Malli arutelu:Tõlkimine pooleli

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Selle malli saab lisada ainult see kasutaja, kes kavatseb seda ka tõlkida. Teistel juhtudel võib tekst tõlkimata jäädagi ja siis tuleks tekst kustutada või üle viia tõlkimise projekti. Peitmise koodid käivad tegelikult mallide kohta, artiklisse need ei sobi (ainult lühiajaliselt). --Tiuks 6. november 2008, kell 00:00 (UTC)

Selle malli peab lisama enne peitmist, sest muidu ei näe kategooria lehel artikleid. --Tiuks 6. november 2008, kell 00:03 (UTC)

Peita tuleb ainult võõrkeelne osa. Kuidas ei sobi artiklisse? Andres 6. november 2008, kell 07:18 (UTC)
Selles mõttes ei sobi, et artiklis peaks olema ikka nähtav osa. Teksti peitmist kasutatakse mallide täitmisel ehk siis mallides, mis on artiklis (loomulikult ka mallides ka). Kui juhuslikult keegi kustutab ühe noole, siis on kõik jälle näha. Massiliselt ei tohi seda kasutada, sest kes see jõuab neid artikleid üle kontrollida kui juhuslikult midagi muudetakse. Võib olla tahab keegi kirjutada tõlkimata osa kohta ise midagi aga kuna ingliskeelne tekst on ees, siis jätabki kirjutamata või kui kirjutab, siis seda ei näe nende noolte pärast. Mina pooldan seda, et ingliskeelset teksti ei tohi artiklis olla. Musta tööd võib mujal teha. Väga mugav on seda teha vikiprojektis, sest kõik lingid on näha (oma arvutis ju ei näe). Me ei saa varsti ise ka aru, mis siin vikis toimub. --Tiuks 6. november 2008, kell 10:08 (UTC)
Tiuks võiks oma arusaamadega minna tegutsema kuhugi, kus kõik asjad on kohe korras ja täpselt struktureeritud. Siin näib tõepoolest olevat punkt, kus võib väita, et inimene ei saa Vikipeedia filosoofiast ja tööpõhimõttest päris hästi aru. --Andrus Kallastu 6. november 2008, kell 10:28 (UTC)
Räägi siis oma viki filosoofiatest ja tööpõhimõtetest. Niisama jahuda pole mõtet. Igas firmas peavad olema mingidki reeglid, muidu tekib korralagedus. --Tiuks 6. november 2008, kell 10:33 (UTC)
Kus siin see firma on? Palun loe Vikipeedia reegleid. Need pole minu välja mõeldud.--Andrus Kallastu 6. november 2008, kell 10:53 (UTC)
Kas mittetulundusühing ei ole firma? Milliseid reegleid sa silmas pead? Iga kasutaja lähtub siiski kokkulepitud reeglitest. Toimetamismallid tehakse kindlaks otstarbeks, et teaks, mida kustutada või parandada. --Tiuks 6. november 2008, kell 11:09 (UTC)

Loomulikult ei tohi peita kogu artiklit, vaid ainult osi, mis on mõeldud kirjutajale, mitte lugejale.

Ka mina leian, et parem on tõlkimata materjali artiklisse mitte jätta. Selleks pole vajadust, sest seda saab ju iga kord uuesti kopeerida. Aga kui keegi tingimata tahab jätta, siis tuleb see ära peita.

Võimalus, et uut kirjutajat peidetud materjal segab, on tõesti olemas. Sellepärast ei tohiks seda pikaks ajaks seisma jätta. Aga minu meelest segavad uusi kirjutajaid veel rohkem igasugused mallid jms. Andres 6. november 2008, kell 13:05 (UTC)