Malli arutelu:ToimetaA

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kasutamine[muuda lähteteksti]

Ülemineku mall kuni kõik artiklid mis on märgistatud Toimeta -malliga on asendatud ToimetaAeg -malliga, seejärel võib Toimeta -malli koodi asendada siinse malli koodiga ja siinne mall eemaldada.

Kuna malli on mõeldud kasutada vaid abistamaks ToimetaAeg -malli sisestamiseks artiklitesse, siis selle malli kasutuslehekülg peaks olema tühi. Juhul kui seal leidub artileid siis neis tuleks muuta malli kutsumise kood järgnevalt:

{{ToimetaA}} -> {{subst:ToimetaA}}

Hõlbustamaks malli lisamist artiklisse on olemas redigeerimisakna all link, mis sisestab malli kutsumise koodi redigeeritavasse teksti kursori kohale.

Vaata ka[muuda lähteteksti]

mis selle uue malli eesmärk on kui see üldse eskisteerib? avjoska 12. juuli 2006, kell 12.54 (UTC)


Kas ei võiks need, mis on märgistatud tavalise malliga, niimoodi ka jääda, kuni nad ära toimetatakse? Andres 12. juuli 2006, kell 19.14 (UTC)

senist arengut jälgides läheb selleks paar aastat, parimal juhul. On piisavalt palju artikleid mille toimetamiseks ei usu et on piisavalt oskusi meil siin samuti ka aega. Arvan et mõistlik on lihtsalt muuta seda toimeta malli siis kui artiklis saab midagi muud tehtud (väike toimetus, interwiki, kategooria jne) ja sedasi arvatavasti/loodetavasti saaks paari kuuga mallid vahetatud. Lihtsalt, mehaaniliselt malli vahetada ei ole vast mõtet --TarmoK 13. juuli 2006, kell 20.06 (UTC)