Malli arutelu:Viimaseid uudiseid

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See mall on mõeldud kasutamiseks uuel (tulevasel) esilehel ning peaks olema tulevikus (kui uus esileht kasutusele võetakse) pidevalt muutuv. Seetõttu oleks soovitatav mallis oleva teksti pikkus muutumatuna hoida (liiga pikk või lühike tekst ei sobiks esilehele) ning vältida kõikvõimalikke fakti ja kirjavigu. Oleks kena, kui uudiste juures oleks ka üks pilt.

Kas leidub ka huvilisi, kes oleksid valmis selle malli sisu pidavalt ajakohastama? iffcool 23. juuni 2007, kell 22:06 (UTC)

Järsku oleks võimalik nii, et see mall võtab ise artiklist "Sündmused maailmas" viimased 4-7 uudist? siis oleks lihtsam. avjoska 23. juuni 2007, kell 22:15 (UTC)
Teoreetiliselt oleks see ehk isegi võimalik. Mina aga seda teostada ei oska.
Samas kui keegi lisab artiklisse "Sündmused maailmast" uudiseid, saab loodetavasti lihtsa vaeva ja vähese ajakuluga ka paar uudist siia malli kopeerida ja väikese pildi lisada. Nõnda oleks võimalik vähemalt malli pikkusel ja sisul silm peal hoida.
Samas ei pea selles mallis leiduvad uudised just vähem kui 24h vanad olema (siiski kindlasti mitte üle 72h).
Valida tähtsamaid uudiseid ja teha seda nõnda, et ei kasuta näitaks väljendeid: "...tuli täna riigivisiidile Eestisse." jne.
iffcool 23. juuni 2007, kell 22:47 (UTC)
Uudised tuleb valida nii, et oleks link, kust lugeja rohkem teada saab. See ongi uudiste puhul probleemiks. Andres 24. juuni 2007, kell 06:40 (UTC)
Lisamärkus uudiste lisajale: Soovitavalt hoida sees üks uudiseid illustreeriv pilt: raamita (!), küljepikkusega 150px (oleneb, mis pidi on pilt), paremal äärel, kommentaariga.
Muutsin "Loe edasi ..." osa isemuutuvaks. iffcool 23. juuni 2007, kell 23:00 (UTC)