Meurthe-et-Moselle'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Meurthe-et-Moselle'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Lunéville, Nancy, Toul ja Vandœuvre-lès-Nancy on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Briey[muuda | muuda lähteteksti]

Audun-le-Romani kanton

  1. Anderny 54 015
  2. Audun-le-Roman 54 029
  3. Avillers 54 033
  4. Bettainvillers 54 066
  5. Beuvillers 54 069
  6. Crusnes 54 149
  7. Domprix 54 169
  8. Errouville 54 181
  9. Joppécourt 54 282
  10. Joudreville 54 284
  11. Landres 54 295
  12. Mairy-Mainville 54 334
  13. Malavillers 54 337
  14. Mercy-le-Bas 54 362
  15. Mercy-le-Haut 54 363
  16. Mont-Bonvillers 54 084
  17. Murville 54 394
  18. Piennes 54 425
  19. Preutin-Higny 54 436
  20. Saint-Supplet 54 489
  21. Sancy 54 491
  22. Serrouville 54 504
  23. Trieux 54 533
  24. Tucquegnieux 54 536
  25. Xivry-Circourt 54 598

Briey kanton

  1. Anoux 54 018
  2. Avril 54 036
  3. Les Baroches 54 048
  4. Briey 54 099
  5. Jœuf 54 280
  6. Lantéfontaine 54 302
  7. Lubey 54 326
  8. Mance 54 341
  9. Mancieulles 54 342

Chambley-Bussières'i kanton

  1. Chambley-Bussières 54 112
  2. Dampvitoux 54 153
  3. Hagéville 54 244
  4. Mars-la-Tour 54 353
  5. Onville 54 410
  6. Puxieux 54 441
  7. Saint-Julien-lès-Gorze 54 477
  8. Sponville 54 511
  9. Tronville 54 535
  10. Villecey-sur-Mad 54 570
  11. Waville 54 593
  12. Xonville 54 599

Conflans-en-Jarnisy kanton

  1. Abbéville-lès-Conflans 54 002
  2. Affléville 54 004
  3. Allamont 54 009
  4. Béchamps 54 058
  5. Boncourt 54 082
  6. Brainville 54 093
  7. Bruville 54 103
  8. Conflans-en-Jarnisy 54 136
  9. Doncourt-lès-Conflans 54 171
  10. Fléville-Lixières 54 198
  11. Friauville 54 213
  12. Giraumont 54 227
  13. Gondrecourt-Aix 54 231
  14. Hannonville-Suzémont 54 249
  15. Jarny 54 273
  16. Jeandelize 54 277
  17. Labry 54 286
  18. Mouaville 54 389
  19. Norroy-le-Sec 54 402
  20. Olley 54 408
  21. Ozerailles 54 413
  22. Puxe 54 440
  23. Saint-Marcel 54 478
  24. Thumeréville 54 524
  25. Ville-sur-Yron 54 581

Longuyoni kanton

  1. Allondrelle-la-Malmaison 54 011
  2. Beuveille 54 067
  3. Charency-Vezin 54 118
  4. Colmey 54 134
  5. Cons-la-Grandville 54 137
  6. Doncourt-lès-Longuyon 54 172
  7. Épiez-sur-Chiers 54 178
  8. Fresnois-la-Montagne 54 212
  9. Grand-Failly 54 236
  10. Han-devant-Pierrepont 54 602
  11. Longuyon 54 322
  12. Montigny-sur-Chiers 54 378
  13. Othe 54 412
  14. Petit-Failly 54 420
  15. Pierrepont 54 428
  16. Saint-Jean-lès-Longuyon 54 476
  17. Saint-Pancré 54 485
  18. Tellancourt 54 514
  19. Ugny 54 537
  20. Villers-la-Chèvre 54 574
  21. Villers-le-Rond 54 576
  22. Villette 54 582
  23. Viviers-sur-Chiers 54 590

Longwy kanton

  1. Longwy 54 323

Herserange'i kanton

  1. Haucourt-Moulaine 54 254
  2. Herserange 54 261
  3. Hussigny-Godbrange 54 270
  4. Longlaville 54 321
  5. Mexy 54 367
  6. Saulnes 54 493

Homécourti kanton

  1. Auboué 54 028
  2. Batilly 54 051
  3. Hatrize 54 253
  4. Homécourt 54 263
  5. Jouaville 54 283
  6. Moineville 54 371
  7. Moutiers 54 391
  8. Saint-Ail 54 469
  9. Valleroy 54 542

Mont-Saint-Martini kanton

  1. Chenières 54 127
  2. Cosnes-et-Romain 54 138
  3. Cutry 54 151
  4. Gorcy 54 234
  5. Lexy 54 314
  6. Mont-Saint-Martin 54 382
  7. Réhon 54 451
  8. Ville-Houdlémont 54 572

Villerupti kanton

  1. Baslieux 54 049
  2. Bazailles 54 056
  3. Boismont 54 081
  4. Bréhain-la-Ville 54 096
  5. Fillières 54 194
  6. Laix 54 290
  7. Morfontaine 54 385
  8. Thil 54 521
  9. Tiercelet 54 525
  10. Ville-au-Montois 54 568
  11. Villers-la-Montagne 54 575
  12. Villerupt 54 580

Lunéville[muuda | muuda lähteteksti]

Arracourt'i kanton

  1. Arracourt 54 023
  2. Athienville 54 026
  3. Bathelémont 54 050
  4. Bezange-la-Grande 54 071
  5. Bures 54 106
  6. Coincourt 54 133
  7. Juvrecourt 54 285
  8. Mouacourt 54 388
  9. Parroy 54 418
  10. Réchicourt-la-Petite 54 446
  11. Xures 54 601

Baccarat' kanton

  1. Azerailles 54 038
  2. Baccarat 54 039
  3. Bertrichamps 54 065
  4. Brouville 54 101
  5. Deneuvre 54 154
  6. Flin 54 199
  7. Fontenoy-la-Joûte 54 201
  8. Gélacourt 54 217
  9. Glonville 54 229
  10. Hablainville 54 243
  11. Lachapelle 54 287
  12. Merviller 54 365
  13. Mignéville 54 368
  14. Montigny 54 377
  15. Pettonville 54 422
  16. Reherrey 54 450
  17. Thiaville-sur-Meurthe 54 519
  18. Vacqueville 54 539
  19. Vaxainville 54 555
  20. Veney 54 560

Badonvilleri kanton

  1. Angomont 54 017
  2. Badonviller 54 040
  3. Bionville 54 075
  4. Bréménil 54 097
  5. Fenneviller 54 191
  6. Neufmaisons 54 396
  7. Neuviller-lès-Badonviller 54 398
  8. Pexonne 54 423
  9. Pierre-Percée 54 427
  10. Raon-lès-Leau 54 443
  11. Sainte-Pôle 54 484
  12. Saint-Maurice-aux-Forges 54 481

Bayoni kanton

  1. Barbonville 54 045
  2. Bayon 54 054
  3. Blainville-sur-l'Eau 54 076
  4. Borville 54 085
  5. Brémoncourt 54 098
  6. Charmois 54 121
  7. Clayeures 54 130
  8. Damelevières 54 152
  9. Domptail-en-l'Air 54 170
  10. Einvaux 54 175
  11. Froville 54 216
  12. Haigneville 54 245
  13. Haussonville 54 256
  14. Landécourt 54 293
  15. Lorey 54 324
  16. Loromontzey 54 325
  17. Méhoncourt 54 359
  18. Romain 54 461
  19. Rozelieures 54 467
  20. Saint-Boingt 54 471
  21. Saint-Germain 54 475
  22. Saint-Mard 54 479
  23. Saint-Rémy-aux-Bois 54 487
  24. Velle-sur-Moselle 54 559
  25. Vigneulles 54 565
  26. Villacourt 54 567
  27. Virecourt 54 585

Blâmonti kanton

  1. Amenoncourt 54 013
  2. Ancerviller 54 014
  3. Autrepierre 54 030
  4. Avricourt 54 035
  5. Barbas 54 044
  6. Blâmont 54 077
  7. Blémerey 54 078
  8. Buriville 54 107
  9. Chazelles-sur-Albe 54 124
  10. Domèvre-sur-Vezouze 54 161
  11. Domjevin 54 163
  12. Emberménil 54 177
  13. Fréménil 54 210
  14. Frémonville 54 211
  15. Gogney 54 230
  16. Gondrexon 54 233
  17. Halloville 54 246
  18. Harbouey 54 251
  19. Herbéviller 54 259
  20. Igney 54 271
  21. Leintrey 54 308
  22. Montreux 54 381
  23. Nonhigny 54 401
  24. Ogéviller 54 406
  25. Réclonville 54 447
  26. Reillon 54 452
  27. Remoncourt 54 457
  28. Repaix 54 458
  29. Saint-Martin 54 480
  30. Vaucourt 54 551
  31. Vého 54 556
  32. Verdenal 54 562
  33. Xousse 54 600

Cirey-sur-Vezouze'i kanton

  1. Bertrambois 54 064
  2. Cirey-sur-Vezouze 54 129
  3. Parux 54 419
  4. Petitmont 54 421
  5. Saint-Sauveur 54 488
  6. Tanconville 54 512
  7. Val-et-Châtillon 54 540

Gerbévilleri kanton

  1. Essey-la-Côte 54 183
  2. Fraimbois 54 206
  3. Franconville 54 209
  4. Gerbéviller 54 222
  5. Giriviller 54 228
  6. Haudonville 54 255
  7. Lamath 54 292
  8. Magnières 54 331
  9. Mattexey 54 356
  10. Mont-sur-Meurthe 54 383
  11. Moriviller 54 386
  12. Moyen 54 393
  13. Rehainviller 54 449
  14. Remenoville 54 455
  15. Seranville 54 501
  16. Vallois 54 543
  17. Vathiménil 54 550
  18. Vennezey 54 561
  19. Xermaménil 54 595

Lunéville-Lõuna kanton

  1. Bénaménil 54 061
  2. Chanteheux 54 116
  3. Chenevières 54 125
  4. Crion 54 147
  5. Croismare 54 148
  6. Hénaménil 54 258
  7. Hériménil 54 260
  8. Jolivet 54 281
  9. Laneuveville-aux-Bois 54 297
  10. Laronxe 54 303
  11. Lunéville 54 329
  12. Manonviller 54 349
  13. Marainviller 54 350
  14. Moncel-lès-Lunéville 54 373
  15. Saint-Clément 54 472
  16. Sionviller 54 507
  17. Thiébauménil 54 520

Lunéville-Põhja kanton

  1. Anthelupt 54 020
  2. Bauzemont 54 053
  3. Bienville-la-Petite 54 074
  4. Bonviller 54 083
  5. Courbesseaux 54 139
  6. Crévic 54 145
  7. Deuxville 54 155
  8. Drouville 54 173
  9. Einville-au-Jard 54 176
  10. Flainval 54 195
  11. Hoéville 54 262
  12. Hudiviller 54 269
  13. Lunéville 54 329
  14. Maixe 54 335
  15. Raville-sur-Sânon 54 445
  16. Serres 54 502
  17. Sommerviller 54 509
  18. Valhey 54 541
  19. Vitrimont 54 588

Nancy[muuda | muuda lähteteksti]

Dieulouardi kanton

  1. Blénod-lès-Pont-à-Mousson 54 079
  2. Dieulouard 54 157
  3. Fey-en-Haye 54 193
  4. Jezainville 54 279
  5. Maidières 54 332
  6. Montauville 54 375
  7. Norroy-lès-Pont-à-Mousson 54 403
  8. Pagny-sur-Moselle 54 415
  9. Prény 54 435
  10. Vandières 54 546
  11. Villers-sous-Prény 54 579

Haroué kanton

  1. Affracourt 54 005
  2. Bainville-aux-Miroirs 54 042
  3. Benney 54 062
  4. Bouzanville 54 092
  5. Bralleville 54 094
  6. Ceintrey 54 109
  7. Crantenoy 54 142
  8. Crévéchamps 54 144
  9. Diarville 54 156
  10. Gerbécourt-et-Haplemont 54 221
  11. Germonville 54 224
  12. Gripport 54 238
  13. Haroué 54 252
  14. Housséville 54 268
  15. Jevoncourt 54 278
  16. Laneuveville-devant-Bayon 54 299
  17. Lebeuville 54 307
  18. Lemainville 54 309
  19. Leménil-Mitry 54 310
  20. Mangonville 54 344
  21. Neuviller-sur-Moselle 54 399
  22. Ormes-et-Ville 54 411
  23. Roville-devant-Bayon 54 465
  24. Saint-Firmin 54 473
  25. Saint-Remimont 54 486
  26. Tantonville 54 513
  27. Vaudeville 54 553
  28. Vaudigny 54 554
  29. Voinémont 54 591
  30. Xirocourt 54 597

Jarville-la-Malgrange'i kanton

  1. Heillecourt 54 257
  2. Houdemont 54 265
  3. Jarville-la-Malgrange 54 274
  4. Ludres 54 328

Laxou kanton

  1. Laxou 54 304
  2. Villers-lès-Nancy 54 578

Malzéville'i kanton

  1. Agincourt 54 006
  2. Amance 54 012
  3. Bouxières-aux-Chênes 54 089
  4. Bouxières-aux-Dames 54 090
  5. Brin-sur-Seille 54 100
  6. Custines 54 150
  7. Dommartin-sous-Amance 54 168
  8. Eulmont 54 186
  9. Laître-sous-Amance 54 289
  10. Lay-Saint-Christophe 54 305
  11. Malzéville 54 339

Nancy-Ida kanton

  1. Nancy 54 395

Nancy-Lääne kanton

  1. Nancy 54 395

Nancy-Lõuna kanton

  1. Nancy 54 395

Nancy-Põhja kanton

  1. Nancy 54 395

Neuves-Maisons'i kanton

  1. Bainville-sur-Madon 54 043
  2. Chaligny 54 111
  3. Chavigny 54 123
  4. Maizières 54 336
  5. Maron 54 352
  6. Méréville 54 364
  7. Messein 54 366
  8. Neuves-Maisons 54 397
  9. Pont-Saint-Vincent 54 432

Nomeny kanton

  1. Abaucourt 54 001
  2. Armaucourt 54 021
  3. Arraye-et-Han 54 024
  4. Belleau 54 059
  5. Bey-sur-Seille 54 070
  6. Bratte 54 095
  7. Chenicourt 54 126
  8. Clémery 54 131
  9. Éply 54 179
  10. Faulx 54 188
  11. Jeandelaincourt 54 276
  12. Lanfroicourt 54 301
  13. Létricourt 54 313
  14. Leyr 54 315
  15. Mailly-sur-Seille 54 333
  16. Malleloy 54 338
  17. Moivrons 54 372
  18. Montenoy 54 376
  19. Nomeny 54 400
  20. Phlin 54 424
  21. Raucourt 54 444
  22. Rouves 54 464
  23. Sivry 54 508
  24. Thézey-Saint-Martin 54 517
  25. Villers-lès-Moivrons 54 577

Pompey kanton

  1. Champigneulles 54 115
  2. Frouard 54 215
  3. Marbache 54 351
  4. Maxéville 54 357
  5. Pompey 54 430
  6. Saizerais 54 490

Pont-à-Moussoni kanton

  1. Atton 54 027
  2. Autreville-sur-Moselle 54 031
  3. Belleville 54 060
  4. Bezaumont 54 072
  5. Bouxières-sous-Froidmont 54 091
  6. Champey-sur-Moselle 54 114
  7. Landremont 54 294
  8. Lesménils 54 312
  9. Loisy 54 320
  10. Millery 54 369
  11. Morville-sur-Seille 54 387
  12. Mousson 54 390
  13. Pont-à-Mousson 54 431
  14. Port-sur-Seille 54 433
  15. Sainte-Geneviève 54 474
  16. Ville-au-Val 54 569
  17. Vittonville 54 589

Saint-Maxi kanton

  1. Dommartemont 54 165
  2. Essey-lès-Nancy 54 184
  3. Saint-Max 54 482

Saint-Nicolas-de-Porti kanton

  1. Azelot 54 037
  2. Burthecourt-aux-Chênes 54 108
  3. Coyviller 54 141
  4. Dombasle-sur-Meurthe 54 159
  5. Ferrières 54 192
  6. Flavigny-sur-Moselle 54 196
  7. Lupcourt 54 330
  8. Manoncourt-en-Vermois 54 345
  9. Richardménil 54 459
  10. Rosières-aux-Salines 54 462
  11. Saffais 54 468
  12. Saint-Nicolas-de-Port 54 483
  13. Tonnoy 54 527
  14. Ville-en-Vermois 54 571

Seichamps'i kanton

  1. Champenoux 54 113
  2. Laneuvelotte 54 296
  3. Mazerulles 54 358
  4. Moncel-sur-Seille 54 374
  5. Pulnoy 54 439
  6. Saulxures-lès-Nancy 54 495
  7. Seichamps 54 498
  8. Sornéville 54 510
  9. Velaine-sous-Amance 54 558

Tomblaine'i kanton

  1. Art-sur-Meurthe 54 025
  2. Buissoncourt 54 104
  3. Cerville 54 110
  4. Erbéviller-sur-Amezule 54 180
  5. Fléville-devant-Nancy 54 197
  6. Gellenoncourt 54 219
  7. Haraucourt 54 250
  8. Laneuveville-devant-Nancy 54 300
  9. Lenoncourt 54 311
  10. Réméréville 54 456
  11. Tomblaine 54 526
  12. Varangéville 54 549

Vandœuvre-lès-Nancy-Ida kanton

  1. Vandœuvre-lès-Nancy 54 547

Vandœuvre-lès-Nancy-Lääne kanton

  1. Vandœuvre-lès-Nancy 54 547

Vézelise'i kanton

  1. Autrey 54 032
  2. Chaouilley 54 117
  3. Clérey-sur-Brenon 54 132
  4. Dommarie-Eulmont 54 164
  5. Étreval 54 185
  6. Forcelles-Saint-Gorgon 54 203
  7. Forcelles-sous-Gugney 54 204
  8. Fraisnes-en-Saintois 54 207
  9. Frolois 54 214
  10. Goviller 54 235
  11. Gugney 54 241
  12. Hammeville 54 247
  13. Houdelmont 54 264
  14. Houdreville 54 266
  15. Lalœuf 54 291
  16. Marthemont 54 354
  17. Ognéville 54 407
  18. Omelmont 54 409
  19. Parey-Saint-Césaire 54 417
  20. Pierreville 54 429
  21. Praye 54 434
  22. Pulligny 54 437
  23. Quevilloncourt 54 442
  24. Saxon-Sion 54 497
  25. Thélod 54 515
  26. They-sous-Vaudemont 54 516
  27. Thorey-Lyautey 54 522
  28. Vaudémont 54 552
  29. Vézelise 54 563
  30. Viterne 54 586
  31. Vitrey 54 587
  32. Vroncourt 54 592
  33. Xeuilley 54 596

Toul[muuda | muuda lähteteksti]

Colombey-les-Belles'i kanton

  1. Aboncourt 54 003
  2. Allain 54 008
  3. Allamps 54 010
  4. Bagneux 54 041
  5. Barisey-au-Plain 54 046
  6. Barisey-la-Côte 54 047
  7. Battigny 54 052
  8. Beuvezin 54 068
  9. Colombey-les-Belles 54 135
  10. Courcelles 54 140
  11. Crépey 54 143
  12. Dolcourt 54 158
  13. Favières 54 189
  14. Fécocourt 54 190
  15. Gélaucourt 54 218
  16. Gémonville 54 220
  17. Germiny 54 223
  18. Gibeaumeix 54 226
  19. Grimonviller 54 237
  20. Mont-l'Étroit 54 379
  21. Pulney 54 438
  22. Saulxerotte 54 494
  23. Saulxures-lès-Vanne 54s 496
  24. Selaincourt 54 500
  25. Thuilley-aux-Groseilles 54 523
  26. Tramont-Émy 54 529
  27. Tramont-Lassus 54 530
  28. Tramont-Saint-André 54 531
  29. Uruffe 54 538
  30. Vandeléville 54 545
  31. Vannes-le-Châtel 54 548

Domèvre-en-Haye kanton

  1. Andilly 54 016
  2. Ansauville 54 019
  3. Avrainville 54 034
  4. Beaumont 54 057
  5. Bernécourt 54 063
  6. Domèvre-en-Haye 54 160
  7. Francheville 54 208
  8. Gézoncourt 54 225
  9. Griscourt 54 239
  10. Grosrouvres 54 240
  11. Hamonville 54 248
  12. Jaillon 54 272
  13. Liverdun 54 318
  14. Mamey 54 340
  15. Mandres-aux-Quatre-Tours 54 343
  16. Manoncourt-en-Woëvre 54 346
  17. Manonville 54 348
  18. Martincourt 54 355
  19. Minorville 54 370
  20. Noviant-aux-Prés 54 404
  21. Rogéville 54 460
  22. Rosières-en-Haye 54 463
  23. Royaumeix 54 466
  24. Tremblecourt 54 532
  25. Velaine-en-Haye 54 557
  26. Villers-en-Haye 54 573
  27. Villey-Saint-Étienne 54 584

Thiaucourt-Regniéville kanton

  1. Arnaville 54 022
  2. Bayonville-sur-Mad 54 055
  3. Bouillonville 54 087
  4. Charey 54 119
  5. Dommartin-la-Chaussée 54 166
  6. Essey-et-Maizerais 54 182
  7. Euvezin 54 187
  8. Flirey 54 200
  9. Jaulny 54 275
  10. Limey-Remenauville 54 316
  11. Lironville 54 317
  12. Pannes 54 416
  13. Rembercourt-sur-Mad 54 453
  14. Saint-Baussant 54 470
  15. Seicheprey 54 499
  16. Thiaucourt-Regniéville 54 518
  17. Vandelainville 54 544
  18. Viéville-en-Haye 54 564
  19. Vilcey-sur-Trey 54 566
  20. Xammes 54 594

Toul-Lõuna kanton

  1. Bicqueley 54 073
  2. Blénod-lès-Toul 54 080
  3. Bulligny 54 105
  4. Charmes-la-Côte 54 120
  5. Chaudeney-sur-Moselle 54 122
  6. Choloy-Ménillot 54 128
  7. Crézilles 54 146
  8. Domgermain 54 162
  9. Gye 54 242
  10. Mont-le-Vignoble 54 380
  11. Moutrot 54 392
  12. Ochey 54 405
  13. Pierre-la-Treiche 54 426
  14. Sexey-aux-Forges 54 505
  15. Toul 54 528
  16. Villey-le-Sec 54 583

Toul-Põhja kanton

  1. Aingeray 54 007
  2. Boucq 54 086
  3. Bouvron 54 088
  4. Bruley 54 102
  5. Dommartin-lès-Toul 54 167
  6. Écrouves 54 174
  7. Fontenoy-sur-Moselle 54 202
  8. Foug 54 205
  9. Gondreville 54 232
  10. Lagney 54 288
  11. Laneuveville-derrière-Foug 54 298
  12. Lay-Saint-Remy 54 306
  13. Lucey 54 327
  14. Ménil-la-Tour 54 360
  15. Pagney-derrière-Barine 54 414
  16. Sanzey 54 492
  17. Sexey-les-Bois 54 506
  18. Toul 54 528
  19. Trondes 54 534