 140
  7. Dannevoux 55 146
  8. Épinonville 55 174
  9. Forges-sur-Meuse 55 193
  10. Gercourt-et-Drillancourt 55 206
  11. Gesnes-en-Argonne 55 208
  12. Montfaucon-d'Argonne 55 346
  13. Nantillois 55 375
  14. Regnéville-sur-Meuse 55 422
  15. Romagne-sous-Montfaucon 55 438
  16. Septsarges 55 484
  17. Sivry-sur-Meuse 55 490

Montmédy kanton

  1. Avioth 55 022
  2. Bazeilles-sur-Othain 55 034
  3. Breux 55 077
  4. Chauvency-le-Château 55 109
  5. Chauvency-Saint-Hubert 55 110
  6. Écouviez 55 169
  7. Flassigny 55 188
  8. Han-lès-Juvigny 55 226
  9. Iré-le-Sec 55 252
  10. Jametz 55 255
  11. Juvigny-sur-Loison 55 262
  12. Louppy-sur-Loison 55 306
  13. Marville 55 324
  14. Montmédy 55 351
  15. Quincy-Landzécourt 55 410
  16. Remoiville 55 425
  17. Thonne-la-Long 55 508
  18. Thonne-les-Près 55 510
  19. Thonne-le-Thil 55 509
  20. Thonnelle 55 511
  21. Velosnes 55 544
  22. Verneuil-Grand 55 546
  23. Verneuil-Petit 55 547
  24. Vigneul-sous-Montmédy 55 552
  25. Villécloye 55 554

Souilly kanton

  1. Ancemont 55 009
  2. Heippes 55 241
  3. Julvécourt 55 260
  4. Landrecourt-Lempire 55 276
  5. Lemmes 55 286
  6. Les Monthairons 55 347
  7. Nixéville-Blercourt 55 385
  8. Osches 55 395
  9. Rambluzin-et-Benoite-Vaux 55 411
  10. Récourt-le-Creux 55 420
  11. Saint-André-en-Barrois 55 453
  12. Senoncourt-les-Maujouy 55 482
  13. Les Souhesmes-Rampont 55 497
  14. Souilly 55 498
  15. Tilly-sur-Meuse 55 512
  16. Vadelaincourt 55 525
  17. Villers-sur-Meuse 55 566
  18. Ville-sur-Cousances 55 567

Spincourt'i kanton

  1. Amel-sur-l'Étang 55 008
  2. Arrancy-sur-Crusne 55 013
  3. Billy-sous-Mangiennes 55 053
  4. Bouligny 55 063
  5. Dommary-Baroncourt 55 158
  6. Domremy-la-Canne 55 162
  7. Duzey 55 168
  8. Éton 55 182
  9. Gouraincourt 55 216
  10. Loison 55 299
  11. Mangiennes 55 316
  12. Muzeray 55 367
  13. Nouillonpont 55 387
  14. Pillon 55 405
  15. Rouvrois-sur-Othain 55 445
  16. Saint-Laurent-sur-Othain 55 461
  17. Saint-Pierrevillers 55 464
  18. Senon 55 481
  19. Sorbey 55 495
  20. Spincourt 55 500
  21. Vaudoncourt 55 535
  22. Villers-lès-Mangiennes 55 563

Stenay' kanton

  1. Autréville-Saint-Lambert 55 018
  2. Baâlon 55 025
  3. Beauclair 55 036
  4. Beaufort-en-Argonne 55 037
  5. Brouennes 55 083
  6. Cesse 55 095
  7. Halles-sous-les-Côtes 55 225
  8. Inor 55 250
  9. Lamouilly 55 275
  10. Laneuville-sur-Meuse 55 279
  11. Luzy-Saint-Martin 55 310
  12. Martincourt-sur-Meuse 55 323
  13. Moulins-Saint-Hubert 55 362
  14. Mouzay 55 364
  15. Nepvant 55 377
  16. Olizy-sur-Chiers 55 391
  17. Pouilly-sur-Meuse 55 408
  18. Stenay 55 502
  19. Wiseppe 55 582

Varennes-en-Argonne'i kanton

  1. Avocourt 55 023
  2. Baulny 55 033
  3. Boureuilles 55 065
  4. Charpentry 55 103
  5. Cheppy 55 113
  6. Esnes-en-Argonne 55 180
  7. Lachalade 55 266
  8. Malancourt 55 313
  9. Montblainville 55 343
  10. Varennes-en-Argonne 55 527
  11. Vauquois 55 536
  12. Véry 55 549

Verdun-Ida kanton

  1. Ambly-sur-Meuse 55 007
  2. Belrupt-en-Verdunois 55 045
  3. Dieue-sur-Meuse 55 154
  4. Génicourt-sur-Meuse 55 204
  5. Haudainville 55 236
  6. Rupt-en-Woëvre 55 449
  7. Sommedieue 55 492
  8. Verdun 55 545

Verdun-Kesk kanton

  1. Belleray 55 042
  2. Dugny-sur-Meuse 55 166
  3. Verdun 55 545

Verdun-Lääne kanton

  1. Sivry-la-Perche 55 489
  2. Verdun 55 545