MediaWiki arutelu:Tagline

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Selliseid muudatusi peaks mujal tegema. Muutujate mõte on selles et saab teha ühes kohas muudatuse ja muutus kajastub kõikjal, mitte ei pea iga kohta käsitsi üle käima kui on vaja väärtust muuta.

Vikipeedia sõna saab kätte ka näiteks sellise kutsumisega: {{ns:4}}. Keegi teadjam võiks selgitada mis vahe neil on --TarmoK 5. oktoober 2005, kell 18.04 (UTC)

{{ns:number}} annab järjekorrast vastava nimeruumi nimi. See töötaks, aga pole just kõige õigem viis. Ajutiselt saaks teha mingi malli, seni kuni saab {{SITENAME}} ära muudetud (või saab teada, et seda ei saa muuta). Peep 5. oktoober 2005, kell 18.15 (UTC)
Peale selle, ma ei usu, et me tahaksime kunagi muuta sõna "Vikipeedia". Peep 5. oktoober 2005, kell 18.17 (UTC)
Võin nüüd küll eksida kuid natuke edasi mõeldes (ja Peebu väikese suunamisega) on see asi minu arust nii et kõik need MediaWiki nimeruumi tekstid on MediaWiki tarkvara tekstid ja me tegeleme siin sisuliselt tarkvara tõlkimisega eesti keelde. Ja sellepärast ongi sellised muutuvad kohad muutujatega, sest MediaWiki tarkvara kasutatakse ja tullakse kasutama ka mujal. Nii et näiteks igal pool kus sooviksime näha Vikipeedia peaks siin nimeruumis alati kasutama seda {{SITENAME}} muutujat. Eri küsimus on kas seda muutujat saab eestikeelse Vikipeedia jaoks ära muuta ja kes seda saab teha (kelle poole peab pöörduma) --TarmoK 5. oktoober 2005, kell 19.02 (UTC)
ja näide tegelikusest kuhu see "vikipeedia" sõnaga asendamine viib (on viinud): neti.ee otsingu tulemused mitmegi saidi lehekülgede pealkirjades on sõna "Vikipeedia" (tänud Peebule lingi eest) --TarmoK 6. oktoober 2005, kell 20.05 (UTC)
Jah, seda ma olen varemgi märganud. Kohalikud muudatused poleks kunagi tohtinud keelefaili jõuda. Peep 6. oktoober 2005, kell 20.22 (UTC)

Kui jätaks selle üldse ära? Igatahes arvutist loetuna on see liigne. Andres 11. mai 2006, kell 19.09 (UTC)