Malli arutelu:Tsitaat2

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Malli kasutamine[muuda lähteteksti]

Kunst ei ole ese, see on eluviis.

"Epigrammid", Elbert Hubbard

{{Tsitaat2|Kunst ei ole ese, see on eluviis.|"Epigrammid", [[Elbert Hubbard]]}}


Tõeline kunstnik laseb pigem oma naisel nälgida, lastel paljajalu käia ja elatub ise oma seitsmekümneaastase ema töörügamisest, kui tegeleb millegi muuga peale kunsti.

George Bernard Shaw

{{Tsitaat2|Tõeline kunstnik laseb pigem oma naisel nälgida, lastel paljajalu käia ja elatub ise oma seitsmekümneaastase ema
töörügamisest, kui tegeleb millegi muuga peale kunsti.|[[George Bernard Shaw]]}}

Malli täiustamine[muuda lähteteksti]

Malli peaks kohendama nõnda, et piisab kui lisada ainult tsitaadi autor ja ei ole vaja lisada kust kohast tsitaat on täpselt võetud (vt: näide 2). iffcool 5. juuni 2007, kell 12:50 (UTC)
Kohendasin malli. Kui arvate, et mall on sellisel kujul sobimatu ja oskate malli paremaks muuta siis palun, redigeerige! iffcool 5. juuni 2007, kell 13:01 (UTC)

tundub, et ta jätab liiga palju ruumi järgneva lause ette vt. Juhan Smuuli monument--Hendrix 22. juuli 2007, kell 10:09 (UTC)


Arvan, et tsiteerimismalliga on mõtet panna pikemad tsitaadid, tekstinäited jms. APA või MLA reeglid, ei mäleta enam kummad, näevad ette, et tsitaat tuleb muust tekstist eraldada, kui see on pikem kui viis rida. Kuigi arvutiekraanil on rida suhteline, võiks umbes ligikaudu sest mahust juhinduda. Ühelauselisi tsitaate saab kasutada teksti sees.--Ken 22. juuli 2007, kell 11:23 (UTC)

Nõus. Andres 22. juuli 2007, kell 12:01 (UTC)