Malli arutelu:Vajab parandamist

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Malli puudused:

  1. Redigeerimisel peab jälgima, et kõik numbrid ees oleks (1=;2=jne) selleasemel et saaks kasutada harjumuspäraselt tärni (*). Inglise mallis en:Template:Todo/to do on see juba põhimallis sees en:Template:Todo.
  2. Kasutaja lehele ei saa panna artiklite vajab parandamisi ja ka suvalistele teistele lehtedele näiteks (todo|target=Foo)
  3. Prioriteetide (tähtsuse) järgi (todo|N)
  4. Tööd, ülesanded, meil mall {{mida teha}} aga see on ainult üks mall ja teised ei saa enda oma teha samadest tegemistest valikut. Seda malli näeb ainult kogukonnaväravas ja kasutajad näevad samasugust selle asemel, et ise valida ridasid (read kutsutakse esile ju malliga) en:Template:Tasks, mida saab ka lisada siia malli ja põhimallis see sees (st selles mallis).

Ma ei saa aru, mis siin keerulist on? Ma olen ka taipama hakanud, mida mingi mall teeb ja kuu aega tagasi ei teadnud ma midagi. Ainult seda, kus tõlkida saaks, et eesti keeles oleks taksoboksis. Elu saab lihtsamaks teha, mis siis, et ühel mallil on mitu malli lisaks. See teebki asja lihtsamaks. Eesti vikis tehakse mitu malli selleasemel, et ühega läbi ajada. Näiteks {{vikisõnaraamatus}} ja {{VikisõnaraamatusArtikkel}}. Inglise vikis ainult üks mallen:Template:Wiktionary.--Tiuks 25. veebruar 2008, kell 10:54 (UTC)