Marne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Marne'i departemangu haldusüksuste loetelu toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Châlons-en-Champagne, Épernay, Reims ja Vitry-le-François on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Châlons-en-Champagne[muuda | muuda lähteteksti]

Châlons-en-Champagne 1. kanton

  1. Châlons-en-Champagne 51 108

Châlons-en-Champagne 2. kanton

  1. Aigny 51 003
  2. Châlons-en-Champagne 51 108
  3. Condé-sur-Marne 51 161
  4. Les Grandes-Loges 51 278
  5. Isse 51 301
  6. Juvigny 51 312
  7. Recy 51 453
  8. Saint-Étienne-au-Temple 51 476
  9. Saint-Martin-sur-le-Pré 51 504
  10. La Veuve 51 617
  11. Vraux 51 656

Châlons-en-Champagne 3. kanton

  1. Châlons-en-Champagne 51 108
  2. Compertrix 51 160
  3. Coolus 51 168
  4. Fagnières 51 242
  5. Saint-Gibrien 51 483

Châlons-en-Champagne 4. kanton

  1. Châlons-en-Champagne 51 108
  2. Saint-Memmie 51 506

Écury-sur-Coole'i kanton

  1. Athis 51 018
  2. Aulnay-sur-Marne 51 023
  3. Breuvery-sur-Coole 51 087
  4. Bussy-Lettrée 51 099
  5. Cernon 51 106
  6. Champigneul-Champagne 51 117
  7. Cheniers 51 146
  8. Cheppes-la-Prairie 51 148
  9. Cherville 51 150
  10. Coupetz 51 178
  11. Écury-sur-Coole 51 227
  12. Faux-Vésigneul 51 244
  13. Jâlons 51 303
  14. Mairy-sur-Marne 51 339
  15. Matougues 51 357
  16. Nuisement-sur-Coole 51 409
  17. Saint-Martin-aux-Champs 51 502
  18. Saint-Pierre 51 509
  19. Saint-Quentin-sur-Coole 51 512
  20. Sogny-aux-Moulins 51 538
  21. Soudron 51 556
  22. Thibie 51 566
  23. Togny-aux-Bœufs 51 574
  24. Vatry 51 595
  25. Villers-le-Château 51 634
  26. Vitry-la-Ville 51 648

Marsoni kanton

  1. Chepy 51 149
  2. Coupéville 51 179
  3. Courtisols 51 193
  4. Dampierre-sur-Moivre 51 208
  5. L'Épine 51 231
  6. Francheville 51 259
  7. Le Fresne 51 260
  8. Marson 51 354
  9. Moivre 51 371
  10. Moncetz-Longevas 51 372
  11. Omey 51 415
  12. Pogny 51 436
  13. Poix 51 438
  14. Saint-Germain-la-Ville 51 482
  15. Saint-Jean-sur-Moivre 51 490
  16. Sarry 51 525
  17. Somme-Vesle 51 548
  18. Vésigneul-sur-Marne 51 616

Suippes'i kanton

  1. Billy-le-Grand 51 061
  2. Bouy 51 078
  3. Bussy-le-Château 51 097
  4. La Cheppe 51 147
  5. Cuperly 51 203
  6. Dampierre-au-Temple 51 205
  7. Jonchery-sur-Suippe 51 307
  8. Livry-Louvercy 51 326
  9. Mourmelon-le-Grand 51 388
  10. Mourmelon-le-Petit 51 389
  11. Sainte-Marie-à-Py 51 501
  12. Saint-Hilaire-au-Temple 51 485
  13. Saint-Hilaire-le-Grand 51 486
  14. Somme-Suippe 51 546
  15. Souain-Perthes-lès-Hurlus 51 553
  16. Suippes 51 559
  17. Vadenay 51 587
  18. Vaudemange 51 599

Vertusi kanton

  1. Bergères-lès-Vertus 51 049
  2. Chaintrix-Bierges 51 107
  3. Clamanges 51 154
  4. Écury-le-Repos 51 226
  5. Étréchy 51 239
  6. Germinon 51 268
  7. Givry-lès-Loisy 51 273
  8. Loisy-en-Brie 51 327
  9. Pierre-Morains 51 430
  10. Pocancy 51 435
  11. Rouffy 51 469
  12. Saint-Mard-lès-Rouffy 51 499
  13. Soulières 51 558
  14. Trécon 51 578
  15. Val-des-Marais 51 158
  16. Vélye 51 603
  17. Vert-Toulon 51 611
  18. Vertus 51 612
  19. Villeneuve-Renneville-Chevigny 51 627
  20. Villeseneux 51 638
  21. Voipreux 51 651
  22. Vouzy 51 655

Épernay[muuda | muuda lähteteksti]

Anglure'i kanton

  1. Allemanche-Launay-et-Soyer 51 004
  2. Anglure 51 009
  3. Bagneux 51 032
  4. Baudement 51 041
  5. La Celle-sous-Chantemerle 51 103
  6. La Chapelle-Lasson 51 127
  7. Clesles 51 155
  8. Conflans-sur-Seine 51 162
  9. Esclavolles-Lurey 51 234
  10. Granges-sur-Aube 51 279
  11. Marcilly-sur-Seine 51 343
  12. Marsangis 51 353
  13. Saint-Just-Sauvage 51 492
  14. Saint-Quentin-le-Verger 51 511
  15. Saint-Saturnin 51 516
  16. Saron-sur-Aube 51 524
  17. Villiers-aux-Corneilles 51 642
  18. Vouarces 51 652

Avize'i kanton

  1. Avize 51 029
  2. Brugny-Vaudancourt 51 093
  3. Chavot-Courcourt 51 142
  4. Cramant 51 196
  5. Cuis 51 200
  6. Flavigny 51 251
  7. Gionges 51 271
  8. Grauves 51 281
  9. Les Istres-et-Bury 51 302
  10. Mancy 51 342
  11. Le Mesnil-sur-Oger 51 367
  12. Monthelon 51 378
  13. Morangis 51 384
  14. Moslins 51 387
  15. Oger 51 411
  16. Oiry 51 413
  17. Plivot 51 434
  18. Villers-aux-Bois 51 630

Ay' kanton

  1. Ambonnay 51 007
  2. Avenay-Val-d'Or 51 028
  3. Ay 51 030
  4. Bisseuil 51 064
  5. Bouzy 51 079
  6. Champillon 51 119
  7. Cormoyeux 51 173
  8. Cumières 51 202
  9. Dizy 51 210
  10. Fontaine-sur-Ay 51 256
  11. Germaine 51 266
  12. Hautvillers 51 287
  13. Louvois 51 331
  14. Magenta (Marne) 51 663
  15. Mareuil-sur-Ay 51 347
  16. Mutigny 51 392
  17. Romery 51 465
  18. Saint-Imoges 51 488
  19. Tauxières-Mutry 51 564
  20. Tours-sur-Marne 51 576

Dormans'i kanton

  1. Boursault 51 076
  2. Le Breuil 51 085
  3. Champvoisy 51 121
  4. Courthiézy 51 192
  5. Dormans 51 217
  6. Festigny 51 249
  7. Igny-Comblizy 51 298
  8. Leuvrigny 51 320
  9. Mareuil-le-Port 51 346
  10. Nesle-le-Repons 51 396
  11. Œuilly 51 410
  12. Troissy 51 585
  13. Verneuil 51 609
  14. Vincelles 51 644

Épernay 1. kanton

  1. Épernay 51 230

Épernay 2. kanton

  1. Chouilly 51 153
  2. Damery 51 204
  3. Épernay 51 230
  4. Fleury-la-Rivière 51 252
  5. Mardeuil 51 344
  6. Moussy 51 390
  7. Pierry 51 431
  8. Saint-Martin-d'Ablois 51 002
  9. Vauciennes 51 597
  10. Venteuil 51 605
  11. Vinay 51 643

Esternay' kanton

  1. Bethon 51 056
  2. Bouchy-Saint-Genest 51 071
  3. Champguyon 51 116
  4. Chantemerle 51 124
  5. Châtillon-sur-Morin 51 137
  6. Courgivaux 51 185
  7. Escardes 51 233
  8. Les Essarts-lès-Sézanne 51 235
  9. Les Essarts-le-Vicomte 51 236
  10. Esternay 51 237
  11. La Forestière 51 258
  12. Joiselle 51 306
  13. Le Meix-Saint-Epoing 51 360
  14. Montgenost 51 376
  15. Nesle-la-Reposte 51 395
  16. Neuvy 51 402
  17. La Noue 51 407
  18. Potangis 51 443
  19. Réveillon 51 459
  20. Saint-Bon 51 473
  21. Villeneuve-la-Lionne 51 625

Fère-Champenoise'i kanton

  1. Angluzelles-et-Courcelles 51 010
  2. Bannes 51 035
  3. Broussy-le-Grand 51 090
  4. Connantray-Vaurefroy 51 164
  5. Connantre 51 165
  6. Corroy 51 176
  7. Courcemain 51 182
  8. Euvy 51 241
  9. Faux-Fresnay 51 243
  10. Fère-Champenoise 51 248
  11. Gourgançon 51 276
  12. Haussimont 51 285
  13. Lenharrée 51 319
  14. Marigny 51 351
  15. Montépreux 51 377
  16. Ognes 51 412
  17. Thaas 51 565
  18. Vassimont-et-Chapelaine 51 594

Montmiraili kanton

  1. Bergères-sous-Montmirail 51 050
  2. Boissy-le-Repos 51 070
  3. Charleville 51 129
  4. Corfélix 51 170
  5. Corrobert 51 175
  6. Fromentières 51 263
  7. Le Gault-Soigny 51 264
  8. Janvilliers 51 304
  9. Mécringes 51 359
  10. Montmirail 51 380
  11. Morsains 51 386
  12. Rieux 51 460
  13. Soizy-aux-Bois 51 542
  14. Le Thoult-Trosnay 51 570
  15. Tréfols 51 579
  16. Vauchamps 51 596
  17. Verdon 51 607
  18. Le Vézier 51 618
  19. La Villeneuve-lès-Charleville 51 626

Montmort-Lucy kanton

  1. Le Baizil 51 033
  2. Bannay 51 034
  3. Baye 51 042
  4. Beaunay 51 045
  5. La Caure 51 100
  6. Chaltrait 51 110
  7. Champaubert 51 113
  8. La Chapelle-sous-Orbais 51 128
  9. Coizard-Joches 51 157
  10. Congy 51 163
  11. Corribert 51 174
  12. Courjeonnet 51 186
  13. Étoges 51 238
  14. Fèrebrianges 51 247
  15. Mareuil-en-Brie 51 345
  16. Margny 51 350
  17. Montmort-Lucy 51 381
  18. Orbais-l'Abbaye 51 416
  19. Suizy-le-Franc 51 560
  20. Talus-Saint-Prix 51 563
  21. La Ville-sous-Orbais 51 639
  22. Villevenard 51 641

Sézanne'i kanton

  1. Allemant 51 005
  2. Barbonne-Fayel 51 036
  3. Broussy-le-Petit 51 091
  4. Broyes 51 092
  5. Chichey 51 151
  6. Fontaine-Denis-Nuisy 51 254
  7. Gaye 51 265
  8. Lachy 51 313
  9. Linthelles 51 323
  10. Linthes 51 324
  11. Mœurs-Verdey 51 369
  12. Mondement-Montgivroux 51 374
  13. Oyes 51 421
  14. Péas 51 426
  15. Pleurs 51 432
  16. Queudes 51 451
  17. Reuves 51 458
  18. Saint-Loup 51 495
  19. Saint-Remy-sous-Broyes 51 514
  20. Saudoy 51 526
  21. Sézanne 51 535
  22. Villeneuve-Saint-Vistre-et-Villevotte 51 628
  23. Vindey 51 645

Reims[muuda | muuda lähteteksti]

Beine-Nauroy' kanton

  1. Aubérive 51 019
  2. Beine-Nauroy 51 046
  3. Berru 51 052
  4. Bétheniville 51 054
  5. Cernay-lès-Reims 51 105
  6. Dontrien 51 216
  7. Époye 51 232
  8. Nogent-l'Abbesse 51 403
  9. Pontfaverger-Moronvilliers 51 440
  10. Prosnes 51 447
  11. Prunay 51 449
  12. Saint-Hilaire-le-Petit 51 487
  13. Saint-Martin-l'Heureux 51 503
  14. Saint-Masmes 51 505
  15. Saint-Souplet-sur-Py 51 517
  16. Selles 51 529
  17. Vaudesincourt 51 600

Bourgogne'i kanton

  1. Auménancourt 51 025
  2. Bazancourt 51 043
  3. Berméricourt 51 051
  4. Boult-sur-Suippe 51 074
  5. Bourgogne 51 075
  6. Brimont 51 088
  7. Caurel 51 101
  8. Cauroy-lès-Hermonville 51 102
  9. Cormicy 51 171
  10. Courcy 51 183
  11. Fresne-lès-Reims 51 261
  12. Heutrégiville 51 293
  13. Isles-sur-Suippe 51 299
  14. Lavannes 51 318
  15. Loivre 51 329
  16. Merfy 51 362
  17. Pomacle 51 439
  18. Pouillon 51 444
  19. Saint-Étienne-sur-Suippe 51 477
  20. Saint-Thierry 51 518
  21. Thil 51 568
  22. Villers-Franqueux 51 633
  23. Warmeriville 51 660
  24. Witry-lès-Reims 51 662

Châtillon-sur-Marne'i kanton

  1. Anthenay 51 012
  2. Baslieux-sous-Châtillon 51 038
  3. Belval-sous-Châtillon 51 048
  4. Binson-et-Orquigny 51 063
  5. Champlat-et-Boujacourt 51 120
  6. Châtillon-sur-Marne 51 136
  7. Courtagnon 51 190
  8. Cuchery 51 199
  9. Cuisles 51 201
  10. Jonquery 51 309
  11. Nanteuil-la-Forêt 51 393
  12. La Neuville-aux-Larris 51 398
  13. Olizy 51 414
  14. Passy-Grigny 51 425
  15. Pourcy 51 445
  16. Reuil 51 457
  17. Sainte-Gemme 51 480
  18. Vandières 51 592
  19. Villers-sous-Châtillon 51 637

Fismes'i kanton

  1. Arcis-le-Ponsart 51 014
  2. Baslieux-lès-Fismes 51 037
  3. Bouvancourt 51 077
  4. Breuil 51 086
  5. Châlons-sur-Vesle 51 109
  6. Chenay 51 145
  7. Courlandon 51 187
  8. Courville 51 194
  9. Crugny 51 198
  10. Fismes 51 250
  11. Hermonville 51 291
  12. Hourges 51 294
  13. Jonchery-sur-Vesle 51 308
  14. Magneux 51 337
  15. Montigny-sur-Vesle 51 379
  16. Mont-sur-Courville 51 382
  17. Pévy 51 429
  18. Prouilly 51 448
  19. Romain 51 464
  20. Saint-Gilles 51 484
  21. Trigny 51 582
  22. Unchair 51 586
  23. Vandeuil 51 591
  24. Ventelay 51 604

Reims 1. kanton

  1. Ormes 51 418
  2. Reims 51 454
  3. Thillois 51 569
  4. Tinqueux 51 573

Reims 2. kanton

  1. Reims 51 454

Reims 3. kanton

  1. Reims 51 454

Reims 4. kanton

  1. Bétheny 51 055
  2. Reims 51 454

Reims 5. kanton

  1. Bezannes 51 058
  2. Reims 51 454

Reims 6. kanton

  1. Reims 51 454

Reims 7. kanton

  1. Cormontreuil 51 172
  2. Reims 51 454
  3. Saint-Léonard 51 493
  4. Taissy 51 562
  5. Trois-Puits 51 584

Reims 8. kanton

  1. Champigny 51 118
  2. Reims 51 454
  3. Saint-Brice-Courcelles 51 474

Reims 9. kanton

  1. Reims 51 454

Reims 10. kanton

  1. Reims 51 454

Verzy kanton

  1. Baconnes 51 031
  2. Beaumont-sur-Vesle 51 044
  3. Chamery 51 112
  4. Champfleury 51 115
  5. Chigny-les-Roses 51 152
  6. Ludes 51 333
  7. Mailly-Champagne 51 338
  8. Montbré 51 375
  9. Les Petites-Loges 51 428
  10. Puisieulx 51 450
  11. Rilly-la-Montagne 51 461
  12. Sept-Saulx 51 530
  13. Sermiers 51 532
  14. Sillery 51 536
  15. Trépail 51 580
  16. Val-de-Vesle 51 571
  17. Verzenay 51 613
  18. Verzy 51 614
  19. Ville-en-Selve 51 623
  20. Villers-Allerand 51 629
  21. Villers-aux-Nœuds 51 631
  22. Villers-Marmery 51 636

Ville-en-Tardenois' kanton

  1. Aougny 51 013
  2. Aubilly 51 020
  3. Bligny 51 069
  4. Bouilly 51 072
  5. Bouleuse 51 073
  6. Branscourt 51 081
  7. Brouillet 51 089
  8. Chambrecy 51 111
  9. Chaumuzy 51 140
  10. Coulommes-la-Montagne 51 177
  11. Courcelles-Sapicourt 51 181
  12. Courmas 51 188
  13. Écueil 51 225
  14. Faverolles-et-Coëmy 51 245
  15. Germigny 51 267
  16. Gueux 51 282
  17. Janvry 51 305
  18. Jouy-lès-Reims 51 310
  19. Lagery 51 314
  20. Lhéry 51 321
  21. Marfaux 51 348
  22. Méry-Prémecy 51 364
  23. Les Mesneux 51 365
  24. Muizon 51 391
  25. Pargny-lès-Reims 51 422
  26. Poilly 51 437
  27. Romigny 51 466
  28. Rosnay 51 468
  29. Sacy 51 471
  30. Saint-Euphraise-et-Clairizet 51 479
  31. Sarcy 51 523
  32. Savigny-sur-Ardres 51 527
  33. Serzy-et-Prin 51 534
  34. Tramery 51 577
  35. Treslon 51 581
  36. Ville-Dommange 51 622
  37. Ville-en-Tardenois 51 624
  38. Vrigny 51 657

Sainte-Menehould[muuda | muuda lähteteksti]

Givry-en-Argonne'i kanton

  1. Auve 51 027
  2. Belval-en-Argonne 51 047
  3. Les Charmontois 51 132
  4. Le Châtelier 51 133
  5. Le Chemin 51 143
  6. Contault 51 166
  7. Dampierre-le-Château 51 206
  8. Dommartin-Varimont 51 214
  9. Éclaires 51 222
  10. Épense 51 229
  11. Givry-en-Argonne 51 272
  12. Herpont 51 292
  13. La Neuville-aux-Bois 51 397
  14. Noirlieu 51 404
  15. Rapsécourt 51 452
  16. Remicourt 51 456
  17. Saint-Mard-sur-Auve 51 498
  18. Saint-Mard-sur-le-Mont 51 500
  19. Saint-Remy-sur-Bussy 51 515
  20. Sivry-Ante 51 537
  21. Somme-Yèvre 51 549
  22. Tilloy-et-Bellay 51 572
  23. Le Vieil-Dampierre 51 619

Sainte-Menehould'i kanton

  1. Argers 51 015
  2. Braux-Sainte-Cohière 51 082
  3. Braux-Saint-Remy 51 083
  4. La Chapelle-Felcourt 51 126
  5. Châtrices 51 138
  6. Chaudefontaine 51 139
  7. Courtémont 51 191
  8. La Croix-en-Champagne 51 197
  9. Dommartin-Dampierre 51 211
  10. Dommartin-sous-Hans 51 213
  11. Élise-Daucourt 51 228
  12. Florent-en-Argonne 51 253
  13. Gizaucourt 51 274
  14. Hans 51 283
  15. Laval-sur-Tourbe 51 317
  16. Maffrécourt 51 336
  17. Moiremont 51 370
  18. La Neuville-au-Pont 51 399
  19. Passavant-en-Argonne 51 424
  20. Sainte-Menehould 51 507
  21. Saint-Jean-sur-Tourbe 51 491
  22. Somme-Bionne 51 543
  23. Somme-Tourbe 51 547
  24. Valmy 51 588
  25. Verrières 51 610
  26. Villers-en-Argonne 51 632
  27. Voilemont 51 650

Ville-sur-Tourbe'i kanton

  1. Berzieux 51 053
  2. Binarville 51 062
  3. Cernay-en-Dormois 51 104
  4. Fontaine-en-Dormois 51 255
  5. Gratreuil 51 280
  6. Malmy 51 341
  7. Massiges 51 355
  8. Minaucourt-le-Mesnil-lès-Hurlus 51 368
  9. Rouvroy-Ripont 51 470
  10. Saint-Thomas-en-Argonne 51 519
  11. Servon-Melzicourt 51 533
  12. Sommepy-Tahure 51 544
  13. Vienne-la-Ville 51 620
  14. Vienne-le-Château 51 621
  15. Ville-sur-Tourbe 51 640
  16. Virginy 51 646
  17. Wargemoulin-Hurlus 51 659

Vitry-le-François[muuda | muuda lähteteksti]

Heiltz-le-Maurupti kanton

  1. Alliancelles 51 006
  2. Bassu 51 039
  3. Bassuet 51 040
  4. Bettancourt-la-Longue 51 057
  5. Bussy-le-Repos 51 098
  6. Changy 51 122
  7. Charmont 51 130
  8. Heiltz-le-Maurupt 51 289
  9. Heiltz-l'Évêque 51 290
  10. Jussecourt-Minecourt 51 311
  11. Outrepont 51 420
  12. Possesse 51 442
  13. Saint-Jean-devant-Possesse 51 489
  14. Sogny-en-l'Angle 51 539
  15. Val-de-Vière 51 218
  16. Vanault-le-Châtel 51 589
  17. Vanault-les-Dames 51 590
  18. Vavray-le-Grand 51 601
  19. Vavray-le-Petit 51 602
  20. Vernancourt 51 608
  21. Villers-le-Sec 51 635
  22. Vroil 51 658

Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Issoni kanton

  1. Ambrières 51 008
  2. Arrigny 51 016
  3. Arzillières-Neuville 51 017
  4. Blaise-sous-Arzillières 51 066
  5. Brandonvillers 51 080
  6. Châtelraould-Saint-Louvent 51 134
  7. Châtillon-sur-Broué 51 135
  8. Drosnay 51 219
  9. Écollemont 51 223
  10. Giffaumont-Champaubert 51 269
  11. Gigny-Bussy 51 270
  12. Hauteville 51 286
  13. Landricourt 51 315
  14. Lignon 51 322
  15. Margerie-Hancourt 51 349
  16. Outines 51 419
  17. Les Rivières-Henruel 51 463
  18. Saint-Chéron 51 475
  19. Sainte-Marie-du-Lac-Nuisement 51 277
  20. Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Isson 51 513

Sompuis' kanton

  1. Bréban 51 084
  2. Chapelaine 51 125
  3. Coole 51 167
  4. Corbeil 51 169
  5. Dommartin-Lettrée 51 212
  6. Humbauville 51 296
  7. Le Meix-Tiercelin 51 361
  8. Saint-Ouen-Domprot 51 508
  9. Saint-Utin 51 520
  10. Sommesous 51 545
  11. Sompuis 51 550
  12. Somsois 51 551
  13. Soudé 51 555

Thiéblemont-Farémonti kanton

  1. Bignicourt-sur-Saulx 51 060
  2. Blesme 51 068
  3. Brusson 51 094
  4. Le Buisson 51 095
  5. Cheminon 51 144
  6. Cloyes-sur-Marne 51 156
  7. Dompremy 51 215
  8. Écriennes 51 224
  9. Étrepy 51 240
  10. Favresse 51 246
  11. Haussignémont 51 284
  12. Heiltz-le-Hutier 51 288
  13. Isle-sur-Marne 51 300
  14. Larzicourt 51 316
  15. Matignicourt-Goncourt 51 356
  16. Maurupt-le-Montois 51 358
  17. Moncetz-l'Abbaye 51 373
  18. Norrois 51 406
  19. Orconte 51 417
  20. Pargny-sur-Saulx 51 423
  21. Plichancourt 51 433
  22. Ponthion 51 441
  23. Reims-la-Brûlée 51 455
  24. Saint-Eulien 51 478
  25. Saint-Lumier-la-Populeuse 51 497
  26. Saint-Vrain 51 521
  27. Sapignicourt 51 522
  28. Scrupt 51 528
  29. Sermaize-les-Bains 51 531
  30. Thiéblemont-Farémont 51 567
  31. Trois-Fontaines-l'Abbaye 51 583
  32. Vauclerc 51 598
  33. Vouillers 51 654

Vitry-le-François-Ida kanton

  1. Ablancourt 51 001
  2. Aulnay-l'Aître 51 022
  3. Bignicourt-sur-Marne 51 059
  4. La Chaussée-sur-Marne 51 141
  5. Couvrot 51 195
  6. Frignicourt 51 262
  7. Lisse-en-Champagne 51 325
  8. Luxémont-et-Villotte 51 334
  9. Marolles 51 352
  10. Merlaut 51 363
  11. Saint-Amand-sur-Fion 51 472
  12. Saint-Lumier-en-Champagne 51 496
  13. Saint-Quentin-les-Marais 51 510
  14. Soulanges 51 557
  15. Vitry-en-Perthois 51 647
  16. Vitry-le-François 51 649

Vitry-le-François-Lääne kanton

  1. Blacy 51 065
  2. Courdemanges 51 184
  3. Drouilly 51 220
  4. Glannes 51 275
  5. Huiron 51 295
  6. Loisy-sur-Marne 51 328
  7. Maisons-en-Champagne 51 340
  8. Pringy 51 446
  9. Songy 51 552
  10. Vitry-le-François 51 649