Mayenne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud kõik Mayenne'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood.

Château-Gontier' ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Bierné kanton

  1. Argenton-Notre-Dame 53 006
  2. Bierné 53 029
  3. Châtelain 53 063
  4. Coudray 53 078
  5. Daon 53 089
  6. Gennes-sur-Glaize 53 104
  7. Longuefuye 53 138
  8. Saint-Denis-d'Anjou 53 210
  9. Saint-Laurent-des-Mortiers 53 231
  10. Saint-Michel-de-Feins 53 241

Château-Gontier-Esti kanton

  1. Azé 53 014
  2. Château-Gontier 53 062
  3. Fromentières 53 101
  4. Ménil 53 150
  5. Saint-Fort 53 215

Château-Gontier-Ouesti kanton

  1. Ampoigné 53 004
  2. Château-Gontier 53 062
  3. Chemazé 53 066
  4. Houssay 53 117
  5. Laigné 53 124
  6. Loigné-sur-Mayenne 53 136
  7. Marigné-Peuton 53 145
  8. Origné 53 172
  9. Saint-Sulpice 53 254

Cossé-le-Vivieni kanton

  1. La Chapelle-Craonnaise 53 058
  2. Cosmes 53 075
  3. Cossé-le-Vivien 53 077
  4. Cuillé 53 088
  5. Gastines 53 102
  6. Laubrières 53 128
  7. Méral 53 151
  8. Peuton 53 178
  9. Quelaines-Saint-Gault 53 186
  10. Saint-Poix 53 250
  11. Simplé 53 260

Craoni kanton

  1. Athée 53 012
  2. La Boissière 53 033
  3. Bouchamps-lès-Craon 53 035
  4. Chérancé 53 068
  5. Craon 53 084
  6. Denazé 53 090
  7. Livré-la-Touche 53 135
  8. Mée 53 148
  9. Niafles 53 165
  10. Pommerieux 53 180
  11. Saint-Martin-du-Limet 53 240
  12. Saint-Quentin-les-Anges 53 251
  13. La Selle-Craonnaise 53 258

Grez-en-Bouère'i kanton

  1. Ballée 53 017
  2. Beaumont-Pied-de-Bœuf 53 027
  3. Bouère 53 036
  4. Bouessay 53 037
  5. Le Buret 53 046
  6. Grez-en-Bouère 53 110
  7. Préaux 53 184
  8. Ruillé-Froid-Fonds 53 193
  9. Saint-Brice 53 203
  10. Saint-Charles-la-Forêt 53 206
  11. Saint-Loup-du-Dorat 53 233
  12. Villiers-Charlemagne 53 273

Saint-Aignan-sur-Roë kanton

  1. Ballots 53 018
  2. Brains-sur-les-Marches 53 041
  3. Congrier 53 073
  4. Fontaine-Couverte 53 098
  5. Renazé 53 188
  6. La Roë 53 191
  7. La Rouaudière 53 192
  8. Saint-Aignan-sur-Roë 53 197
  9. Saint-Erblon 53 214
  10. Saint-Michel-de-la-Roë 53 242
  11. Saint-Saturnin-du-Limet 53 253
  12. Senonnes 53 259

Lavali ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Argentré kanton

  1. Argentré 53 007
  2. Bonchamp-lès-Laval 53 034
  3. Châlons-du-Maine 53 049
  4. La Chapelle-Anthenaise 53 056
  5. Forcé 53 099
  6. Louverné 53 140
  7. Louvigné 53 141
  8. Montflours 53 156
  9. Parné-sur-Roc 53 175

Chaillandi kanton

  1. Andouillé 53 005
  2. La Baconnière 53 015
  3. La Bigottière 53 031
  4. Chailland 53 048
  5. La Croixille 53 086
  6. Juvigné 53 123
  7. Saint-Germain-le-Guillaume 53 225
  8. Saint-Hilaire-du-Maine 53 226
  9. Saint-Pierre-des-Landes 53 245

Évroni kanton

  1. Assé-le-Bérenger 53 010
  2. Châtres-la-Forêt 53 065
  3. Évron 53 097
  4. Livet 53 134
  5. Mézangers 53 153
  6. Neau 53 163
  7. Saint-Christophe-du-Luat 53 207
  8. Sainte-Gemmes-le-Robert 53 218
  9. Saint-Georges-sur-Erve 53 221
  10. Vimarcé 53 274
  11. Voutré 53 276

Laval-Sud-Ouesti kanton

  1. Laval 53 130

Laval-Esti kanton

  1. Entrammes 53 094
  2. Laval 53 130

Laval-Nord-Esti kanton

  1. Changé 53 054
  2. Laval 53 130
  3. Saint-Germain-le-Fouilloux 53 224
  4. Saint-Jean-sur-Mayenne 53 229

Laval-Nord-Ouesti kanton

  1. Laval 53 130

Laval-Saint-Nicolas' kanton

  1. Laval 53 130

Loironi kanton

  1. Beaulieu-sur-Oudon 53 026
  2. Le Bourgneuf-la-Forêt 53 039
  3. Bourgon 53 040
  4. La Brûlatte 53 045
  5. Le Genest-Saint-Isle 53 103
  6. La Gravelle 53 108
  7. Launay-Villiers 53 129
  8. Loiron 53 137
  9. Montjean 53 158
  10. Olivet 53 169
  11. Port-Brillet 53 182
  12. Ruillé-le-Gravelais 53 194
  13. Saint-Cyr-le-Gravelais 53 209
  14. Saint-Ouën-des-Toits 53 243
  15. Saint-Pierre-la-Cour 53 247

Meslay-du-Maine'i kanton

  1. Arquenay 53 009
  2. Bannes 53 019
  3. La Bazouge-de-Chemeré 53 022
  4. Bazougers 53 025
  5. Le Bignon-du-Maine 53 030
  6. Chémeré-le-Roi 53 067
  7. Cossé-en-Champagne 53 076
  8. La Cropte 53 087
  9. Épineux-le-Seguin 53 095
  10. Maisoncelles-du-Maine 53 143
  11. Meslay-du-Maine 53 152
  12. Saint-Denis-du-Maine 53 212
  13. Saint-Georges-le-Fléchard 53 220
  14. Saulges 53 257

Montsûrsi kanton

  1. Brée 53 043
  2. La Chapelle-Rainsouin 53 059
  3. Deux-Évailles 53 092
  4. Gesnes 53 105
  5. Montourtier 53 159
  6. Montsûrs 53 161
  7. Saint-Céneré 53 205
  8. Saint-Ouën-des-Vallons 53 244
  9. Soulgé-sur-Ouette 53 262

Saint-Berthevini kanton

  1. Ahuillé 53 001
  2. Astillé 53 011
  3. Courbeveille 53 082
  4. L'Huisserie 53 119
  5. Montigné-le-Brillant 53 157
  6. Nuillé-sur-Vicoin 53 168
  7. Saint-Berthevin 53 201

Sainte-Suzanne'i kanton

  1. Blandouet 53 032
  2. Chammes 53 050
  3. Sainte-Suzanne 53 255
  4. Saint-Jean-sur-Erve 53 228
  5. Saint-Léger 53 232
  6. Saint-Pierre-sur-Erve 53 248
  7. Thorigné-en-Charnie 53 264
  8. Torcé-Viviers-en-Charnie 53 265
  9. Vaiges 53 267

Mayenne'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Ambrières-les-Vallées' kanton

  1. Ambrières-les-Vallées 53 003
  2. Chantrigné 53 055
  3. Couesmes-Vaucé 53 079
  4. La Haie-Traversaine 53 111
  5. Le Pas 53 176
  6. Saint-Loup-du-Gast 53 234
  7. Soucé 53 261

Bais' kanton

  1. Bais 53 016
  2. Champgenéteux 53 053
  3. Hambers 53 113
  4. Izé 53 120
  5. Jublains 53 122
  6. Saint-Martin-de-Connée 53 239
  7. Saint-Pierre-sur-Orthe 53 249
  8. Saint-Thomas-de-Courceriers 53 256
  9. Trans 53 266

Couptraini kanton

  1. Chevaigné-du-Maine 53 069
  2. Couptrain 53 080
  3. Javron-les-Chapelles 53 121
  4. Lignières-Orgères 53 133
  5. Madré 53 142
  6. Neuilly-le-Vendin 53 164
  7. La Pallu 53 173
  8. Saint-Aignan-de-Couptrain 53 196
  9. Saint-Calais-du-Désert 53 204

Ernée kanton

  1. Ernée 53 096
  2. Larchamp 53 126
  3. Montenay 53 155
  4. La Pellerine 53 177
  5. Saint-Denis-de-Gastines 53 211
  6. Vautorte 53 269

Gorroni kanton

  1. Brecé 53 042
  2. Carelles 53 047
  3. Châtillon-sur-Colmont 53 064
  4. Colombiers-du-Plessis 53 071
  5. Gorron 53 107
  6. Hercé 53 115
  7. Lesbois 53 131
  8. Levaré 53 132
  9. Saint-Aubin-Fosse-Louvain 53 199
  10. Saint-Mars-sur-Colmont 53 237
  11. Vieuvy 53 270

Le Horpsi kanton

  1. Champéon 53 051
  2. La Chapelle-au-Riboul 53 057
  3. Charchigné 53 061
  4. Le Ham 53 112
  5. Hardanges 53 114
  6. Le Horps 53 116
  7. Montreuil-Poulay 53 160
  8. Le Ribay 53 190

Landivy kanton

  1. Désertines 53 091
  2. La Dorée 53 093
  3. Fougerolles-du-Plessis 53 100
  4. Landivy 53 125
  5. Montaudin 53 154
  6. Pontmain 53 181
  7. Saint-Berthevin-la-Tannière 53 202
  8. Saint-Ellier-du-Maine 53 213
  9. Saint-Mars-sur-la-Futaie 53 238

Lassay-les-Châteaux' kanton

  1. Le Housseau-Brétignolles 53 118
  2. Lassay-les-Châteaux 53 127
  3. Rennes-en-Grenouilles 53 189
  4. Sainte-Marie-du-Bois 53 235
  5. Saint-Julien-du-Terroux 53 230
  6. Thuboeuf 53 263

Mayenne-Esti kanton

  1. Aron 53 008
  2. La Bazoge-Montpinçon 53 021
  3. La Bazouge-des-Alleux 53 023
  4. Belgeard 53 028
  5. Commer 53 072
  6. Grazay 53 109
  7. Marcillé-la-Ville 53 144
  8. Martigné-sur-Mayenne 53 146
  9. Mayenne 53 147
  10. Moulay 53 162
  11. Sacé 53 195
  12. Saint-Fraimbault-de-Prières 53 216

Mayenne-Ouesti kanton

  1. Alexain 53 002
  2. Contest 53 074
  3. Mayenne 53 147
  4. Oisseau 53 170
  5. Parigné-sur-Braye 53 174
  6. Placé 53 179
  7. Saint-Baudelle 53 200
  8. Saint-Georges-Buttavent 53 219
  9. Saint-Germain-d'Anxure 53 222

Pré-en-Paili kanton

  1. Boulay-les-Ifs 53 038
  2. Champfrémont 53 052
  3. Pré-en-Pail 53 185
  4. Ravigny 53 187
  5. Saint-Cyr-en-Pail 53 208
  6. Saint-Pierre-des-Nids 53 246
  7. Saint-Samson 53 252

Villaines-la-Juheli kanton

  1. Averton 53 013
  2. Courcité 53 083
  3. Crennes-sur-Fraubée 53 085
  4. Gesvres 53 106
  5. Loupfougères 53 139
  6. Saint-Aubin-du-Désert 53 198
  7. Saint-Germain-de-Coulamer 53 223
  8. Saint-Mars-du-Désert 53 236
  9. Villaines-la-Juhel 53 271
  10. Villepail 53 272